Menu

Házená

Chance Extraliga mužů

HC ROBE Zubří – TJ Cement Hranice

30:23

konec (18:11)

20.12.2014, 18:00 • SH - Gumárny Zubří Aréna • Martin Petřek

Tipsport: 1.43 10.0 3.17 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

HC Gumárny Zubří – TJ Cement Hranice 30:23 (18:11)

Házenkáři Zubří odčinili prohru v Litovli sobotním vítězstvím nad Cementem Hranice. Svým fanouškům chtěli před zimní přestávkou spravit chuť a do utkání nastoupili koncentrovaně. Od prvních minut drželi na své straně alespoň minimální vedení a hostům povolili jen jediné vyrovnání na 7:7. O poločase vedli už výrazným sedmibrankovým rozdílem. Hostům se ještě podařila mírná korekce (21:18), domácí si ale před koncem vzali zpět sedmibrankové vedení a nakonec si připsali vítězství poměrem 30:23.

Branky: Reček 7/3, Hrstka 6/3, Kašpárek 6, Šíra 4, Šlachta 2, Douda 2, Přikryl 2, Šustáček 1 – Rachač 5, Hastík 5, Mičkal 4/1, Magrla 3, Třeštík 2, Čadra 2, Brož 2. Rozhodčí: Bečička, Horák. Sedmimetrové hody: 6/6 – 1/1. Vyloučení: 5 – 6 (přímá ČK Rachač). Diváci: 1200. (20:56:09)

Zde si můžete přečíst pozápasové ohlasy obou trenérů.


Libor Hrabal, trenér týmu TJ Cement Hranice: „ První poločas jsme bohužel nezahráli dobře. Neplnili jsme taktické věci, které jsme si před zápasem řekli. Našimi chybami a technickými nepřesnostmi jsme v prvním poločase dovolili našemu soupeři náskok sedmi branek, což domácí muselo velmi uklidnit. V druhém poločase jsme se snažili o zvrat v utkání, když jsme dokázali stáhnout náskok na tři branky. Bohužel jsme pak byli několikrát vyloučení, což Zubří dokázalo využít, dostalo se do tempa a znovu to bylo o sedm branek. Náš problém byl především první poločas, ve kterém jsme nedodrželi spoustu taktických věcí. Tohle si proti takovým celkům nemůžeme dovolit. “

Jiří Kekrt, trenér týmu HC Gumárny Zubří: „Do utkání jsme vstupovali s pocitem obav kvůli minulému výbuchu v Litovli. Pro všechny, hlavně pro nás, to bylo nemilé překvapení. V průběhu týdne jsme se snažili spoustu věcí pozměnit, aby se kluci dostali do herní pohody. Myslím si, že to se nám také podařilo. Do dnešního utkání jsme nastupovali s velkou pokorou. Z mého pohledu byl dnešní výsledek odrazem toho, co se dělo na hřišti.“

60

Konec zápasu. (30:23)

V dnešním utkání porazili domácí Valaši ze Zubří loňského vicemistra z Hranic 30:23. Přijměte prosím naposled naši velkou omluvu za sníženou kvalitu druhé půle. (30:23)

45

Vážení čtenáři, ze zuberské sportovní haly jsme obdrželi krátkou informaci o současném stavu utkání. V polovině druhého poločasu vedou domácí házenkáři tříbrankovým rozdílem. Ještě jednou prosím omluvte sníženou kvalitu textového přenosu. Technické problémy se stále snažíme odstranit. (21:18)

Vážení čtenáři, hned ze startu druhého poločasu nás bohužel doprovázejí závažné technické problémy, kvůli kterým Vám teď nejsme schopni zprostředkovat textový přenos. Komplikace se snažíme s vypětím všech sil odstranit. Omluvte proto prosím sníženou kvalitu dnešního onlajnu. (18:11)

31

Začal druhý poločas. (18:11)

30

První poločas skončil. (18:11)

29

Hranický brankář perfektně vykryl směr střely z křídla a posílá své spoluhráče na opačnou stranu palubovky. Jenže už se ni nestane! Hranicím chyběl čas a z prvního poločasu tak odcházejí vítězně do šaten domácí! (18:11)

29

Probíhá poslední minuta prvního poločasu, ve které zahájí s největší pravděpodobností Valaši svůj poslední postupný útok. (18:11)

28

Hraničtí poslali do zakončení spojky, ale ty mířily vysoko nad bránu. (18:11)

27

Valaši začínají mít utkání pevně ve svých rukou! Tři minuty před koncem první půle utíkají Valaši do sedmibrankového vedení! (18:11)

26

Adam Reček kouzlí na desíti metrech! Kopřivnický odchovanec se po útočném překřížení spojek dostal na desíti metrech do výskoku a svou bezkonkurenční ránou z přetahu posílá Valachy do šestibrankového vedení! Kopřivnický rodák je za svůj výkon odměněn bouřlivým skandováním zuberských fandů. (17:11)

26

K míči se v zuberském útoku dostal Adam Reček a svou atraktivní ránou z devítky vyzrál nad hranickým brankářem! (16:11)

25

Stanislav Kašpárek je v dnešním utkání opravdu střelecky při chuti! Stanislav Kašpárek po odrazu z devítky mířil přesně mezi tři tyče! (16:11)

25

Hranice si zahrají v početní nevýhodě. (15:11)

25

Hranice to zkoušely hrou přes křídla, která jim zásluhou Magrly přinesla jedenáctou branku v utkání. (15:11)

25

Pět minut před koncem prvního poločasu útočí loňský vicemistr. (15:10)

HC ROBE Zubří – TJ Cement Hranice

30:23

konec (18:11)

Zpět na online

HC ROBE Zubří: Šlachta Petr, Douda Jakub, Přikryl Pavel, Horut Libor, Šustáček Matěj, Hrstka Martin, Orság Petr, Václav Lukáš, Reček Adam, Hub Michal, Dědek Michal, Krupa Daniel, Šíra Jakub, Kašpárek Stanislav

TJ Cement Hranice: Magrla Karel, Magrla Petr, Rachač Miroslav, Zemánek Jaroslav, Hlaváč Petr, Brož Radim, Čadra Zdeněk, Kobliha Jakub, Gřes Jan, Hastík Viktor, Mičkal Tomáš, Samiec Tomáš, Kučerka Josef, Třeštík Marek

Diváci: 1200

Statistiky:
HC ROBE Zubří
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0
TJ Cement Hranice
# P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
Celkem 0/0 0 0 0 0