Menu

Fotbal

Ruská Premier Liga

FK Mordovija Saransk – FK Spartak Moskva

1:3

konec (0:0)

18.04.2015, 15:00 • Stadion Start (kapacita 11 613) • Tomáš Hála (@tom_hala)

Tipsport: 2.87 2.9 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jura MOVSISJAN - 1:3

90+3

Spartak právě vstřelil branku!
Tak to byla rychlovka! Krásná sólo akce Jurada, který oběhl celou obranu, dostal se do vápna a předložil balon na zcela volného JURU MOVSISJANA, který už neměl žádný problém trefit se do odkryté brány.

Ibrahima NIASSE - 1:2

90+2

Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
Tak přeci se domácí dočkali a stadion nečekaně propukl v obrovskou radost. Saransk měl výhodu rohového kopu, který využil parádně, jelikož se do míče opředl hlavou NIASSE a trefil se přesně.

85

Žlutou kartu dostává Jura Movsisjan (FK Spartak Moskva), který se dostal do potyčky u postranní čáry s jedním ze spoluhráčů.

82

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Quincy Promes, přichází Juan Insaurralde.

79

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Jevgenij Lucenko, přichází Sergej Samodin.

Quincy PROMES - 0:2

78

Spartak právě vstřelil branku!
Velmi důležitá branka s ohledem na vývoj dnešního utkání a stejný střelec jaké u první! Od rohového praporku se balon snesl až za většinu hráčů, kam si ale naběhl QUINCY PROMES, jenž se z voleje trefil placírkkou přesně mezi Kočenkovovy nohy a rozvlnil síť.

76

Německý záložník Ebert se dostal do samostatného úniku, avšak byl pomalý, a stihl se k němu tak vrátit Ebicilio, který ve finální fázi zblokoval jeho střelu, která by jinak byla dost možná rozhodující.

75

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Denis Davydov, přichází José Jurado.

73

Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Vjačeslav Krotov, přichází Jura Movsisjan.

71

Rychlovka v podání Ebicilia! S míčem přesprintoval polovinu hřiště, položil si jednoho, druhého obránce a poslal míč do vápna přímo před Rebrova, ten ale po míči skočil rychleji než Ebiciliovi spoluhráči.

70

Žlutou kartu dostává Quincy Promes (FK Spartak Moskva).

61

Žlutou kartu dostává Denis Davydov (FK Spartak Moskva).

59

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Oleg Vlasov, přichází Lorenzo Ebecilio.

58

To byla akcička! Yannick se úplně bez větších problémů dostal až na hranici vápna, z otočky vypálil a už se chtěl radovat, jenže jeho střelu ztečoval mimo bránu jeden z obránců.

57

Střídání v týmu FK Mordovija Saransk: ze hřiště odchází Pavel Jakovlev, přichází Aslan Dudijev.

51

Rázem je tu ale další akce Spartaku! Dlouhý balon do vápna mířil na Davydova, avšak ještě před ním se do něj vrhl Krotov, střel z první mu ale vůbec nesedla. Dorazit balon se ještě pokusil předtím číhající Davydov, ale to už se nepodařilo.

Quincy PROMES - 0:1

46

Spartak právě vstřelil branku!
Tak to byla fotbalová nádhera! Bleskurychlý ťukec na začátku druhého poločasu, kdy Davydov dostal míč do vápna, nerozpakoval se a našel na penaltě volného QUINCY PROMESE, který míč již pohodlně usadil pod břevno.

Krásná akce zakončená reflexivním zákrokem.

43

U míče už jsou ale opět hosté a ihned se derou do útoku! Hlavičkou nyní z jednoho metru ohrozil Kočenkova dnes jeden z nejlepších fotbalistů Saransku Krotov, gólman domácích ale podržel.

Posuďte sami - byla nebo ne?

40

Lucenko se s míčem prodral až do vápna, mezi dvěma hráči se dostal do klinče, přičemž jeden jej stáhl a druhý jak se říká dodělal, avšak rozhodčí penaltu nepíská!

37

Fotbalisté Saransku měli k dispozici standardní situaci, kterou vyřešili poměrně hezky. Přihrávka šla na nabíhajícího Danila, který se do míče opřel z první a vyslal na bránu řádnou dělovku, tu ale zblokovala zeď na rohový kop.

Šance Krotova skončila zblokovanou střelou.

32

Obrovská šance Krotova! Ten dostal balon za obranu, obhodil si vybíhajícího Kočenka a mohl už pálit do prázdné brány, kdyby si ale nepředkopl míč až moc. Než ho doběhl, stihli se vrátit obránci a slabou střelu zblokovat.

25

Rychlý protiútok domácích, kdy Jakovlev dostal přihrávku do sprintu, ale byl bráněn obráncem, a tak musel vystřelit ne z úplně pohodlné pozice. I tak ale měl Rebrov s jeho střelou co dělat!

23

Žlutou kartu dostává Evgeny Gapon (FK Mordovija Saransk).

Pěkná akce Davydova s Krotovem.

17

To byla paráda! Davydov dostal přesný balon na pravou stranu, prokličkoval se až do vápna, ke střele se ale neodhodlal, a tak ještě přihrál na vrchol vápna Krotovovi. Jeho střela byla tečovaná, a tak nadělala Kočenkovovi ještě větší problémy!

12

Na hranici nějakých třiceti metrů se do balonu opřel vší silnou Källström a poslal míč přímo na bránu, tam však balon neskončil. Jemně jej tečoval Niasse, čímž zabránil katastrofě.

9

Davydov na druhé straně také ale zaměstnal obránce, a nejen je, ale i brankáře! Po jeho průniku obranou, což mu nedělalo problém, se rozhodl vystřelit na bližší tyč, Kočenkov ale míč vytěsnil mimo nebezpečí.

8

Vlasov předvedl krásný průnik přes celou polovinu hřiště, dostal se až do vápna, tam proti němu ale už stála stěna obránců, kterou sám nedokázal překonat.

FK Mordovija Saransk – FK Spartak Moskva

1:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+2. Niasse – 46. Promes (Davydov), 78. Promes, 90+3. Movsisjan

Karty:   23. Gapon (SNK) – 61. Davydov (SPM), 70. Promes (SPM), 85. Movsisjan (SPM)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:3.

FK Mordovija Saransk: Kočenkov – Gapon, Perendija, Vasin, Šitov – Sousa Campos, Niasse – dos Santos Djaló, Vlasov (59. Ebecilio), Jakovlev (57. Dudijev) – Lucenko (79. Samodin).
Náhradníci: Cebanu – Donald, Bober, Rustem Muchametšin, Dudijev, Samodin, Ruslan Muchametšin, Lomić, Ivanov, Nachušev, Ignatovič, Ebecilio.

FK Spartak Moskva: Rebrov – Paršivljuk, Makejev, Bryzgalov, D. Kombarov – Källström, Rômulo – Ebert, Promes (82. Insaurralde), Krotov (73. Movsisjan) – Davydov (75. Jurado).
Náhradníci: Mitrjuškin – Insaurralde, Ananidze, Movsisjan, Jurado, Tasci, Timofejev.

Rozhodčí: Ivanov – Usačev, Miněvič