Menu

Hokej

KHL

Amur Chabarovsk – Barys Nur-Sultan

2:3

konec (0:1, 0:2, 2:0)

16.02.2015, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.94 4.4 1.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa

Rastislav Špirko (CHA) 0+0, čas na ledě: 17:10, 3 střely
Marcel Haščák (CHA) 0+0, čas na ledě: 11:26, 2 střely
Michel Miklík (CHA) 1+0, čas na ledě: 22:01, 1 střela

Ján Laco (AST) – do utkání nezasáhl (12:20:05)
Je dobojováno! Taktéž třetí perioda neprobíhala v příliš rychlém tempu, ovšem nakonec se skóre měnilo. Domácí vykřesali díky brance Vjačeslava Litovčenka naději, načež přidali druhý přesný zásah ještě pět sekund před konce. Šťastným střelcem se stal Michel Miklík. Více se již neudálo, a tak Astana zdolala Chabarovsk 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 39:26

60:00

Konec zápasu.

59:55

Domácí lodivod si ještě bere oddechový čas.

Michel MIKLÍK - 2:3

59:55

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Domácí se ještě v závěru utkání prosazují, i když většího významu tato branka mít nebude. Po typické přesilovkové kombinaci trefuje odkrytou část branky MICHEL MIKLÍK. Asistence: Denis Ježov, Grigorij Šafigulin.

59:17

Domácí hrají v šesti! Lehký Haščákův pokus z pravé strany však Polujektov v poklidu eliminoval.

58:13

Tentokráte Astana vyhodila pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude opět před Polujektovem. Odhodlá se Amur ke hře bez brankáře?

57:38

Pěretjaginova dělovka trefila pouze prvního před sebou stojícího obránce, poté se hosté opět alespoň na malou chvíli osvobodili.

56:49

Stále je Amur nastěhovaný v útočném pásmu, kde ale žádné nebezpečí nevytváří. Do konce utkání zbývají pouhé tři minuty, Chabarovsk to bude mít velice složité.

55:22

Domácí nahodili ze středního pásma, načež se vydali za kotoučem. Ten však získal Barys, který nadále šetří cenné sekundy v neutrální zóně.

54:39

A znovu je kotouč až u Pečurského, hosté mají zápas plně pod kontrolou. Duel se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.

53:41

Amur stále svírá svého soka v defenzivě, ovšem zatím se mu nedaří dostat do vážnější střelecké příležitosti. Astana navíc vyhazuje přes všechny čáry.

52:58

Polujektov musel vytáhnout další zásah, tentokráte proti střele z pravé strany hrací plochy. Bude se ale znovu vylučovat. Maxim Semjonov (AST) dostává menší trest za nedovolené bránění.

51:48

Chabarovsk se snaží stále aktivně napadat, ovšem naráží na poměrně kvalitní defenzivu hostujícího celku. Uvidíme, jak se bude duel nadále vyvíjet.

Vjačeslav LITOVČENKO - 1:3

50:27

Chabarovsk právě vstřelil branku!
Domácí ještě vykřesali naději. VJAČESLAV LITOVČENKO se prodral do útočné pásma, kde se z pozice levého kruhu rozhodl vypálit. Nakonec se prosadil přesně k pravé tyči. Tuto branku si Polujektov za rámeček jistě nedá. Asistence:

49:48

Savčenko se vydal do protiútoku, který příliš valně nedopadl, leč domácí borec alespoň pošetřil cenné sekundy z oslabení.

49:16

Znovu se bude vylučovat, nyní na domácí straně. Na trestnou lavici putuje Kirill Safronov (CHA), který se provinil sekáním.

47:36

Astana poměrně aktivně napadá, oslabení dnes hraje skutečně více než dobře. Za malou chvíli se Puškarjov vrátí na ledovou plochu. Po jistém Polujektovově zákroku následuje komerční přestávka.

46:21

Antropov je na ledové ploše, Barys má to nejhorší za sebou. Nyní navíc vyhazuje přes všechny čáry. Chabarovsku se dnes zkrátka vůbec nic nedaří.

46:00

Znovu se bude trestat na hostující straně. Konstantin Puškarjov (AST) vyhodil puk do hlediště, za což dostává menší trest. Domácí tak budou mít dvojnásobnou početní výhodu.

45:41

Miklík pálil z hranice levého kruhu, přičemž trefil ale pouze dobře postavený Polujektovů beton. Hostující brankář celou situaci v poklidu ustál a přerušil hru.

44:56

Domácí přechod do útočného pásma zastavuje postavení mimo hru, vhazovat se bude v neutrální zóně, blíže hostující svatyni.

44:21

Opět se bude vylučovat na straně Astany. Za nedovolené bránění vůči Pečurskému odjíždí na trestnou lavici Nikolaj Antropov (AST). Amur tak má další možnost.

43:15

Astana kobminuje ve středním pásmu, přičemž se zatím nikam nežene. Není divu, hostující celek má nahráno, činit se musí především Chabarovsk.

42:21

Amur je v útočném pásmu absolutně bezzubý, až nyní Miklík se dostal ke střeleckému pokusu, ovšem Polujektov zareagoval velmi dobře ránu vytěsnil. Tarasov poté dorážel nepřesně.

41:43

Hosté vyhazují přes všechny čáry, Amur musí zahájit své ofenzivní snažení takříkajíc od píky. Nyní je již ale znovu v útočném pásmu.

40:45

Přesilová hra pro Chabarovsk, Konstantin Ruděnko (AST) se provinil nedovoleným bráněním. Vhazovat se bude po Polujektovově pravici.

40:28

Domácí se vydali do aktivní ofenzivny, v dobré střelecké pozici se ocitl Dmitrij Tarasov. Z pozice pravého kruhu ale branku netrefil, zamířil vysoko nad.

40:01

Začala třetí třetina.
Je za námi prostřední část, která příliš zajímavých situací nepřinesla. Kromě branek, které vsítili Oleg Kvaša a Nikolaj Antropov, se neudálo prakticky nic. Doufejme, že nastane zlepšení. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

Střely na branku: 25:23

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:34

Bochenski vedl rychlý protiútok hostujícího celku, který ale skončil těsně po přechodu útočné modré čáry. Chabarovsk tuto defenzivní činnost zvládl bravurně.

38:31

Druhé dějství se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci, hosté zatím stále vedou o tři branky a nadále směřují k pohodlnému vítězství.

37:25

Lehké nahození od modré čáry domácí brankář v poklidu zlikvidoval. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce, což vyhovuje Astaně.

36:34

Fišenko se prodral do útočného pásma, kde od pravého mantinelu vypálil. Polujektov byl ale připraven a pokus bez větších obtíží eliminoval.

35:38

Hosté se stále tlačí dopředu, ovšem zatím se jim nedaří výrazněji zahrozit. Poměrně suverénně však vévodí tomuto duelu.

Nikolaj ANTROPOV - 0:3

34:46

Astana právě vstřelila branku!
Hosté se prosazují i potřetí. Ránu z pozice pravého kruhu ještě Pečurskij zlikvidoval, ovšem poté nastal před brankou obrovský závar, po němž puk dle prvního rozhodnutí sudí skončil za brankovou čaru. Regulérnost zásahu ještě musel potvrdit videorozhodčí. Gól ale platí. Za střelce je označen NIKOLAJ ANTROPOV. Asistence: Roman Starčenko.

34:07

Hosté si ale nerozuměli a poslali puk do středního pásma. Další pokus o ofenzivu zastavuje postavení mimo hru. Vhazovazt se tak bude v neutrální zóně.

33:20

Početní výhoda pro Astanu. Za hákování odjíždí na lavici hanby Kirill Safronov (CHA). Navýší kazašský celek své dvoubrankové vedení?

32:55

Po další nepovedené akci přerušil hru zásah hostujícího brankáře. Následovat bude další reklamní pauza, po níž se bude vhazovat před Polujektovem.

32:25

Orlov dlouho operoval za brankou Barysu, načež přihrál najíždějícímu Kurbatovovi. Domácí zadák ale trefil pouze levý beton připraveného Polujektova.

31:24

Amur i po skončení přesilové hry svého soupeře svíral, ovšem do žádné větší šance se nedostal. Druhá třetina tak stále plyne bez výraznějšího vzrušení.

30:31

Opět kotouč letí přes všechny čáry. I s tímto oslabením si Barys s největší pravděpodobností poradí bez sebemenších problémů. Bude tomu tak?

29:46

Chabarovsku se však vůbec nic nedaří, domácí se nemohou usadit v útočném pásmu. Z tribun se ozývá hlasitý pískot, příznivci nejsou spokojeni s výkonem svých miláčků.

28:54

Další vyloučení na hostující straně. Hákováním se provinil Nikita Michajlis (AST).

28:36

Lugin si nerozuměl se spoluhráči a musel vybruslit do středního pásma. Ze slibné pozice tak k žádnému nebezpečí nedošlo. Následovat bude komerční přestávka.

27:47

Ruděnko zavezl puk do útočného pásmam kde jej přenechal Antropovovi. Ten však branku vůbec netrefil. Zdá se, že Amur toto oslabení přečká bez úhony.

26:58

Boyd se snažil dorazit ránu od modré, ovšem na kotouč nedosáhl. Barys se tak musí vrátit zpět do vlastního pásmu a začít takříkajíc od píky.

26:20

Po mírném tlaku se Chabarovsk osvobodil vyhozením přes všechny čáry. Nyní se brání velmi dobře, hosté se zatím nemohou usadit v útočném pásmu.

25:57

Hosté si zahrají první přesilovou hru. Za podražení odjíždí pykat Anton Krysanov (CHA). Jak Astana s touto možností naloží?

25:36

Domácí se stále snaží aktivně napadat, což jim ale zatím není vůbec nic platné. Nyní měl dobrou možnost Krysanov, který ale ideální moment ke střele prováhal. Z nadějné šance tak nic nebylo.

24:23

Tarasov zkusil své štěstí z pozice levého kruhu, ovšem Polujektov byl pozorný a švih domácího borce vytěsnil pomocí levého betonu Amur je stále u kotouče.

Oleg KVAŠA - 0:2

23:27

Astana právě vstřelila branku!
Hosté navyšují své vedení. Bartulis vyslal od modré čáry ostrou ránu, kterou Pečurskij vyrazil pouze před sebe. Na tomto území se pohyboval OLEG KVAŠA, jenž pohotovně doklepl touš za brankovou čáru. Asistence: Nikita Michajlis, Oskars Bartulis.

23:14

Antropovova rána končí v ochranné síti. Stalo se tak s přispěním Pečurského, tudíž se bude vhazovat v útočném pásmu kazašského celku.

22:38

Kirill Safronov hledal dalekonosným pokusem skulinu mezi bránícími hráči, ovšem ti kotouč nedovoleli prolétnout až brance. Následný protiútok Astany nebyl nikterak nebezpečný.

22:08

Hosté nahodili puk na branku, Pečurskij jej poté ponechal raději ve své moci. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Chabarovsku.

21:29

Ježov zachytil touš na modré čáře, odkud se snažil ihned vypálit. Polujektov ale jeho pokus dobře viděl, proto jej mohl v poklidu eliminovat.

20:23

Domácí se ihned vydali aktivně napadat, ovšem zahrozi se jim příliš nepodařilo, obrana Astany vše zvládla bez sebemenších problémů.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první dějství, které přineslo poměrně plynulý hokej. O něco málo více ze hry měla Astana, která se také ujala vedení. Ve vlastním oslabení se prosadil Konstantin Romanov. Jak se bude duel nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

Střely na branku: 9:9

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:28

Barys se ještě v závěru periody snaží zahrozit, avšak obrana Amuru je tentokráte kompaktní, V prvním dějství se již pravděpodobně nic nestane.

18:36

Chabarovsk stále působí poměrně živým dojmem, ovšem nyní jeho rána končí v ochranné síti. Nepřesným střelcem se stal Savčenko.

17:38

Stále domácí aktivně napadají, ovšem nyní o puk přišli. Další atak hostující ekipy končí postavením mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

16:39

Domácí se snaží ihned odpovědět, což se jim ale zatím příliš nedaří. Barys hraje v naprosté pohodě a žádné komplikace nepřipouští.

Konstantin ROMANOV - 0:1

16:20

Astana právě vstřelila branku!
Hosté se prosazují poměrně kuriózní brankou. Amur znovu zapomněl na zadní vrátka a nechal ujet KONSTANTINA ROMANOVA. Útočník Astany poté vyhrál bruslařský souboj s brankářem soupeře a ještě před ním do kotouče trknul. Kus gumové pryže poté zamířil za brankovou čáru. Bez asistence.

15:39

Zatím to tak nevypadá, domácí se již dvakrát osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Chabarovsk tak musí začít takříkajíc od píky.

14:53

Další přesilová hra pro Chabarovsk, v pořadí již třetí. Za hákování je "odměněn" Oleg Kvaša (AST). Podaří se domácímu celku konečně více zahrozit?

14:41

Barys se znovu vydal do útočného pásma, kde se do zajímavé šance dostal Ruděnko. Na poslední chvíli byl však odzbrojen přistoupivší defenzivou Amuru.

13:51

Puškarjov chtěl překvapit Pečurského z velkého úhlu, ovšem domácí brankář opět odolal a ihned rozehrál. Protiútok Amuru však měl jepičí život.

13:23

Nigel Dawes se natlačil do předbrankového prostoru, odkud ale příliš dobře nezamířil. Po přerušení hry bude následovat další reklamní pauza.

12:39

Astana kombinuje ve vlastním pásmu a nikam se příliš nežene. Postupně však přebírá otěže utkání, stále častěji je nastěhována v útočném pásmu.

Boydova slibná příležitost

12:00

Další velká možnost Astany! Po Bochenského pasu se sám před Pečurským ocitl Dustin Boyd. Domácího muže v masce si chtěl obhodit a zakončit po ledě, což se mu ale nepodařilo. Pečurskij nyní svůj tým podržel.

11:25

Lugin se proháčkoval až do mezikruží, odkud ale poměrně nepochopitelně hledal lépe postaveného spoluhráče. Po tomto prováhání dobré možnosti se hosté osvobodili vyhozením přes všechny čáry.

10:31

Tvrdou ránu Ježova od modré čáry zblokoval Puškarjov přímo do náručí brankáře Ten poté přerušil hru. Ani nyní Amur nepředvádí příliš kvalitní ofenzivní hru.

09:58

Šafigulin se natlačil až před Polujektova, kterého ale svým razantním pokusem nepřekonal. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře.

09:24

Opět se bude vylučovat na hostující straně. Nikolaj Antropov (AST) dostává dvouminutový a osobní desetiminuotvý trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Nigel Dawes (AST).

09:24

Až nyní se bude přerušovat, kotouč skončil mimo hrací plochu. Následovat bude komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu. Sledujeme poměrně aktivní utkání, v němž má drobnou převahu domácí Amur. Jedinou větší možnost však měla Astana.

08:23

Jevgenij Orlov dlouho kroužil útočným pásmem, kde motal hostujícím hráčům hlavy. Do žádné vážnější příležitosti se ale nedostal. Přesto Amur nadále tlačí.

07:37

Oba celky se pohybují ve středním pásmu, kde ani jednomu z týmů nebezpečí nehrozí. Klání je velmi plynulé, příliš často se nepřerušuje. Jak tomu bude nadále?

06:44

Hosté jsou v plném počtu. Paradoxně nebezpečnějším mužstvem byla hostující Astana, která měla dvě slibné šance. Ani jednu z nich však nevyužila, a tak se stále hraje bez branek.

Romanov samostatný únik neproměnil

06:13

Tak to byla obrovská možnost hostujícího celku, Konstantin Romanov uháněl zcela sám na branku. Následně se pokusil zakončit mezi pravý beton a vyrážečku Pečurského, ovšem domácí mág se překonat nenechal.

05:28

Amuru se vůbec nedaří usadit v ofenzivní zóně, nyní se navíc hosté vydali do protiútoku, který zakončoval Oleg Kvaša. Branku ale vůbec netrefil. Astana však brání velmi dobře.

04:44

Chabarovsk si zahraje přesilovou hru, za držení putuje na lavici hanby Oskars Bartulis (AST), který se svému trestu dost diví. Dvojice sudích je však nesmlouvavá.

04:32

Žajlauov se protáhl až do zakončení bekhendem, které provedl z pozice levého kruhu. Pečurskij byl ale na svém místě a v poklidu zasáhl.

03:24

Ruslan Baškirov obkroužil hostující branku a pokusil se zasunout puk k pravé tyči. Polujektov se však přesunul a inkriminovaný prostor si pohlídal.

02:48

Domácí snahu o přechod do ofenzivní fáze maří postavení mimo hru. Buly tak proběhne ve střední třetině, blíže hostující svatyni.

02:38

Upper nahodil puk ze středního pásma, načež si jej sám dobruslil. Pečurskij tak raději ponechal touš ve své moci a přerušil hru Vhazovat se bude po pravici domácí brankáře.

01:58

Semjonov se chtěl protáhnout podél pravého mantinelu, což se mu ale nepodařilo, neboť domácí defenziva včas zasáhla. Stále se hraje bez přerušení.

01:11

Na domácí straně pálil z poměrně velké vzdálenosti Maxim Velikov. Vůbec však nerefil branku. Úvodní okmamžiky duelu se hrají ve velkém tempu.

00:20

Hosté začali velice aktivně a ihned se vydali do ofenzivy. Nahození od modré čáry ale nenadělalo Pečurskému příliš potíží, domácí se osvobodili.

00:01

Utkání právě začalo.
Stadionem zní národní hymny, utkání bude za malou chvíli zahájeno.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

Amur Chabarovsk: Pečurskij (Bolšakov) – Velikov, Mäntylä, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Safronov, Těrjajev – Tarasov, Miklík, Špirko – Fišenko, Lugin, Šafigulin – Krysanov, Orlov, Kopijenko – Baškirov, Litovčenko, Haščák, Železnov

Barys Astana: Polujektov (Laco) – Dallman, Lundin, Lakiza, Savčenko, Semjonov, Blochin, Bartulis, Ryspajev – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Antropov, Starčenko – Upper, Žajlauov, Puškarjov – Romanov, Michajlis, Kvaša

Rozhodčí: Buturlin, Sojn – Lazarev, Otmachov.
Československá stopa

Rastislav Špirko (CHA)
Marcel Haščák (CHA)
Michel Miklík (CHA)

Ján Laco (AST)
Pohled do statistik

Chbarovsk již prakticky nemá o co hrát. Momentálně mu totiž patří beznadějně poslední místo Východní konference. Na svém kontě má 45 bodů. V posledním ligovém duelu navíc Amur podlehl na domácí půdě Astaně 3:5.

Barys je v podstatně lepší pozici, a to na šesté příčce Východní konference. Bodový zisk mužstva z hlavního města Kazachstánu se zastavil na čísle 81. O předchozím utkání již byla řeč výše. Jak dopadne odveta?
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Amur Chabarovsk a Barys Astana. Úvodní buly bude v Platinum Areně Zolotoj, tedy domovském stánku Amuru, vhozeno v 10:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

Amur Chabarovsk – Barys Nur-Sultan

2:3

konec (0:1, 0:2, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 51. Litovčenko, 60. Miklík (Ježov, Šafigulin) – 17. Romanov, 24. Kvaša (Michajlis, Bartulis), 35. Antropov (Starčenko)

Amur Chabarovsk: Pečurskij (Bolšakov) – Velikov, Mäntylä, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Safronov, Těrjajev – Tarasov, Miklík, Špirko – Fišenko, Lugin, Šafigulin – Krysanov, Orlov, Kopijenko – Baškirov, Litovčenko, Haščák, Železnov

Barys Nur-Sultan: Polujektov (Laco) – Dallman, Lundin, Lakiza, Savčenko, Semjonov, Blochin, Bartulis, Ryspajev – Dawes, Boyd, Bochenski – Ruděnko, Antropov, Starčenko – Upper, Žajlauov, Puškarjov – Romanov, Michajlis, Kvaša

Rozhodčí: Buturlin, Sojn – Lazarev, Otmachov

Diváci: 5000

Průběh zápasu
1. třetina
04:44
09:24
14:53
16:20
Po 1. třetině
2. třetina
23:27
25:57
28:54
33:20
34:46
Po 2. třetině
3. třetina
40:45
44:21
46:00
49:16
50:27
59:55
Konec