Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference Českého olympijského výboru

konec

18.02.2015, 13:15 • Restaurace Bastion, Praha • Alan Šrámek (@TramekCZ)

Oficiální část tiskové konference je právě u konce. (13:46:39)

Nová čtyřletá smlouva je již na světě. Český olympijský výbor podepsal novou čtyřletou partnerskou smlouvu se ŠKODA AUTO a.s.
Následuje focení obou stran, včetně Zuzany Hejnové.
Bronzová medailistka z olympijských her v Londýně právě dorazila a za malý okamžik dojde k podpisu smlouvy na kapotě vozu Škoda Fabia Combi.
Zuzana Hejnová přebírá štafetu a vybíhá do posledního úseku. Za malý okamžik by měla dorazit do restaurace Bastion, kde dojde k podpisu nové čtyřleté smlouvy.
V průběhu debaty se zrak přítomných přesunul na televizi, kde bude předávat štafetu Martin Doktor. Třetí úsek začne Jan Štěrba, který poběží přes Nuselský most, kde již čeká Zuzana Hejnová.
Zástupce Škody Auto a.s. děkuje investorům a prodejcům, bez kterých by nemohly být dosaženy takové dotace pro český sport.
Následně poděkoval ŠKODA AUTO a.s. za pomoc při Olympijském parku Letná v Praze. Bez mladoboleslavské firmy by tento projekt nemohl vzniknout.
Jiří Kejval dodal, že by chtěli podporovat i jiné, méně sledované sporty, které nejsou médii tolik zviditelněné.
Rozvíjení přípravy sportovců pro letní i zimní olympijské hry je v plánu nadcházející roky. ČOV doufá, v ještě lepší výsledky, které jsou již tak na veliké úrovni.
Předseda Českého olympijského výboru pochvaluje spolupráci se svým partnerem. ČOV, včetně celé republiky je spokojen s výkony českých sportovců a je rád, že je ve sportu stále k vidění fair play.
Ten poděkoval všem přítomným za účast a přirovnal třiadvacetileté soužití ČOV a ŠKODA AUTO a.s. jako dlouhodobé manželství.
Řeč si vzal pan Vlček.
Dnešní podpis bude podepsán netradiční formou. Štafeta začne v budově Philadelphie kde začne Michal Press, ten by měl předat štafetu do rukou Martina Doktora, který ji předá Janu Štěrbovi. Na posledním úseku si ji převezme Zuzana Hejnová, která dorazí do místa tiskové konference od Nuselského mostu do restaurace Bastion, kde dojde k podpisu smlouvy na kapotě vozu Škoda.
Dnešní tisková konference byla oficiálně zahájena.
Aktéři dnešní tiskové konference pomalu zaujímají svá místa a brzy bude tisková konference zahájena.
Dobré odpoledne. Vítám Vás u tiskové konference, kterou uspořádal Český olympijský výbor společně se ŠKODA AUTO a.s. Během dnešní tiskové konference by mělo dojít k podpisu smlouvy o prodloužení spolupráce mezi těmito subjekty. Spolupráce trvající již 23 let, by měla pokračovat. Vše by mělo proběhnout také za účasti Zuzany Hejnové, bronzové olympijské překážkářky na 400 metrů z Londýna.

Tisková konference Českého olympijského výboru

konec