Menu

Hokej

2. liga skupina Západ

HC Děčín – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:5

konec (0:1, 5:2, 1:2)

18.02.2015, 18:00 • HC Děčín • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.35 4.9 4.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

55:32

Děčín právě vstřelil branku!
Z následného protiútoku se do přečíslení dva na jednoho dostali Filipovský s TOMÁŠEM FAIGLEM a druhý jmenovaný poté švihem vystřelil a puk namířil přesně do šibenice klášterecké branky. Drama tak znovu pokračuje a domácí se ujímají znovu vedení. Asistence: Jan Filipovský, Jan Kment.

51:51

Klášterec právě vstřelil branku!
No panečku a je opět srovnáno. Hosté se taktéž po vhazování dostali do útočného pásma, kde na domácí branku vyslali několik nebezpečných střel. Jedna z nich se ale ujala, konkrétně ta z hokejky PETRA FREIBERGA, jenž byl velmi dobře připraven před děčínskou brankou. Svou střelou pak nedal Štichovi vůbec žádnou šanci a vrátil svůj tým zpět do hry. Asistence: Martin Osmík.

50:36

Klášterec právě vstřelil branku!
Nyní to už ale neplatí a i hosté svou početní výhodu využívají. Dlouho se totiž drželi v děčínském pásmu, a to se jim vyplatilo. Před branku Děčína se dobře postavil JAKUB VRÁNA, který poté neměl problém poslat puk za záda bezmocného Štichy. Klášterečtí se tak dostávají Děčínu na dostřel jediného gólu. Asistence: Oto Táborský, Jiří Běhal.

39:16

Děčín právě vstřelil branku!
I klasická početní výhoda je ze strany Děčína využita. Od modré čáry vyslal střelu, spíše takový padáček DANIEL VOLRÁB a puk skončil nešťastně za zády jinak výborného Kašáka, který o puku neměl vůbec žádný přehled. Asistence: Jaroslav Hašek.

38:11

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi si berou zpět své vedení a využívají dvojnásobnou početní výhodu. Po několika střelách na Kašáka se ujala ta z hole JANA MOLNÁRA, jenž zužitkoval přihrávku od Vacka a dává tak v dnešním utkání svou druhou přesnou trefu. Asistence: Radim Vacek, Jan Filipovský.

35:51

Klášterec právě vstřelil branku!
Znovu je srovnáno. Tentokráte ze strany hostí. Z vrcholu pravého kruhu poslal na Štichu svižnou střelu MARTIN OSMÍK a dokázal ji umístit mezi tři tyče. Znovu se tedy bude začínat znovu od začátku. Hosté tak jsou stále ve hře i po rychlém obratu Děčína. Asistence: Jiří Běhal.

30:10

Děčín právě vstřelil branku!
Medvědi dokonávají bleskurychlý obrat. Hned po vhazování ve středovém kruhu se znovu do pásma hostí dostala děčínská první formace, která byla u zrodu další parádní akce. JAN MOLNÁR bez přípravy vystřelil a puk skončil znovu za zády Kašáka. Děčín se tak v rozmezí tří minut dostávají do vedení o jednu branku. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.

29:50

Děčín právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Medvědi se okamžitě po získání puku vrhli do útočného pásma, což se jim vyplatilo. Zpoza branky našel Hašek DANIELA VOLRÁBA, který propasíroval puk za Kašáka. Asistence: Jaroslav Hašek, Petr Strnad.

27:19

Děčín právě vstřelil branku!
Na druhou branku v síti domácího celku však Medvědi zareagovali velmi rychle, když se hned po buly dostali do pásma hostí. Tam dostal krásnou přihrávku na svoji hokejku od Volrába JAROSLAV HAŠEK, jenž zblízka prostřelil Kašáka, který s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Medvědi se tak hostům dostávají na dostřel jediné branky. Asistence: Daniel Volráb.

26:37

Klášterec právě vstřelil branku!
Hosté se po velkém tlaku Děčína dokázali oklepat a LUKÁŠ HRDLIČKA se dostal ke střele z pravé strany a vymetl v pravém horním růžku branky Děčína všechny pavučiny. Klášterečtí se tak dostávají do dvoubrankového vedení. Bez asistence.

15:32

Klášterec právě vstřelil branku!
Hosté se přeci jenom dočkali úvodní branky a za jejich aktivitu v posledních minutách hry i zasloužené. Ve skrumáži před brankou Štichy se nejlépe zorientoval DANIEL LEHNERT, který dokázal poslat puk za záda bezmocného domácího brankáře. Klášterečtí tak jdou do jednobrankového náskoku. Asistence: Anton Berlev.

HC Děčín – HC Tygři Klášterec nad Ohří

6:5

konec (0:1, 5:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 28. Hašek (Volráb), 30. Volráb (Hašek, Strnad), 31. Molnár (Volráb, Hašek), 39. Molnár (Vacek, Filipovský), 40. Volráb (Hašek), 56. Faigl (Filipovský, Kment) – 16. Lehnert (Berlev), 27. Hrdlička, 36. Osmík (Běhal), 51. Vrána (Táborský, Běhal), 52. Freiberg (Osmík)

HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Filipovský, Molnár, Kaltenböck, Hříbal, Strnad, Klement, Kvaček – Vacek, Volráb, Hašek – Faigl, Oliverius, Kment – Drnec, Chládek, Chamrád – Chovanec, Fojt

HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kašák (Tichý) – Běhal, Strejček, Rulík, Michálek, Koblitz, Kunrt – Vrána, Táborský, Molnár – Hrdlička, Lehnert, Berlev – Rubeš, Freiberg, Hroch – Diviš, Ngyuen, Osmík

Rozhodčí: Orlický – Votrubec, Ševic

Diváci: 377

Průběh zápasu
1. třetina
03:44
07:32
10:58
15:32
Po 1. třetině
2. třetina
21:57
26:37
27:19
29:50
30:10
35:51
36:55
37:22
38:11
39:16
Po 2. třetině
3. třetina
49:48
50:36
51:51
55:32
Konec