Menu

Další

Klasické lyžování

SP v severské kombinaci - běh 10 km, Sapporo

Vítěz: E. Frenzel (GER)

konec

23.01.2015, 05:30 • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Stupně vítězů
1. Eric Frenzel (GER)
2. Jan Schmid (NOR)
3. Haavard Klemetsen (NOR)

FINISH

A Eric Frenzel nakonec vítězí! Vedoucí muž Světového poháru nastoupil v závěru Janu Schmidovi a v cíli mu nadělil pět vteřin! Nor je tedy druhý a pro třetí místo si dojel Haavard Klemetsen, který se dokázal odpoutat od skupiny pronásledovatelů.

8,8 km

Pozor! Přišel atak Jana Schmida s Ericem Frenzelem a právě tato dvojice se osamostatňuje na čele závodu! Třetí Fletcher ztratil během 1300 metrů 14 vteřin!

6,3 km

A je to tady! Máme nového vedoucího závodníka, kterým je Američan Bryan Fletcher! Hned za ním se drží Eric Frenzel a Lukas Klapfer se startovním číslem 13. Mnoho závodníků z původní Frenzelovy skupiny odpadlo a začíná ztrácet. Bohužel toto se týká i Tomáše Portyka.

3,8 km

Fantasticky jede šestice, Frenzel, Fletcher, Kato, Gruber, Nagaj, Schmid, která již dokázala pohltit trio Bieler, Klemetsen, Portyk a táhne menší vlak od druhého po jedenácté místo. Náš Tomáš Portyk právě uzavírá celou skupinu, která ztrácí na Watabeho zhruba 14 sekund.

START

Právě se tak událo a závod je tímto odstartován! Na trať už se vydal i Christoph Bieler a krátce po něm Haavard Klemetsen.

SP v severské kombinaci - běh 10 km, Sapporo

Vítěz: E. Frenzel (GER)

konec

Zpět na online