Menu

Hokej

NHL

Detroit Red Wings – Calgary Flames

2:5

konec (2:1, 0:2, 0:2)

07.03.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • Martin Švejkar

Tipsport: 1.74 3.85 4.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jiří HUDLER - 2:5

58:54

Calgary právě vstřelilo branku!
Je rozhodnuto! Hosté vyhráli vhazování a Gaudreau vyslal do útočné třetiny Backlunda, který přihrál najíždějícímu JIŘÍMU HUDLEROVI před prázdnou branku a český útočník si připisuje svůj druhý zásah v tomto zápase. Asistence: Mikael Backlund, Johnny Gaudreau.

58:17

Hosté vystihli domácí rozehrávku a vyražený puk těsně minul prázdnou branku Detroitu!

55:58

Hosté vyhodili ze svého pásma kotouč, který následně dostihl Backlund. Z druhé vlny najížděl švédskému reprezentantovi spoluhráč, ale Backlund volil překvapivou střelu z úhlu, která propadla za Howarda a puk se zastavil na brankové čáře, kde ho nakonec domácí gólman schoval pod lapačku!

54:35

Možná poslední šance pro Detroit. Kris Russell dostává dvě minuty za držení protihráče.

Mason RAYMOND - 2:4

41:50

Calgary právě vstřelilo branku!
Tak tohle je studená sprcha pro Detroit! Hosté vyhráli dva osobní souboje za domácí brankou a Shore následně vybídl přihrávkou do levého kruhu k zakončení MASONA RAYMONDA, který posílá Flames do dvougólového vedení. Asistence: Drew Shore, Josh Jooris.

Jiří HUDLER - 2:3

33:09

Calgary právě vstřelilo branku!
Flames dokonávají výsledkový obrat! Monahan zavezl kotouč přes útočnou modrou, za níž ho přepustil JIŘÍMU HUDLEROVI, který si najel do pravého kruhu, kde dostal od domácí obrany hodně prostoru. Český reprezentant toho využil a trpělivě si počkal na správný moment pro střelu, kterou umístil nechytatelně ke vzdálenější tyči. Asistence: Sean Monahan, Dennis Wideman.

Matt STAJAN - 2:2

26:05

Calgary právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Bollig daleko před modrou čárou tvrdě nahodil kotouč na zadní mantinel, od něhož se puk odrazil do levého kruhu, kam si najel MATT STAJAN, který pohotovou střelou překonává Howarda. Asistence: Brandon Bollig.

22:09

Nápor domácího týmu zastavila píšťalka rozhodčího, který si všiml, že Detroit hrál v šesti a bude z toho dvouminutový trest pro domácí lavičku, který si odsedí Stephen Weiss.

Sean MONAHAN - 2:1

10:26

Calgary právě vstřelilo branku!
A Calgary rovněž využívá přesilovku! Howard vyrazil nahozený kotouč k SEANU MONAHANOVI, který naznačil střelu a následně si popojel s pukem, aby mohl zakončovat do odkryté branky. Dva obránci Detroitu se sice snažili v brance zastoupit povyjetého gólmana, ale Monahan to trefil přesně. Kris Russell, Dennis Wideman.

09:57

Příležitost pro Flames! Brendan Smith si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.

Justin ABDELKADER - 2:0

08:12

Detroit právě vstřelil branku!
Domácí využívají přesilovou hru! Zetterberg dostal prostor v pravém kruhu, odkud adresoval přihrávku na vzdálenější tyč JUSTINU ABDELKADEROVI, který jen doklepl kotouč do odkryté části branky. Asistence: Henrik Zetterberg, Erik Cole.

07:36

První přesilovou hru si zahraje Detroit. Hostující Mason Raymond dostává menší trest za podražení.

Justin ABDELKADER - 1:0

03:05

Detroit právě vstřelil branku!
Red Wings jdou do vedení! Calgary střídalo v době, kdy se v obranném pásmu dostali k puku domácí a Zetterberg našel parádní přihrávkou před modrou čáru úplně volného JUSTINA ABDELKADERA, který jel sám na Hillera a zakončil přesně mezi beton a lapačku. Asistence: Henrik Zetterberg, Erik Cole.

Detroit Red Wings – Calgary Flames

2:5

konec (2:1, 0:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 4. Abdelkader (Zetterberg, Cole), 9. Abdelkader (Zetterberg, Cole) – 11. Monahan (Russell, Wideman), 27. Stajan (Bollig), 34. Hudler (Monahan, Wideman), 42. Raymond (Shore, Jooris), 59. Hudler (Backlund, Gaudreau)

Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall – Quincey, DeKeyser – Smith, Židlický – Tatar, Dacjuk, Jurčo – Cole, Zetterberg, Abdelkader – Weiss, Sheahan, Nyquist – Miller, Andersson, Glendening

Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Russell, Wideman – Brodie, Engelland – Schlemko, Diaz – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bouma, Backlund, Colborne – Raymond, Shore, Jooris – Bollig, Stajan, Ferland

Rozhodčí: Steve Kozari, Wes McCauley – Brian Mach, Scott Driscoll

Průběh zápasu
1. třetina
03:05
07:36
08:12
09:57
10:26
Po 1. třetině
2. třetina
22:09
26:05
33:09
Po 2. třetině
3. třetina
41:50
54:35
58:54
Konec