Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Kometa Brno

konec

09.03.2015, 10:30 • Hala Rondo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tisková konference skončila. (11:00:52)
Díky za pozornost a z DRFG Areny se loučím. Pěkný den.
Tím končí dnešní tisková konference, která byla zaměřena na nový název haly a také na nadcházející play-off, které Kometa odstartuje ve středu od 18:00 hodin proti Zlínu.
"Také má silnou vůli, dokáží otočit zdánlivě ztracený zápas, v tom jsou hodně nebezpeční. Důkazem je, že dvakrát v řadě byli ve finále."
"Zlín se moc ohledně kádru nezměnil, byla otázka času, kdy se vrátí do formy. Nakonec se jim povedlo dostat až na šesté místo. Jejich sílu známe, ať už je to Žižka, Leška, Čajánek, to jsou jejich zbraně a velké zkušenosti, respektive osobnosti. Víme o jejich přesilovkách a brejcích, v tom mají velké schopnosti a sílu."
"Letos začínáme doma, dá se tak čekat větší tlak, protože chce uspět a nastartovat tu sérii co nejlépe. Loni jsme začali venku a tam jedete s tím, že nemáte co ztratit."
"V play-off není žádný favorit. Postavení v tabulce sice něco napovídá, ale stačí se podívat na týmy z předkola, oba lépe postavení jsou už na dovolené. Je to prostě jiná soutěž a každý může porazit každého."
"S týmem už trénuje Tomáš Dujsík, s Michalem Kempným zatím nevíme přesně, jak to bude. Zatím je stále v léčení."
"Čeká nás těžký soupeř, Zlín nás vloni porazil, máme mu tedy co oplácet. Času na přípravu jsme měli hodně, takže věříme, že to dobře dopadne. Nedá se srovnávat loňská série, situace je odlišná. Teď jsme měli čas vyléčit zranění, odpočinout si. Loni to bylo horší, protože jsme na Zlín šli sotva dva dny po Spartě."
Hlavní trenér Komety hovoří o nadcházejícím play-off a skončené sezóně. "Ročník pro nás dopadl nejlépe v novodobé historii, prokázali jsme dobrou výkonnost, mužstvo se ustálilo, předváděli jsme dobré výkony a věřím, že si je přeneseme do důležité fáze sezony."
Nyní pokračujeme s trenérem týmu Vladimírem Kýhosem.
Nyní se tedy bude užívat název DRFG Arena. Tiskovka pana Zábranského a pana Rusňáka skončila, za pár chvil přijde na řadu sportovní část, dorazí kouč Kýhos.
Dohoda z obou stran byla podepsána na tři sezóny.

Dnešním dnem se mění název haly. Z Ronda se stává DRFG Arena.
Důvod spolupráce ze strany investiční skupiny DRFG objasňuje zakladatel a majoritní akcionář David Rusňák. „Spolupráce s Kometou je pro mě osobně i pro mé kolegy a skupinu DRFG vysněná věc. Je to nejlepší tým v Brně s obrovskou fanouškovskou základnou, Kometa je fenomén, který se nedá přehlédnout. Jsem rád, že se můžeme spojit s tak kvalitním týmem a také věřím, že v nadcházejícím play-off uspěje.
Jsem rád, že se naše komeťácká rodina rozrostla o tak významného člena, kterým je silná investiční skupina DRFG,“ kvituje začátek spolupráce, která byla podepsána na tři roky, první muž Komety Libor Zábranský.

Tisková konference právě začala.
Na tiskovce je majitel klubu Libor Zábranský a zakladatel investiční skupiny DRFG David Rusňák.

Tisková konference HC Kometa Brno

konec