Menu

Fotbal

Juniorská liga

AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav

2:1

konec (1:0)

16.04.2015, 13:00 • TC Strahov • Jiří Čihák (@jicihak)

Tipsport: 2.3 4.5 4.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

72

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta zareagovala na inkasovaný gól tím nejlepším možným způsobem! Míč po standardní situaci z pravé strany propadl až k Abayomimu, jenž balon poslal zpět do skrumáže před brankou. Míč se následně odrazil k MILANU JURDÍKOVI, který si pohlídal ofsajdové postavení a z bezprostřední blízkosti nedal Hankičovi šanci!

66

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Více než 6zápasová série Sparty bez inkasované branky je u konce! Střídající Štěpán Hodač pronikl po levé straně do pokutového území domácích a přihrávkou pod sebe našel levého obránce DANIELA BARTLA, který tvrdou střelou po zemi prostřelil Vojtěcha Vorla!

15

Sparta právě vstřelila branku!
Sparta jde v domácím prostředí opět do vedení! Jan Špaček z levé strany našel MARTINA NEŠPORA, který se na hranici velkého vápna parádním zpracováním obtočil okolo svého strážce a z druhého doteku poslal levačkou balon nechytatelně pod břevno Hankičovy brány!

AC Sparta Praha – FK Mladá Boleslav

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Nešpor, 72. Jurdík – 66. Bartl

Karty:   77. Kulhánek (SPA), 90. Juliš (SPA) – 42. Vukadinovič (MBL), 57. Pajer (MBL), 73. Hodač (MBL), 85. Thalamy (MBL)

AC Sparta Praha: Vorel – Chvátal (46. Nečas), Matějka (C), Toml, Abayomi – Špaček, Moravec (88. Macháč), Kulhánek, Schranz (46. Kitanovič) – Schick (46. Jurdík), Nešpor (46. Juliš)
Náhradníci: Zavadil, Nečas, Kitanovič, Miskovič, Macháč, Jurdík, Juliš

FK Mladá Boleslav: Hankič – Bartl, Pajer, Křapka (C), Thalamy (87. Kozma) – Kateřiňák (63. Hodač), Milla – Vukadinovič, Kocourek (82. Geissler), Končal (82. Lacek) – Klobása (46. Subbotin)
Náhradníci: Dědek, Hodač, Houžvička, Subbotin, Lacek, Geissler, Kozma

Rozhodčí: Jan Petřík – Jan Hurych, Jiří Kalcovský