Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

3:2

konec (0:1, 1:0, 2:1)

17.02.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Jan Prošek

Tipsport: 2.7 3.56 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nino NIEDERREITER - 3:2

53:35

Minnesota právě vstřelila branku!
A je tady drama. NINO NIEDERREITER dostal přihrávku do předbrankového prostoru, kde měl dostatek času pro střelu. Vystřelil do horní části branky, i když se Läck snažil, tak ramenem na puk nedosáhl. Asistence: Jordan Schroeder.

Alex BIEGA - 3:1

51:54

Vancouver právě vstřelil branku!
Na dálku se omlouvám domácím, protože Vanvouver skutečně nechtěl bránit, ale svůj náskok navýšit. Po dlouhém, skoro minutovém obléhání branky Minnesoty se střelou od modré prosazuje ALEX BIEGA. Prostřelil vše, co mu v cestě stálo. Na první pohled se jednalo o nenápadnou ránu, která nakonec končí gólem. Asistence: Henrik Sedin, Chris Higgins.

Bo HORVAT - 2:1

41:33

Vancouver právě vstřelil branku!
Bo Horvat nejprve to zkoušel individuálně, ve středním pásmu nabral rychlost, obkroužil branku, ale Dubnyka nepřekonal. To se mu podařilo o něco později, když dorazil střelu Jannika Hansena od modré. Asistence: Jannik Hansen, Luca Sbisa.

Henrik SEDIN - 1:1

20:42

Vancouver právě vstřelil branku!
Domácí jeli přečíslení dva na jednoho. Střela Daniela Sedina se odrazila od beton přímo na hůl HENRIKA SEDINA, který střelou z první vyrovnaná. Asistence: Daniel Sedin, Alexandre Burrows.

Nino NIEDERREITER - 0:1

08:55

Minnesota právě vstřelila branku!
NINO NIEDERREITER dostal křížnou přihrávku malý kousek před brankovištěm, stačilo mu přesně nastavit hokejku, od které se puk odrazil za záda brankáře Läcka. Poměrně snadná branka pro střelce, na druhou stranu nutno ocenit Brodina, který celou akci začal a na gólu má značný podíl. Asistence: Jordan Schroeder, Jonas Brodin.

Vancouver Canucks – Minnesota Wild

3:2

konec (0:1, 1:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Henrik Sedin (Sedin D., Burrows), 42. Horvat (Hansen, Sbisa), 52. Biega (Sedin H, Higgins) – 9. Niederreiter (Schroeder, Brodin), 54. Niederreiter (Schroeder)

Vancouver Canucks: Läck (Miller) -Tanev, Hamhuis, Weber, Sbisa, Clendening, Stanton – Burrows, Sedin H, Sedin D – Vrbata, Vey, Higgins – Kassian, Matthias, Dorsett -Hansen, Horvat,Kenins

Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) -Brodin, Suter, Spurgeon, Scandella, Dumba, Prosser – Pominville, Koivu, Parise – Fontaine, Granlund, Vanek – Schroeder, Coyle, Niederreiter – Brodziak, Haula, Veilleux

Rozhodčí: Martell, O'Rourke – Lazarowich, Murchison

Průběh zápasu
1. třetina
08:55
Po 1. třetině
2. třetina
20:42
21:56
27:36
Po 2. třetině
3. třetina
41:33
51:54
53:35
Konec