Menu

Další

Hokej

NHL - Poslední přestupový den

konec

02.03.2015, 00:00 • Vojtěch Balon (@VojtaBalon), Jan Šlapáček (@Slapi1), Michal Belšán (@belly11mb)

Od nás to tedy bude všechno. Uzávěrkou vás provázeli Vojtěch Balon, Jan Šlapáček a Michal Belšán. Děkujeme za pozornost a loučíme se s vámi, někdy u přenosů z NHL na počtenou! (22:46:40)
Uzávěrka přestupů sezony 2014/2015 je za námi. Byli jsme svědky hned několika zajímavých přestupů, včetně výměn českých hráčů.
Kromě Jaromíra Jágra, který byl vyměněn pár dní zpátky do Floridy, měnilo dres hned několik hokejistů z České republiky. Radko Gudas se stěhoval z Tampy do Philadelphie, Zbyněk Michálek z Arizony do St. Louis. Marek Židlický opustil New Jersey a bude hrát v Detroitu, brankář Michal Neuvirth vytvoří gólmanské duo s Halákem v New Yorku Islanders.

Některé týmy chystající se na play-off (či boje o něj) tedy doplnily své kádry, zatímco týmy z nižších pater tabulky získaly nejčastěji draftové volby či "prospekty" (mladé hráče).
Info! Toronto za Holzera nakonec získalo Erica Brewera a páté kolo draftu 2016.
Info! Buffalu nadále zůstane navíc polovina platu Torreyho Mitchella. To činí 950 tisíc dolarů.
Info! A ještě jedno doplnění tohoto trejdu – spolu s Nevinsem získali Sabres i sedmé kolo draftu 2016.
Info! Buffalo ve výměně za Torreyho Mitchella získalo Jacka Nevinse, kanadského mladého útočníka, který v této sezoně v Hamiltonu (AHL) nezaznamenal ani bod z 32 utkání.
Info! Spolu s podmíněným šestým kolem draftu 2015 získalo Toronto ve výměně Olliho Jokinena ze St. Louis i Joakima Lindströma.
Prodloužení smlouvy Francouzský útočník Pierre-Édouard Bellemare v NHL zůstane. S Flyers prodloužil smlouvu o dva roky.

Přečtete si článek na NHL.cz

Výměna! Německý obránce Korbinian Holzer zamířil z Toronta do Anaheimu! Zatím ale není známé, co nebo kdo putoval opačným směrem.
Info! Dnes už nebudou měnit ani Devils. Informaci potvrdil reportér tohoto týmu Tom Gulitti.
Výměna! Obránce James Wisniewski opouští Columbus a míří spolu s třetím kolem draftu do Anaheimu! Druhým směrem míří druhé kolo draftu, William Karlsson a René Bourque!
Výměna! Maxime Talbot odchází z Colorada! Byl vyměněn do Bostonu, kteří jako protihodnotu poslali 24letého forvarda Jordana Carona.
Info! Dlouho se v zámoří mluvilo o možné vyměně P.A. Parenteaua z Montrealu, ale nakonec k ničemu zřejmě nedošlo. Dnes by měl klasicky nastoupit do utkání v dresu Canadiens.

Přečtete si článek na NHL.cz

Zatím stále čekáme na nějaké informace ze zámoří. Momentálně ale panuje spíše přestupové ticho.
Výměna! Švýcarský útočník Sven Bärtschi nakonec k organizaci Canucks odchází za druhou volbu v draftu.
Info! Buffalo bude Wild nadále platit polovinu platu Chrise Stewarta.
Spekulace! Sven Bärtschi dost možná zamíří do Vancouveru! Čekáme na potvrzení.
Info! Pittsburgh nakonec za Bena Lovejoye obětoval jiného zadáka – Simona Desprese!
Výměna! Chris Stewart míří z Buffala do Minnesoty, opačným směrem putuje 2. kolo draftu 2017!
Spekulace! Minnesota podle spekuací ze zámoří získala Chrise Stewarta.
Výměna! Tučňáci nakonec získali Bena Lovejoye z Anaheimu. Americký bek už v Pittsburghu působil, na počátku ročníku 2012/13 ho ale opustil. Nyní se tedy vrací na místo činu.
Spekulace! Pittsburgh údajně získal ještě nějakého obránce. Brzy se dozvíme jakého.
Info! Za Mitchella získali Sabres údajně volbu v draftu a nějakého mladého hráče.

Je 21:00, což znamená, že uzávěrka přestupů je tady! Od teď už žádné týmy nemohou provádět výměny. To ale neznamená, že se nějaká ještě nedozvíme, někdy totiž trvá, než vylezou poslední přestupy na povrch.
Výměna! 30letý Kanaďan Torrey Mitchell opouští poslední Buffalo a přestupuje do Montrealu! Protihodnotu doplníme.
Prodloužení smlouvy! A je to potvrzeno! Cam Atkinson prodloužil s Columbusem o tři roky, průměrně si vydělá 3,5 milionů dolarů za rok.
Info! Za Davida Leggia získali Islanders nakonec útočníka Marka Louise, který nastupoval doposud v AHL v dresu Portlandu.
Spekulace! Pittsburgh Penguins stále jednají minimálně o jednom trejdu! Závěr tak ještě bude jistě zajímavý.
Spekulace! Cam Atkinson zřejmě prodlouží smlouvu s Columbusem, mluví se o délce tří let.
Výměna! 35letý brankář Joey MacDonald byl vyměněn z Montrealu do San Jose za sedmé kolo draftu. V této sezoně zatím chytal pouze v AHL.
Do konce uzávěrky přestupů zbývá okolo 15 minut. Jak je ale známé z předchozích let, dost možná se některé přestupy dovíme až po 21. hodině.
Informace! Pokud se Blues dostanou do finále Stanley Cupu a Olli Jokinen bude hrát, může to být až čtvrtá volba draftu 2015. Jinak by se mělo jednat o 6. kolo.
Výměna! Olli Jokinen byl z Toronta vyměněn do St. Louis za pozdní volbu v draftu! Informaci doplníme.
Výměna! Brankář David Leggio se z Islanders stěhuje ke Coyotes. Detaily výměny jsou zatím neznámé.
Výměna! Jordan Leopold opouští Columbus a míří do Minnesoty! Opačným směrem se vydají Justin Falk a páté kolo draftu 2015.
Spekulace! David Leggio (brankář) byl vyměněn do Arizony, Jordan Leopold z Minnesoty do Columbusu. Na potvrzení čekáme!
Výměna! Cory Conacher opravdu posílí Vancouver Canucks, opačným směrem putuje Dustin Jeffrey, který tak v organizaci nestrávil ani celou sezonu.
Spekulace! Cory Conacher byl údajně z New York Islanders vyměněn do Vancouveru. Čekáme na potvrzení.

Uzávěrka přestupů se blíží. Týmy mají na posílení už pouze necelou jednu hodinu!
Informace! S výměnami už zřejmě skončili i Rangers. Na internetu se objevují spekulace, že už žádné trejdy klub z Manhattanu neprovede.
Informace! Generální manažer Detroitu Ken Holland potvrdil, že dnes už žádné výměny činit nebude.
Informace! Ještě tu máme doplnění k Židlického výměně – Devils si ponechávají jeden milion dolarů z jeho platu.
A co se týče voleb v draftu – když Red Wings postoupí do finále konference, přibyde ke třetí volbě 2016 pátá v draftu 2015. Pokud do finále Stanley Cupu, tak z toho bude jen druhá volba 2016.
Výměna! V poslední době skvěle chytající Michal Neuvirth byl vyměněn do New York Islanders za Chada Johnsona a podmíněné třetí kolo draftu.
Výměna! Je tady další výměna. Do St. Louis míří obránce Pittsburghu Robert Bortuzzo a volba v sedmém kole letošního draftu, opačným směrem putuje Ian Cole.
Výměna! Tyler Kennedy byl vyměnen na Long Island, do organizace New York Islanders. San Jose získalo podmíněnou volbu ve třetím kole draftu.
Výměna! Marek Židlický definitivně mění New Jersey za Detroit, opačným směrem putuje volba ve třetím kole draftu.
Výměna! Centr Ben Smith mění dres, z Chicaga odchází do San Jose. Naopak nejbližším letadlem do Windy city odletí Andrew Desjardins.
Informace! Carolina povolala z farmy mladého beka Rasmuse Rissanena, znamená to, že je další obránce Hurricanes na odchodu? Další minuty a hodiny napoví.
Informace! Další update k trejdu Zbyňka Michálka je na světě – Kojoti budou dál platit 50% z jeho platu.
Spekulace! Toronto odstupuje od svých nároků. Maple Leafs jsou nyní již ochotni si ponechat určitou část platu Diona Phaneufa, pokud jej ještě dnes vymění. Mezi zájemci jsou stále Detroit či Anaheim.
Spekulace! Minnesota a Washington se údajně zajímají o velezkušeného obránce Columbusu Jordana Leopolda.
Výměna! Už je to oficiální, Zbyněk Michálek se stěhuje do St. Louis spolu s podmínečnou volbou ve třetím kole draftu. Opačným směrem, do Arizony, putuje mladík Maxim Letunov.
Informace! Keith Aulie, Paul Carey a Rene Bourque prošli waiver listem bez povšimnutí, trojlístek tak míří na farmy svých příslušných klubů. Arizona si z listiny nechtěných hráčů stáhla Craiga Cunninghama a Tye McGinna.
Spekulace! Dave Nonis, GM Toronta, není ochoten platit část platu Diona Phaneufa, Detroit tak zaměřil svou pozornost na Marka Židlického.
Spekulace! V zámoří je zájem o útočníka Dallasu Shawna Horcoffa, o které se zajímá hned několik týmů.
Spekulace! Edmonton dostává v těchto chvílích nabídky na Teddyho Purcella a Boyda Gordona.
Spekulace! Boston se nyní zaměří na získání Romana Poláka nebo Nicklase Grossmana.
Výměna! Zbyněk Michálek se stává hráčem St. Louis Blues. Jakou protihodnotu obdržela Arizona zatím není známé.
Výměna! Spekulace se naplnily. Brian Flynna míří do Montrealu za volbu v pátém kole draftu v roce 2016.
Spekulace! Montreal je údajně blízko k zisku Briana Flynna. Canadiens by měli do Buffala poslat neupřesněnou volbu draftu.
Spekulace! O Zbyňka Michálka se nově začal zajímat také Boston.
Spekulace! Předchozí tvrzení zřejmě není platné a Red Wings se stále snaží s Torontem domluvit. Toto bude ještě zajímavé.
Informace! Canadiens (23), Devils (24), Flyers (26), Islanders (26), Bruins (29). Toto je pětice týmů, které za posledních pětadvacet let udělaly nejméně přestupů při uzávěrce. Z těchto mančaftů jsou nejméně aktivní Islanders, kde generální manažer Garth Snow nejspíš pracuje na tom, aby podepsal novou smlouvu s obráncem Boychukem.
Spekulace! V poslední půlhodině se neděje mnoho zajímavých věcí. Tim Murray, generální manažer Buffala, se nechal slyšet, že ohledně jeho "rental players" se příliš hovorů nejedná. Znamená to, že Chris Stewart zůstane u Sabres? To se uvidí.
Spekulace! Los Angeles by mohlo vyměnit svého nejužitečnějšího hráče v loňském play-off Justina Williamse.
Spekulace! O českého obránce Jana Hejdu údajně stojí Pittsburgh a Boston. To by si český obránce po týmové stránce rozhodně polepšil.
Spekulace Montreal se dnes ještě zcela jistě zapojí do vyměňování. Z kanadského města by mohl odejít Tom Gilbert či Jared Tinordi.
Spekulace! Los Angeles se snaží do svého týmu přivést útočníka, který by mohl hrát v první či druhé lajně.
Spekulace! Edmonton by dnes chtěl posílit své brankoviště a údajně hledá gólmana v Torontu.
Spekulace! Hovoří se o tom, že obránce Vjačeslav Vojnov opustí Los Angeles. Ruský obránce je momentálně postaven mimo hru, protože je stále vyšetřován za napadení své manželky. Zájem o Vojnova má Philadelphia.
Spekulace! Reportér stanice TVA Sports Renaud Lavoie má údajně informace od ostatních týmů v lize, že Maple Leafs usilovně pracují na výměně Phila Kessela a Diona Phaneufa.
Výměna! Pomalu se to začíná rozjíždět. Nyní se totiž zrodila první výměna dnešního odpoledne, když do Montrealu míří z Edmotonu Jeff Petry. Opačným směrem bude putovat volba ve druhém kole letošního draftu a podmíněná volba v kole pátém.
Spekulace! Calgary, Detroit a Boston se dnes budou poohlížet po obránci. Kandidátů je v této chvíli opravdu hodně.
Spekulace! O Zbyňka Michálka jeví největší zájem St. Louis. Ztroskotat by vše mohlo na tom, že Bluesmani nemohou Arizoně nabídnout volbu v prvním kole letošního draftu.
Spekulace! Zájem je v zámoří i o brankáře Jonathana Berniera, kterého zprvu Toronto vyměnit vůbec nechtělo, ale nyní ustoupilo a je ochotno naslouchat nabídkám.
Výměna! Do Bostonu putuje talentovaný útočník Brett Connoly z Tampy Bay, generální manažer Blesků Steve Yzerman si za jeho služby řekl o volby ve druhém kole draftů 2015 a 2016.
Výměna! Dres mění český obránce Radko Gudas, který míří do Philadelphie Flyers, kde si zahraje s Jakubem Voráčkem a nahradí Braydona Coburna, který putuje do Tampy Bay Lightning. S Gudasem do Flyers putuje i 1. a 3. volba v draftu.
Spekulace! Toronto se velmi usilovně snaží vyměnit kapitána Diona Phaneufa. Podle experta stanice Sportsnet Nicka Kypreose je jasné, že Phaneuf nemůže být příští rok kapitánem. Čím dřív ho Leafs vymění, tím lépe.
Výměna! Poprvé se do dění také zapojil Detroit, který výměnou získal útočníka Dallasu Erika Colea a volbu ve třetím kole letošního draftu. Opačným směrem putuje Mattias Backman, Mattas Janmark a výběr ve druhém kole letošního draftu.
Výměna! A znovu Rangers. Ti tentokrát do svého týmu přivedli ze San Jose Jamese Shepparda, kterého získali za 4. kolo draftu v roce 2016.
Spekulace! Dny ve Philadelphii má pravděpodobně sečtené obránce Braydon Coburn, kterého se budou Flyers snažit během pondělí vyměnit.
Spekulace! Po odchodu Keitha Yandla je v Arizoně prvním na ráně český obránce Zbyněk Michálek, který během pondělí zcela jistě změní klub. Zájemců je hned několik.
Spekulace! Během včerejšího dne se mluvilo hodně nahlas o možné výměně Patricka Sharpa. Nakonec z toho zřejmě nic nebude. Největší zájem měl o tohoto střelce Washington, ale ten během dneška zatížil Glencrossem svůj platový strop.
Podpis! Vedení Rangers opravdu nelení. Glen Sather se domluvil s Matsem Zuccarellem na nové čtyřleté smlouvě, která norskému útočníkovi vynese 18 milionů dolarů.
Výměna! Rangers znovu mění. Tentokrát největší město USA opouští Lee Stempniak, jenž míří do Winnipegu za Carla Klingberga.
Spekulace! Detroit dával před uzávěrkou jasně najevo, že chce do svého týmu přivést obránce. Ovšem téměř všichni vytipovaní hráči Red Wings už zaměstnavatele změnili a Ken Holland se chce zaměřit na zisk Diona Phaneufa z Toronta. Za toho údajně nabízí českého obránce Jakuba Kindla.
Výměna! Urodila se velmi zajímavá výměna mezi organizací New York Rangers a Arizona Coyotes. Jezdci do svého kádru získali Keitha Yandla a Chrise Summerse, za které obětovali Anthonyho Duclaira, Johna Moora a výběr v prvním kole draftu 2016.
Pro české fanoušky se jeden naprosto senzační trejd udál ještě před uzávěrkou přestupů a to když byl Jaromír Jágr vyměněn z New Jersey na Floridu.

Za minulých pár dní se ovšem nestěhoval z českých hokejistů pouze Jágr. Výměna potkala také Tomáše Fleischmanna, Jiřího Tlustého a Jiřího Sekáče. Ze Slováků se poté stěhoval do nového klubu Andrej Sekera.
V NHL se blíží uzávěrka přestupů a s tou každým rokem přijde hodně zajímavých obchodů. Tento rok se předpokládá, že by v poslední den mohlo proběhnout okolo dvaceti výměn.

My Vám zde přineseme všelijaké spekulace či samotné přestupy. Vše skončí ve 21:00, kdy bude přestupové okno uzavřeno. Proto neváhejte a sledujte náš přenos.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 00:00.

NHL - Poslední přestupový den

konec

Zpět na online


Statistiky:
Statistiky
Uskutečněné přestupy:

Jared Knight (Minnesota) – Zack Phillips (Boston)
Michael Sgarbossa (Anaheim) – Mat Clark (Colorado)
Korbinian Holzer (Anaheim) – Eric Brewer, 5. draft 2016 (Toronto)
James Wisniewski, 3. draft 2015 (Anaheim) – William Karlsson, René Bourque, 2. draft 2015 (Columbus)
Maxime Talbot, Paul Carey (Boston) – Jordan Caron, 6. draft 2016 (Colorado)
Sven Bärtschi (Vancouver) – 2. draft 2015 (Calgary)
Chris Stewart (Minnesota) – 2. draft 2017 (Buffalo)
Ben Lovejoy (Pittsburgh) – Simon Despres (Anaheim)
Torrey Mitchell (Montreal) – Jack Nevins, 7. draft 2016 (Buffalo)
Joey MacDonald (San Jose) – 7. draft 2015 (Montreal)
Olli Jokinen (St. Louis) – Joakim Lindström, podm. 6. draft 2015 (Toronto)
David Leggio (Arizona) – Mark Louis (NY Islanders)
Jordan Leopold (Minnesota) – Justin Falk, 5. draft 2015 (Columbus)
Cory Conacher (Vancouver) – Dustin Jeffrey (NY Islanders)
Michal Neuvirth (NY Islanders) – Chad Johnson, podm. 3. draft 2015 (Buffalo)
Freddie Hamilton (Colorado) – Karl Stollery (San Jose)
Ian Cole (Pittsburgh) – Robert Bortuzzo, 7. draft 2015 (St. Louis)
Tyler Kennedy (New York Islanders) – podm. 3. draft 2016 (San Jose)
Marek Židlický (Detroit) – podm. 3. draft 2016 (New Jersey)
Ben Smith (San Jose) – Andrew Desjardins (Chicago)
Zbyněk Michálek, podm. 3. draft 2015 (St. Louis) – Maxim Letunov (Arizona)
Brian Flynn (Montreal) – 5. draft 2016 (Buffalo)
Jeff Petry (Montreal) – 2. draft 2015, podm. 5. draft 2015 (Edmonton)
Brett Connoly (Boston) – 2. draft 2015, 2. draft 2016 (Tampa Bay)
Braydon Coburn (Tampa Bay) – Radko Gudas, 1. draft 2015, 3. draft 2015 (Philadelphia)
Erik Cole, 3. draft 2015 (Detroit) – Mattias Backman, Mattas Janmark, 2. draft 2015 (Dallas)
James Sheppard (New York Rangers) – 4. draft 2016 (San Jose)
Lee Stempniak (Winnipeg) – Carl Klingberg (New York Rangers)
Anthony Duclair, John Moore, podm. 1. draft 2016, 2. draft 2015 (Arizona) – Keith Yandle, Chris Summers, 4. draft 2015 (New York Rangers)
Curtis Glencross (Washington) – 2. draft 2015, 3. draft 2015 (Calgary)
Antoine Vermette (Chicago) – Klas Dahlbeck, 1. draft 2015 (Arizona)
Tomáš Fleischmann (Anaheim) – Dany Heatley, 3. draft 2015 (Florida)
Tim Gleason (Washington) – Jack Hillen, 4. draft 2015 (Carolina)
Kimmo Timonen (Chicago) – 2. draft 2015, podm. 4. draft 2016 (Philadelphia)
David Clarkson (Columbus) – Nathan Horton (Toronto)
Jaromír Jágr (Florida) – 2. draft 2015, 3. draft 2016 (New Jersey)
Andrej Sekera (Los Angeles) – Roland McKeown, podm. 1. draft (Carolina)
Daniel Winnik (Pittsburgh) – Zach Sill, 2. draft 2016, 4. draft 2015 (Toronto)
Jiří Tlustý (Winnipeg) – 3. draft 2016, podm. 6. draft 2015 (Carolina)
Sean Bergenheim, 7. draft 2016 – 3. draft 2016 (Florida)
Jiří Sekáč (Anaheim) – Devante Smith-Pelly (Montreal)

Prodloužení smluv:

Mats Zuccarello (New York Rangers) – 4 roky, 18mil. dolarů
Cam Atkinson (Columbus Blue Jackets) – 3 roky, 10.5mil. dolarů
Pierre-Édouard Bellemare (Philadelphia Flyers) – 2 roky, 1.425mil. dolarů