Menu

Další

Tiskové konference

Tlačová konferencia ŠHK 37 Piešťany

konec

22.12.2014, 12:00 • Press room, štadión ŠHK Piešťany • Vlado Zimányi sk

Tlačová konferencia sa už končí, priestor je ešte na individuálne rozhovory. Nezostáva iné, len popriať trénerovi Gudasovi veľa zdaru v jeho pôsobení v našej najvyššej súťaži a uvidíme ako sa Havrani budú pod jeho vedením prezentovať.

Ďakujem za pozornosť, užite si sviatky a 28.12. sa z Piešťan prihlásim, keď si vianočné rezne prídu vypotiť hráči HKm Zvolen. (12:13:32)
Leo Gudas: Tomáš Brňák a Rasťo Konečný mi prebehli rukami cez Mladú Boleslav, inak sú to pre mňa noví hráči.
Leo Gudas: Cieľom je jednoznačne play off, chcem aby sme dostali dôraz v obrane, ak sa dostaneme do play off, aby sme hrali aj dôstojnú úlohu.

Za tých 12 hodín sme sa o zmenách v mužstve nebavili.

Jaroslav Laifer: Uvidíme ako sa momentálny káder zobudí, určite ak to bude potrebné, budeme sa snažiť posilniť. Uvidí sa teraz, ďalších pár kôl nám napovie. Pre mňa s Leom je taký zápas na nabudenie zápas v Trenčíne, kde sme spolu pôsobili.
Leo Gudas: Ešte nie som úplne rozhľadený, ale vidím dobrú partiu. Viem, že dostali veľa gólov, určitou nedisciplinovanosťou a chybami v obrane. Na tom budeme pracovať.

Presviedčať niekoho aby hral do tela sa už tak nedá, keďže sa to viac píska, ale budem požadovať väčší dôraz pred bránkou.

Slovenská súťaž sa mi páči, v útoku je viac šikovných hráčov, horšie je to v obrane, ale to nie je problém iba slovenskej ligy.
Leo Gudas: Piešťany poznám ešte z vojenčiny. Jednanie s klubom prebiehalo veľmi priateľsky. Ponuku som ani nečakal, je to pre mňa výzva. Páčil sa mi prístup pánov Lušňáka a Laifera. Ligu sledujem, tak ako aj ďalšie, hokej ma baví.
J. Laifer: Už je nepodstatné s kým sme jednali ako s nástupcom R. Sýkoru, po určitých elimináciách a doporučeniach sme sa rozhodli pre Lea Gudasa, ktorého poznám aj zo vzájomnej spolupráce v Trenčíne. Slovo dalo slovo, dnes je tu. Má skúsenosti s manažovaním českých extraligových klubov, trénovaním v prvej českej lige.
Tlačovka začala oficiálnym predstavením Lea Gudasa a jeho úspešnej minulosti. Slovo si vezme Jaroslav Laifer.
Na tlačovke sa predstaví tréner Leo Gudas a manažér ŠHK Jaroslav Laifer.
Dobrý deň z Piešťan.

Prihlásime sa takto netradične, v pondelok na obed, keď zvolal klub ŠHK 37 Piešťany svoju tlačovú konferenciu, ktorej predmetom bude predstavenie nástupcu odstúpivšieho Romana Sýkoru.

Ako už médiami prebehlo, taktovky sa ujal legendárny obranca Leo Gudas, ktorý sa tak podelí o svoje dojmy.

Leo Gudas má 49 rokov, reprezentoval ČSSR resp. ČSFR a ČR, je účastníkom olympiády v Albertville, z Majstrovstiev sveta má 4x bronz.

Pamätníci si ho pamätajú ako dôrazného zadáka a spájajú si ho najmä so Spartou Praha. Hral aj za Kometu Brno, či prvoligový Beroun. V sezónach 1985-86, 1986-87 pôsobil v Dukle Trenčín, zahral si aj vo Fínsku, Nemecku, Švajčiarsku, či Nórsku. Mladším ročníkom zase bude zrejme známejší jeho syn Radko, obranca Tampy Bay, rovnako s povesťou tvrďáka.

Leo Gudas naposledy pôsobil ako tréner v druhej najvyššej českej súťaži, keď trénoval HC Most. Teraz teda začína svoju piešťanskú kapitolu.
Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 12:00.

Tlačová konferencia ŠHK 37 Piešťany

konec