Menu

Hokej

NHL

New York Rangers – Anaheim Ducks

7:2

konec (3:2, 2:0, 2:0)

23.03.2015, 00:40 • Madison Square Garden, New York • Matěj Mayer (@Matej_Mayer)

Tipsport: 2.46 3.6 2.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

52:03

Jedinečnou příležitost k dovršení hattricku měl Corey Perry! Domácí chybovali v rozehrávce a kanadský křídelník byl naprosto sám před Talbotem. Ten však předvedl úchvatný zákrok a vysloužil si potlesk fanoušků v Madison Square Garden.

BRASSARD - 7:2

48:17

Rangers právě vstřelili branku!
Tak tohle už je příliš kruté. Jezdci střílí už svou sedmou branku a o vítězi dnešního utkání už není pochyb. Tentokrát skvěle zapracovali členové druhého útoku Rangers. Zuccarello měl puk za brankou Rangers a velmi šikovně ho nahodil do volného prostoru, kam si sjížděli hned dva jeho spoluhráči. Na DERICKA BRASSARDA už zívala odkrytá branka. Asistence: Mats Zuccarello, J.T. Miller.

FAST - 6:2

46:12

Rangers právě vstřelili branku!
Jako blesk z čistého nebe přišla branka rychlonohého útočníka JESPERA FASTA. Po vhazování v obranné třetině Ducks se odrazil puk za branku, kde byl první právě švédský forvard a bleskově uklidil kotouč bekhendem kolem tyče do branky. Asistence: Kevin Hayes.

43:26

Sami Vatanen skvěle zapracoval na modré čáře, počkal si na vhodný okamžik a poslal tvrdý puk na Talbota, při kterém stáli všichni svatí.

STEPAN - 5:2

36:01

Rangers právě vstřelili branku!
A máme tu druhého dvougólového střelce! Lví podíl na brance má tentokrát Miller, který předvedl takový sprint, že rozhodčí nezapískal zakázané uvolnění. Puk poté po ose Miller – Zuccarello doputoval k DEREKU STEPANOVI, který přes obránce Lindholma trefil přesně skulinku mezi betony Cama Talbota. Bez asistence.

MILLER - 4:2

22:38

Rangers právě vstřelili branku!
Jezdci pokračují v rychlém tempu a dostávají se opět do dvoubrankového trháku! Zuccarello poslal přesnou přihrávku J.T. MILLEROVI, který projel po levém křídle a přesnou ranou překonal Gibsona. Asistence: Mats Zuccarello, Keith Yandle.

15:46

Ryan Kesler (ANA) podrazil Dana Girardiho a míří na trestnou lavici.

12:07

A i hlavním hrdinou dalšího okamžiku je Corey Perry! Tentokrát se však jednalo o rvačku, kterou svedl s obránce Danem Boylem. Rozhodčí ale oba soky roztrhl velmi brzy a nakonec oběma udělil jen dvě minuty.

PERRY - 3:2

11:12

Anaheim právě vstřelil branku!
Tak to je neuvěřitelný začátek zápasu! COREY PERRY nabral rychlost ve středním pásmu, hezkou fintou se zbavil obránce McDonagha a v poslední chvíli praštil do puku, kterým překonal Talbota v brance domácího týmu. Asistence: Ryan Getzlaf.

HAGELIN - 3:1

10:16

Rangers právě vstřelili branku!
Domácí vedou už o dvě branky a Andersen míří na střídačku! Chvíli předtím totiž inkasoval, když Kevin Hayes zatáhl kotouč do útočné třetiny, udělal zpětnou kličku a nečekaně poslal puk na branku. Kotouč byl před Andersenem ještě tečovaný CARLEM HAGELINEM a brankáři Kačerů proklouzl mezi betony do branky. Asistence: Kevin Hayes, Keith Yandle.

06:48

Ryan McDonagh (NYR) jde na trestnou lavici za nedovolené bránění.

STEPAN - 2:1

05:43

Rangers právě vstřelili branku!
Po necelé minutě využívají Jezdci početní výhodu a jdou opět do vedení! Nash poslal puk na modrou čáru, kde jej na jeden dotek přiklepl Yandle DEREKU STEPANOVI. Americký útočník trefil perfektně z první kotouč k levé tyči klece Andersena, který měl zakrytý výhled. Asistence: Keith Yandle, Rick Nash.

05:16

Obrovská příležitost domácího týmu a v ní Rick Nash! Vynikající šanci však ještě lepším zákrokem zneškodnil Andersen.

04:58

V rohu útočného pásma Kačerů tvrdě dohrával Girardiho Patrick Maroon (ANA). Ten se nakonec poroučí na trestnou lavici za vražení na hrazení.

PERRY - 1:1

02:50

Anaheim právě vstřelil branku!
A odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! U levého mantinelu si v útočném pásmu sebral kotouč COREY PERRY a z vrcholu levého kruhu poté zamířil přesně nad vyrážečku brankáře Talbora. Kanadský forvard tak střílí už svou třicátou letošní branku! Asistence: Patrick Maroon, Sami Vatanen.

KREIDER - 1:0

01:24

Rangers právě vstřelili branku!
Domácí začali pěkně zostra a z tlaku před Andersenem vytěžili úvodní branku! Střelu obránce McDonagha tečoval Stepan a následně do slova dotlačil kotouč za brankáře Anaheimu CHRIS KREIDER. Asistence: Derek Stepan, Ryan McDonagh.

New York Rangers – Anaheim Ducks

7:2

konec (3:2, 2:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Kreider (Stepan, McDonagh), 6. Stepan (Yandle, Nash), 11. Hagelin (Hayes, Yandle), 23. Miller (Zuccarello, Yandle), 37. Stepan, 47. Fast (Hayes), 49. Brassard (Zuccarello, Miller) – 3. Perry (Maroon, Vatanen), 12. Perry (Getzlaf)

New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, Yandle, Staal, McDonagh, Boyle, Hunwick – Nash, Stepan, Kreider – Zuccarello, Brassard, Miller – Fast, Hayes, Hagelin – Sheppard, Moore, Glass

Anaheim Ducks: Andersen (11. Gibson) – Beauchemin, Lindholm, Vatanen, Fowler, Wisniewski, Stoner – Perry, Getzlaf, Maroon – Etem, Kesler, Palmieri – Fleischmann, Rakell, Sekáč – Silfverberg, Thompson, Cogliano

Rozhodčí: St. Laurent, McCauley – Henderson, MacPherson

Diváci: 18 006

Průběh zápasu
1. třetina
01:24
02:50
04:58
05:43
06:48
10:16
11:12
12:07
15:46
Po 1. třetině
2. třetina
22:38
36:01
Po 2. třetině
3. třetina
46:12
48:17
Konec