Menu

Florbal

Play-off Extraligy žen

FbŠ pipni.cz Bohemians – Crazy girls FBC Liberec

6:4

konec (2:0, 2:4, 2:0)

07.03.2015, 17:00 • SH Děkanka • Lukáš Vacuška

58:51

Vokatá na střídačce.

55:11

Bohemians právě vstřelilo branku!
Adéla Bočanová milimetrovou nahrávkou od mantinelu našla hůl LUCIE VESELÉ, která jen nastavila čepel a usměrnila míček za Vokatou. Další krásná branka v podání prvního útoku Bohemians. Asistence: Adéla Bočanová.

50:03

Bohemians právě vstřelilo branku!
Nádherná práce ADÉLY BOČANOVÉ, která se rychlou kličkou na místě uvolnila a poslala na branku nechytatelnou střelu. Míček jen cinkl o tyčku a Vokaté nezbylo nic jiného, než ho vyndat ze sítě. Asistence: Anna-Marie Divišová.

44:00

Na trestnou lavici za nájezdový zákrok usedá Katarzyna Chelstowská.

44:00

Podruhé v dnešním zápase dostal Liberec šanci jet trestné střílení. Exekuce se tentokrát ujala Klára Leierová, která si položila Kreisingerovou, ale domácí brankářka s vypětím všech sil její střelu nakonec vytěsnila.

39:25

Také Liberec si dokázal vytvořit obrovskou šanci. Mlejnková však trefila břevno a dezorientované Kreisingerové pak pomohla obrana.

38:20

Další šance Bohemians. Lucie Veselá v samostatném úniku trefuje Vokatou do masky.

38:06

Bohemians právě vstřelilo branku!
Bleskovou odpověď si přichystaly hráčky Bohemians. IVA BENEŠOVÁ bekhendovým pokusem překonává Vokatou a vyrovnává na 4:4. Asistence: Eliška Reischlová.

37:58

Liberec právě vstřelil branku!
Hostující hráčky překlápějí misky vah na svojí stranu. HANA KONÍČKOVÁ nic nevymýšlela a prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Kateřina Moťková.

37:03

Bočanová rychle zareagovala, ihned po odpískání faulu na její osobu vzala míček, přihrála volné Veselé, která trefila jen výborně se přesouvající Vokatou.

35:29

První vyloučenou hráčkou Liberce je Petra Havlíková, 2 minuta za nedovolené vrážení.

32:03

Vokatá předvedla výborný zákrok. V pádu vzad dokázala liberecká strážkyně branky sáhnout po míčku padajícím za její záda a vyhodila ho ven.

31:48

Liberec právě vstřelil branku!
Liberec nakonec svojí početní výhodu dokázal přetavit ve vyrovnávací gól. Po přihrávce Leierové se dnes podruhé dokázala prosadit MARKÉTA KOSOVÁ. Asistence: Klára Leierová.

31:04

Koníčková střílela do poloodkryté branky. Její přízemní střelu zastavila buď tyčka, nebo konečky prstů ležící Kreisingerové.

30:15

Na 2 minuty za blokování hole odchází na trestnou lavici Iva Benešová. Liberec si vyzkouší přesilovou hru.

28:47

Bohemians právě vstřelilo branku!
Pěkný protiútok předvedly domácí florbalistky. Hyršlová přihrála přes hůl protihráčky do běhu Veselé, která postupovala společně s Bočanovou na jedinou obránkyni Liberce. LUCIE VESELÁ se rozhodla zakončit sama a pěknou střelou pod břevno vrací svému týmu vedení. Asistence: Iveta Hyršlová.

25:01

Další nebezpečné zakončení, za kterým se Kreisingerová jen ohlédla. Tentokrát ji zachránila tyčka.

23:01

Liberec právě vstřelil branku!
Exekuce se ujala MICHAELA MLEJNKOVÁ, která si poradila na výbornou a přesnou střelou k tyči nedala Kreisingerové šanci.

23:01

Další chyby v obraně domácích se snažila využít Mlejnková. Už se zdálo, že Kreisingerová má míček pod sebou, ale ten se nakonec dokutálel až do branky. Ta ovšem uznána není, neboť bylo pískáno sekání Chelstowské a uvidíme trestné střílení.

21:08

Liberec právě vstřelil branku!
Situace z předcházejících momentů nemusí MARKÉTU KOSOVOU mrzet, neboť dokázala využít zmatků v domácí obraně a dostat míček přes ležící Kreisingerovou do branky. Asistence: Kristýna Bednářová.

18:37

Bohemians právě vstřelilo branku!
Domácím opět vyšla rozehrávka z rohu. Veselá nahrála nahoru na Divišovou, která balonek shodila zpět a LUCIE VESELÁ se z úhlu trefila přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Anna-Marie Divišová.

12:41

Bohemians právě vstřelilo branku!
Domácí hráčky rozehrávaly po faulu na Hyršlovou z rohu a po střele Chelstowské se k zakončení dostala ADÉLA BOČANOVÁ, která dokázala dostat míček až do branky. Asistence: Katarzyna Chelstowská.

05:00

Kreisingerovou nyní zachránila tyčka. Domácí brankářka se pak rychle zorientovala a odražený míček včas ukryla ve svých rukou.

FbŠ pipni.cz Bohemians – Crazy girls FBC Liberec

6:4

konec (2:0, 2:4, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Bočanová (Chelstowská), 19. Veselá (Divišová), 29. Veselá (Hyršlová), 39. Benešová (Reischlová), 51. Bočanová (Divišová), 56. Veselá (Bočanová) – 22. Kosová (Bednářová), 24. Mlejnková (TS), 32. Kosová (Leierová), 38. Koníčková (Moťková)

FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowská, Hyršlová, Loudová, Svobodová, Šindelářová, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová, Nguyenová, Ludvíková, Dobisiková

Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Dostalíková, Červová, Havlíková, Bursová, Kosová, Koníčková, Kultová, Marková, Moťková, Kroftová, Loudová, Bednářová, Urbanová, Mlejnková, Leierová

Rozhodčí: Lucie Hejnová, Jitka Romančáková

Diváci: 130

Průběh zápasu
1. třetina
12:41
18:37
Po 1. třetině
2. třetina
21:08
23:01
28:47
30:15
31:48
35:29
37:58
38:06
Po 2. třetině
3. třetina
44:00
50:03
55:11
Konec