Menu

Hokej

Regionální liga mladšího dorostu

HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč

7:2

konec (2:0, 2:1, 3:1)

07.03.2015, 10:30 • ZS Kotlina • Milan Sochor (@minusochor)

59:59

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové ještě kosmeticky upravují skóre a v poslední vteřině vteřině se z levé strany trefil ADAM DVOŘÁK! Asistence: Jan Petržílek.

59:15

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Petr Bednář vyslal do úniku PATRIKA VÁLKA, která byl sice tísněn, přesto však dokázal dostat kotouč za záda Dominika Arbelovského! Svůj gól si ale musel vytrpět, protože ztratil rovnováhu a narazil trupem do tyče a jen těžko se zvedal z ledu, bude však v pořádku. Asistence: Petr Bednář.

57:33

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové svoji přesilovou hru využívají a odskakují svému soupeři na rozdíl již pěti branek! Od modré čáry vypálil Jakub Adam, jenže puk byl ještě za letu tečovaný Janem Petržílkem, na což hostující brankář jen tak tak zareagoval, kotouč se ovšem odrazil k VÁCLAVU PISKAČOVI, jenž neměl problém uklidit kotouč do odkryté části klece! Asistence: Jan Petržílek, Jakub Adam.

57:01

Jakub Vlk (TRE) si odsedí dvouminutový trest za pád pod nohy.

55:33

Tomáš Kohout se ocitl sám před brankářem, ten ale jeho střelecký pokus dokázal vytěsnit mimo tři tyče!

53:44

Matěj Krejčí (HBR) nabral puk na hůl a vyhodil jej ze svého pásma až na tribunu, za což musí následovat dvouminutový trest za zdržování hry.

46:31

Karel Svoboda (TRE) zabránil útoku Rebelů jen za cenu podražení a dostává 2 minuty.

45:37

Ke střídání stráží dochází také v domácím brankoviště, Miroslava Folvarského střídá Dominik Arbelovský!

43:48

Karel Svoboda se napřáhl ke střele v levém kruhu a jeho prudký projektil orazítkoval bližší tyč Folvarského brány!

40:30

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové předvedli velmi pohlednou akci, když VOJTĚCH HOLENDA z levé strany přihrál přes brankoviště Marku Teclovi, jenž mu ale kotouč vrátil zpět a prvně jmenovaný hráč pohodlně zametl puk do odkryté klece! Asistence: Marek Tecl.

32:46

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Takovýhle vstup do zápasu si Martin Muška jistě nepředstavoval, i druhý střelecký pokus na jeho bránu končí gólem! MICHAL TEPLÝ dostal přihrávku do pravého kruhu a jeho střela proklouzla mezi betony hostujícího gólmana! Asistence: Richard Cachnín.

32:39

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Hostující brankář si ještě nestihl sáhnout na puk a už ho musí lovit ze své sítě! MAREK TECL dostal přihrávku do mezikruží a nechytatelnou ranou pod horní tyč navyšuje vedení svého týmu! Asistence: Jan Petržílek.

30:21

Hosté tohoto přerušení využili ke střídání gólmanů, Jakuba Kružíka v třebíčském brankovišti nahradí Martin Muška!

24:48

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Nyní už se ovšem hosté radují! Libor Dvořák poslal svojí přihrávkou dopředu RADIMA NEJEDLÉHO, jenž si na středu hřiště připravil puk na bekhend blíže k levému kruhu a jeho následná střela zapadla nad vyrážečku Miroslava Folvarského! Asistence: Libor Dvořák.

23:56

Hosté nyní měli výbornou příležitost, když se dostalo do úniku, ztroskotali ovšem na skvělém zákroku Miroslava Folvarského, jenž se v brankovišti dokázal roztáhnout a betonem zamezil puku v přejití za brankovou čáru!

12:32

Tlak Rebelů se nyní umocní přesilovou hrou, jelikož Patrik Válek (TRE) dostává 2 minuty za hrubost.

11:51

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí po vstřeleném gólu pokračovali ve svém tlaku a nepustili svého soupeře vůbec z pásma, z čehož pramení druhá branka Havlíčkova Brodu! Kotouč putoval od Jakuba Adama k RADIMU PEJCHALOVI, jenž si z levé strany věděl rady a prostřelil Jakuba Kružíka! Asistence: Jakub Adam.

10:29

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Rebelové dokázali využít svůj obrovský tlak k první vstřelené brance! Nejprve dvakrát od modré čáry vypálil Viktor Horák, to byl ještě hostující gólman úspěšný, poté se ale kotouč od Tomáše Kohouta dostal k levé tyči hostující svatyně, kde byl připravený JIŘÍ PŘIBYL a poslal Rebely do vedení! Asistence: Tomáš Kohout.

08:47

Jan Petržílek se dostal do úniku a před sebou měl už jen Jakuba Kružíka, domácí útočník předvedl bekhendový blafák, nedokázal však kotouč dostatečně zvednout a trefil tak jen levý beton hostujícího gólmana!

05:17

Jakub Rubner (HBR) si počínal nedovoleně ve vlastním pásmu a dostává dvouminutový trest za podražení.

HC Rebel Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč

7:2

konec (2:0, 2:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Jiří Přibyl (Kohout), 12. Pejchal (Adam), 33. Tecl (Petržílek), 33. Teplý (Cachnín), 41. Holenda (Tecl), 58. Piskač (Petržílek, Adam), 60. Dvořák (Petržílek) – 25. Nejedlý (L. Dvořák), 60. Válek (Bednář)

HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (od 46. Arbelovský) – Adam, Rubner, Zvěřina, A. Dvořák, Marek, Krejčí, Horák, Holenda, Pokorný, Tecl, Cachnín, Teplý, Pejchal, Jiří Přibyl, Piskač, Kulhánek, Kohout, Petržílek "C".

SK Horácká Slavia Třebíč: Kružík (od 31. Muška) – Němec, Svoboda, Vlk, Jan Přibyl, Nejedlý, Bednář, L. Dvořák, Kain, Válek, Trnka "C", Mojdl, Bíbr, Pacalová.

Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Jaroslav Přibyl, Jaroslav Žák

Průběh zápasu
1. třetina
05:17
10:29
11:51
12:32
Po 1. třetině
2. třetina
24:48
32:39
32:46
Po 2. třetině
3. třetina
40:30
46:31
53:44
57:01
57:33
59:15
59:59
Konec