Menu

Fotbal

Pohár FAČR

FK Třinec – FC Slovan Liberec

3:1

konec (1:0)

01.04.2015, 15:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 3.12 3.3 2.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Třinec právě vstřelil branku!
Liberec však nedokázal balon odkopnout a Třinec zvyšuje těsně před koncem svůj náskok! K balonu se napravo probojoval Malcharek, nalezl na úrovni penaltového puntíku neobsazeného MARTINA MOTYČKU a ten takovou šancí pohrdnout nemohl – 3:1!

81

Liberec reaguje na gól Třince střídáním. Ze hry je stažen Martin Frýdek, hodně aktivní především v první půli, a vystřídal ho Ghaňan Isaac Sackey.

80

Třinec právě vstřelil branku!
Třinec jde znovu do vedení deset minut před koncem! Mudra zůstal po souboji s Matouškem ležet a Třinečtí přešli do protiútoku! Právě Matoušek poslal po přihrávce Hupky centr na zadní tyč, odkud uklidil balon za Hrošša RENÉ DEDIČ – 2:1!

76

Domácí mužstvo potřetí v zápase vystřídalo. Zkušeného Pavla Malíře nahradil na trávníku živelný Petr Joukl. Do konce utkání zbývá zhruba čtvrt hodiny.

74

Dedič na pravé straně zabojoval, udržel míč na hřišti a odcentroval na Tomečka! Ten patou sklepl pod sebe a Malcharkovu ránu vyrážel Hroššo! Tomečka už k dorážce hosté nepustili, přesto to byla obrovská příležitost domácích.

69

Michal Breznaník (LIB) dnes hraje poměrně důrazně, na to jsme však u tohoto fotbalisty zvyklí. Za svůj poslední faul uprostřed hřiště uviděl žlutou kartu.

68

Ondřej Smetana dnes zaznamenal gól, před chvilkou však také zahodil dobrou šanci. Nyní je na hrotu nahrazen typologicky podobným útočníkem, René Dedičem.

66

Mezinárodní střídání v podání Slovanu Liberec. Ze hry byl stažen Moustapha Mouhamadou Ndiaye a nahradil ho známý slovenský útočník Marek Bakoš.

66

Motyčka se prodral přes Frýdka a odcentroval do vápna! Tam napoprvé před Smetanou odvrátil hlavou Pokorný, třinecký útočník mohl zakončovat nohou, ale střela mu absolutně nesedla a Hroššo zasáhl!

65

Sudí Jech vytáhl poprvé žlutou kartu také pro třineckého hráče. Lukáš Kubáň (TRI) zastavil rozvíjející se brejk Liberce faulem na Brabce.

61

Václav Tomeček už se delší dobu rozcvičoval a teď přichází na hřiště v rámci prvního třineckého střídání místo Miroslava Cepláka. Mezitím domácí ubránili roh, po němž střílel Frýdek nadvakrát vedle.

56

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec srovnává a byla to vskutku krásná branka! Mudra pronikl po levé straně a odcentroval před branku! Třinečtí si špatně rozebrali hráče a DZON DELARGE uklidil míč pod břevno ukázkovými nůžkami – 1:1!

48

Šural se protlačil po centru z levé strany k míči, avšak z malého vápna hlavičkoval pouze na Palečka! Následně si chvilku poležel na zemi, nakonec je v pořádku.

46

Liberec poprvé v utkání vystřídal. Do druhé půle vystřídal Jiřího Fleišmana Jan Mudra. Mudra se hned zapojil do hry a narazil si s Breznaníkem. Nyní hraje s míčem Pokorný.

39

Malcharek je přímo na hřišti ošetřován, mezitím obdržel žlutou kartu autor faulu, Lukáš Pokorný (LIB). Liberec by měl domácím balon sportovně odevzdat.

37

Obrovská šance také na druhé straně! Motyčka uvolnil na pravé straně Matouška, který nebezpečně nastřeloval míč před bránu, kam ve skluzu dojela dvojice Malcharek – Brabec! Se štěstím byl úspěšnější hostující kapitán.

36

Třinec se dostal do potíží, když Delargův centr našel Frýdka a ten z první zpoza šestnáctky vypálil! Jeho střelu někdo z domácích tečoval těsně vedle! S rohovým kopem Suse si domácí Matouškem poradili.

22

Matoušek si počkal na ten správný čas a pak umě zakroutil svůj centr na Motyčku! Ten předběhl Brabce, ale z nelehkého místa střílel z prvního doteku vedle!

20

Rohový kop i následný závar domácí díky Hupkovi ubránili. Martin Frýdek (LIB) pak při návratu dozadu fauloval Motyčku a byl potrestán žlutou kartou.

20

Centr Šurala z pravé strany odvrátili Třinečtí jen k Frýdkovi, jehož nebezpečnou střelu z voleje vytěsnil Paleček na rohový kop! Od praporku bude rozehrávat Breznaník.

4

Třinec právě vstřelil branku!
Tak to je vstup z říše snů pro domácí mužstvo! Malcharkův centr ještě Fleišman zablokoval, jenže potom dostal míč do pokutového území Matoušek a nehlídaný ONDŘEJ SMETANA se trefil hlavou z těžké pozice přesně k tyči – 1:0!

FK Třinec – FC Slovan Liberec

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. Smetana, 80. Dedič, 87. Motyčka – 56. Delarge

Karty:   65. Kubáň (TRI) – 20. Frýdek (LIB), 39. Pokorný (LIB), 69. Breznaník (LIB)

FK Třinec: Paleček – Matoušek, Vomáčka (C), Hloch, Kubáň – Malíř (76. Joukl), Motyčka, Hupka, Ceplák (61. Tomeček) – Malcharek, Smetana (68. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Bruk – Joukl, Tomeček, Čelůstka, Gajdošík, Dedič, Kučera.

FC Slovan Liberec: Hroššo – Sus, Brabec (C), Pokorný, Fleišman (46. Mudra) – Frýdek (81. Sackey), Obročník, Breznaník – Delarge, Ndiaye (66. Bakoš), Šural. Trenér: David Vavruška.
Náhradníci: Lukáč – Sackey, Hadaščok, Mudra, Pimpara, Ďubek, Bakoš.

Rozhodčí: Jiří Jech – Antonín Kordula, Stanislav Pochylý

Diváci: 514

Odveta: Liberec - Třinec 2:0