Menu

Fotbal

Nizozemská Eredivisie

Willem II Tilburg – FC Groningen

1:4

konec (0:2)

18.04.2015, 20:45 • Daniel Kinc

Tipsport: 2.08 3.45 3.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tjaronn CHERY - 1:4

90+5

Groningen právě vstřelil branku!
Hosté přidávají ještě jednu branku, na které má největší podíl brankář Padt. Ten skvěle vyhodnotil situaci a dlouhým výkopem nalezl osamoceného TJARRONA CHERYHO, který byl na útočné polovině domácích zcela sám a v samostatném úniku přidal svoji druhou branku v dnešním utkání střelou na zadní tyč – 1:4

Ali MESSAOUD - 1:3

67

Willem II právě vstřelil branku!
Tak konečně to domácím vyšlo a ti ještě neřekli poslední slovo. Po delším obléhání se míč dostal volnému ALIMU MESSAOUDOVI, který si míč zpracoval, potáhl a křižnou ranou nedal Padtovi sebemenší šanci – 1:3!

Michael de Leeuw - 0:3

62

Groningen právě vstřelil branku!
Hosté přidávají třetí branku a dle mého je o vítězi rozhodnuto. Antonia skvělým napadáním obral o míč Wuytense. Poté postupoval v akci 2 na 1, ve které přihrál na lépe postaveného MICHAELA DE LEEUWA, který sám před Lamprou nezaváhal a překonal brankáře domácího Willemu střelou do protipohybu – 0:3!

Tjaronn CHERY - 0:2

22

Groningen právě vstřelil branku!
Domácí hrají, zatímco hosté střílí branky. TJARRON CHERY si skvěle narazil s de Leeuwem, který mu míč výborně připravil. Hostující útočník poté přešel přes obránce a křižnou střelou na zadní tyč rozvlnil podruhé v dnešním utkání domácí síť – 0:2!

Jarchinio ANTONIA - 0:1

8

Groningen právě vstřelil branku!
Hosté se z ničehonic ujímají vedení. Hosté podnikli rchlý protiútok, ve kterém Chery vybídl svou skvělou uličkou nabíhajícího JARCHINIA ANTONIA, který postupoval sám na Lamproua, kterého překonal skvostným lobem – 0:1!

Willem II Tilburg – FC Groningen

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 67. Messaoud – 8. Antonia, 22. Chery, 62. de Leeuw, 90+5. Chery

Karty:   79. Kieftenbeld (GRO)

Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk, Heerkens, Peters (C) (54. Wuytens), Dijks – Haemhouts (72. Braber), Messaoud, Wuytens – Ondaan (58. Pluim), Sahar, Andrade.
Náhradníci: Meul – Wuytens, Braber, Cabral, Pluim, Cornelisse, Vicento.

FC Groningen: Padt – Hateboer, Botteghin, Lindgren, Kappelhof – Tibbling, Chery, Kieftenbeld (C) – Mahi (59. Bacuna), de Leeuw (69. van der Velden), Antonia (81. van der Laan).
Náhradníci: van der Vlag – Bacuna, Arias, Payne, van der Laan, van der Velden, van Nieff.