Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Newcastle United

2:0

konec (1:0)

13.04.2015, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 1.35 5.35 9.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Coutinhovu přihrávku na Alberta Morena vystihl Gouffran a španělský levý bek musel tasit taktický faul za cenu žluté karty.

89

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Rickie Lambert.

86

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Yoan Gouffran.

85

Standardní situaci rozehrál centrem na zadní tyč Henderson. Tam nabíhal Sterling, ale mezi tyče míč neusměrnil.

83

Hosté budou dohrávat s desíti hráči! Moussa Sissoko prošlápl nohu Lucase Leivy a po druhé žluté kartě musí opustit hřiště.

81

Henderson poslal před bránu velmi nabezpečný centr, po kterém míč neprotlačili do brány Lovren s Lucasem Leivou. Straky vysvobodil až hvizd sudího Masona, který viděl faul na brankáře Krula.

78

Na hřišti trochu vzplanuly vášně a vše musel uklidňovat sudí Mason, který rozdal žluté karty za nesportovní chování Glenu Johsonovi a Moussovi Sissokovi.

75

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Mehdi Abeid, přichází Adam Armstrong.

73

Mohlo to být 3:0! Po dalším rohovém kopu se nejvýše do vzduchu vyšponoval Lovren a hlavičkoval těsně nad.

Joe ALLEN - 2:0

70

Liverpool právě vstřelil branku!
Následoval rohový kop Hendersona, po kterém hosté míč odvrátili jen ke Sterlingovi. Ten ho vrátil zpět do pokutového území, kde ho nedokázal odkopnout Taylor a JOE ALLEN přesnou střelou k tyči zvyšuje na 2:0.

69

Odvážnou individuální akci předvedl Fabio Borini. Ten podél pravé postranní čáry utekl svým strážcům a dostal se až do zakončení. Z úhlu však Krula neprostřelil.

67

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Gabriel Obertan, místo kterého přichází Jonás Gutiérrez. Argentinského fotbalistu vítá i vřelý potlesk fanoušků Liverpoolu, vždyť Gutiérrez se na trávník vrátil po vyléčení nádorového onemocnění.

59

Liverpool poprvé střídá. Končí Jordon Ibe, kterého nahradil Fabio Borini.

56

Obrovskou chybu vyrobil Ryan Taylor, který před bránou promáchl míč po centru Hendersona a za ním stojící Raheem Sterling byl zcela sám před Krulem. Hráč Liverpoolu byl ale tak překvapen, jak snadno se do šance dostal, že zamířil vedle tyče!

50

Cabella poslal do malého výborný centr a už se zdálo, že Ayoze Pérez bude na zadní tyči doklepávat míč do odkryté brány. V tom mu však zabránil Mignolet, který balón tygřím skokem těsně před útočníkem Newcastlu vyrazil!

45

Janmaat našel výborným centrem z hloubi pole Ayozeho Péreze. Ten míč usměrnil přesně k tyči, ale Mignolet jeho hlavičku vyškrábl na roh!

36

Fantastický zákrok Tima Krula, který reflexivně vyrazil hlavičku Lucase Leivy!! Toho našel ze standardky Henderson. Nizozemec teď zachránil svůj tým.

28

Nyní ale přišel nebezpečný protiútok Strak. Obertan měl na pravém křídle hodně prostoru a tak vyslal před bránu ostrý centr. Tam číhal Cabella, od něhož se míč odrazil na hranici šestnáctky k Abeidovi, jenž však trefil jen prostor brány, kde byl Mignolet.

22

A byla z toho velká šance! Dravým průnikem se blýskl Coutinho a jeho snaze chyběla pouze přesnější přihrávka na Sterlinga, který na míč před odkrytou bránou nedosáhl.

13

Lovren nakopl míč na nabíhajícího Alberta Morena, který se z levé strany dostal až do zakončení. Přeci jen už ale pálil z úhlu a dobře postavený Krul balón vyrazil.

Raheem STERLING - 1:0

9

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají vedení krásným gólem! Jordan Henderson poslal do šestnáctky přesný pas, který si RAHEEM STERLING dobře zpracoval, poté se uvolnil přes dva bránící hráče a technickou střelou ke vzdálenější tyči nedal Krulovi šanci zakročit.

Liverpool FC – Newcastle United

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 9. Sterling (Henderson), 70. Allen

Karty:   78. Johnson (LIV), 90. A. Moreno (LIV) – 78. Sissoko (NEW)   83. Sissoko (NEW)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:4.

Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Lovren, Can, A. Moreno – Henderson (C), Lucas Leiva, Allen – Ibe (59. Borini), Coutinho, Sterling (89. Lambert).
Náhradníci: Jones – K. Touré, Lambert, Manquillo, Borini, Brannagan, Marković.

Newcastle United: Krul – Taylor, Janmaat, Williamson, Anita – Sissoko (C), Abeid (75. Armstrong), Colback – Cabella, Pérez (86. Gouffran), Obertan (67. Gutiérrez).
Náhradníci: Elliot – Gouffran, Gutiérrez, Sa. Ameobi, Rivière, Armstrong, Sterry.

Rozhodčí: L. Mason – D. England, J. Brooks