Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Admira Praha – FK Teplice

0:6

konec (0:4)

20.01.2015, 14:00 • Satalice • Info o změnách stavu (Josef Cestr (@Hyddaw))

To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Teplic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen fotbalového) Onlajnu, na počtenou! (15:45:07)
Hráči Teplic předvedli své kvality a své soupeře z Prahy doslova převálcovali, o čemž hovoří i výsledek. Teplice si tak připisují třetí vítězství v přípravných zápasech v řadě. Teplice mají před odletem na soustředění na Kypru v plánu sehrát ještě jeden přípravný zápas. V sobotu změří síly s Dynamem Dresden.

90

Konec zápasu.

85

Teplice právě vstřelily branku!
Nejnovější posila Teplic BENJAMIN BALÁZS dopravil míč za záda brankáře soupeře. Celkově je to již šestá branka Teplic. Zřejmě to byla poslední branka dnešního zápasu.

56

Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází David Jablonský, přichází Ndidi Chukwuma.

48

Teplice právě vstřelily branku!
Po pěkné kombinaci na ose Vachoušek – Ljevakovič – Hora dopravil míč do sítě soupeře EUGENE SALAMI.

46

Začal druhý poločas.
Teplice vedou dle očekávání po prvním poločase nad třetiligovou Admirou Praha vysoko 4:0. O branky Teplic se postaral Otto Urma, Daniel Richter a dvakrát byl úspěšným střelcem Denis Laňka.

45

První poločas skončil.

36

Teplice právě vstřelily branku!
Gólová smršť Teplic pokračuje. Čtvrtou branku Teplic přidává DANIEL RICHTER.

21

Teplice právě vstřelily branku!
DENIS LAŇKA se dnes podruhé zapisuje do listiny střelců – 0:3.

20

Teplice právě vstřelily branku!
OTTO URMA se postaral o druhou branku zápasu a Teplice vedou již o dvě branky.

9

Teplice právě vstřelily branku!
Prvním střelcem zápasu se stává DENIS LAŇKA, který rozvlnil síť za zády Hodana.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Admira Praha: Hodan – Paťha, Martinic, Salašovič, Mošna, Fryčer, Liška, Čmejla, Zahálka, Šimeček, Herc
Náhradníci: Hňup, Mamurov, Zolotuchyn, Kolmistr, Farkaš, Tenkl, Paprčiak

FK Teplice: Grigar – Stratil, Táborský, Laňka, Kodeš, Vondrášek, Matula, Takács, Hošek, Richter, Urma
Náhradníci: Ljevakovič, Hora, Vachoušek, Salami, Chukwuma, Jablonský, Krob.
FK Teplice

Teplice patří již od roku 1996 mezi klasické účastníky nejvyšší tuzemské fotbalové ligy. Po dobu těchto devatenácti let se podařilo klubu ze severu Čech obsadit po konci sezóny jednou druhé, respektive třetí místo. Na nejvyšší stupínek první fotbalové ligy Teplice ve své historii nikdy nedosáhli. V podzimní části sezóny si Teplice z šestnácti odehraných zápasů připsali bilanci pěti výher, šesti remíz a pěti proher. To jim v tabulce stačí stačí k obsazení šesté pozice, na které se drží před Slováckem, které má stejně bodů, jen díky lepšímu skóre – 24:20.

Zimní odchody a příchody
Stínadla, které jsou domácím svatostánkem Teplic, opustil po uplynutí smlouvy Patrik Lukáč. Už v závěru podzimu avizoval dlouholetý teplický střelec Aidin Mahmutovič o přestupu, z obdržených nabídek si vybral Viktorii Plzeň a po dlouhých osmi letech tak opustil sever Čech. Severočeský celek opustil i Egon Vůch, který se dohodl na tří a půl leté smlouvě taktéž s Viktorii Plzeň, pro jarní část sezóny ale přeci jen ještě zůstal v Teplicích formou hostování.

Hned od prvního dne přípravy se k týmu připojil Jakub Hora, který přestoupil do Teplic z Plzně, ze stejného týmu bude na Stínadlech hostovat s opcí Lukáš Stratil. V Teplicích podepsal profesionální smlouvu také bývalý talentovaný záložník Slavie Michal Pecháček. Výraznější posilu ale přeci jen Teplice ohlásily těsně před uzavřením přestupového období v podobě maďarského záložníka Benjamina Balázse, který přišel do Teplic z portugalského ligového celku Vitória de Guimaraes. Na testech je v Teplicích dvojice mladíků, Václav Mozol z Frýdku-Místku a mladší bratr Chukwudi Chukwumy, Ndidi Chukwuma.

Zimní přípravné zápasy
Teplice mají za sebou dva přípravné zápasy. Oba zápasy odehrály Teplice na severu Čech a v obou případech byly úspěšnější, než jejich soupeř. Vůbec Prvním soupeřem v zimní přípravě byl divizní celek Brozan, v jejichž dresu nastupuje několik bývalých hráčů Teplic. Například Maroš Klimpl, v záloze Jan Franc nebo Pavel Kopecký a v útoku Ivan Šollar. Zápas se odehrál na neutrální půdě v Dubí.
I druhý přípravný zápas se odehrával na neutrální půdě, neboť hráči Teplic vyzvali německý tým 1. FC Weisenfelz v Modré u Děčína. S tímto nemeckým soupeřem si hráči Teplic poradili mnohem lépe, než s Brozany, se kterými sehráli severočeši mnohem vyrovnanější bitvu.

FK Teplice – SK Sokol Brozany 3:2 (2:1)
Branky:
25. a 81. Hora (druhá z pen.), 39. Balázs – 35. a 59. Potočný

FK Teplice – 1. FC Weissenfelz 4:0 (1:0)
Branky:
7. a 48. Vondrášek, 77. Takács, 85. Táborský
FK Admira Praha

Admira Praha je již druhou sezónu účastníkem třetí nejvyšší fotbalové soutěže – ČFL. Letos se fotbalistům z Prahy nedaří tolik, jako v předchozí sezóně, kdy skončili v klidném středu tabulky na devátém místě. Za to letos jsou po podzimní části na patnácté pozici, pouhý jeden bod nad první sestupovou pozicí. V první půlce letošní sezóny mají hráči pražské Admiry ze sedmnácti zápasů bilanci tří výher, čtyř výher na penalty, jedné prohry na penalty a devíti proher. Aktuální skóre je silně negativní (-24) 18:42.

Změna trenéra
Po posledním podzimním zápase letošní sezóny nabídl trenér Jiří Tesař vedení klubu rezignaci. Vedení klubu se touto záležitostí zaobíralo na svém výkonném výboru a po zhodnocení podzimní části se jeho většina rozhodla jeho rezignaci přijmout. Už po šestnácti dnech ale našel tento pražský celek trenéra nového. Novým trenérem Admiry se stal Jaroslav Peřina, který v minulosti vedl divizní FK Meteor Praha VIII nebo například SK Kladno či FK Kunice. Peřina by rád dostal Admiru Praha do horní poloviny tabulky, kam dle jeho slov tým patří.

Zimní přípravné zápasy
Admira má velmi nabitý plán zimní přípravy. Ve své zimní přípravě má ambiciózní pražský celek naplánovány tři utkání (Slavia Praha U-19, FK Teplice a Neratovice) a dále se účastní Zimního turnaje Meteoru, který se odehrává na umělé trávě ve Štepičné. Ve svých dosavadních dvou zápasech se hráči Admiry radovali jednou z výhry a jednou odcházeli ze hřiště jako poražený celek. Celý zápasový cyklus načali Pražané prohrou nad hráči SK Slavia Praha do devatenácti let, přestože Admira v poločase vedla nejtěsnějším možným rozdílem. Druhý zápas byl prvním zápasem na Zimním turnaji Meteoru, kde hráči Admiry narazili na divizní ASK Lovosice, se kterými si hladce poradili a byli po celý zápas jasně aktivnější.

SK Slavia Praha U-19 – FK Admira Praha 3:2 (0:1)

FK Admira Praha – ASK Lovosice 4:1 (0:0)
Branky:
Zolotuchin 2, Jackl, Farkaš – Faust
Přeji příjemné odpoledne všem fotbalovým nadšencům! Dnes je na programu několik přípravných zápasů a mezi nimi mimo jiné i zápas mezi třetiligovým celkem FK Admira Praha a prvoligovým celkem FK Teplice. Zápas se odehraje od 14:00 na fotbalovém hřišti v pražských Satalicích.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00 a my Vám z něj budeme přinášet změny stavu.

FK Admira Praha – FK Teplice

0:6

konec (0:4)

Zpět na online

Branky: 9. Laňka, 20. Urma, 21. Laňka, 36. Richter, 48. Salami, 85. Balázs

FK Admira Praha: Hodan – Paťha, Martinic, Salašovič, Mošna, Fryčer, Liška, Čmejla, Zahálka, Šimeček, Herc
Náhradníci: Hňup, Mamurov, Zolotuchyn, Kolmistr, Farkaš, Tenkl, Paprčiak

FK Teplice: I. pol.: Grigar – Matula, Takács, Hošek – Vondrášek, Kodeš, Richter, Urma – Táborský – Stratil, Laňka II. pol.: Lipš – Jablonský (56. N. Chukwuma), Takács, Urma – Hora, Ljevakovič, Vachoušek, Krob – Balázs – Salami, Ch. Chukwuma
Náhradníci: Lipš – Ljevakovič, Hora, Vachoušek, Salami, Ch. Chukwuma, Jablonský, Krob, N. Chukwuma, Balázs