Menu

Fotbal

Anglická Premier League

West Ham United – Leicester City

2:0

konec (1:0)

20.12.2014, 16:00 • Upton Park, London • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 1.68 3.95 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Adrián znovu čaroval! Na centrovaný balon si totiž vyskočil Ulloa a pálil na bližší tyč, ale Adrián jeho střelu skvěle zneškodnil a dál drží čisté konto.

87

Hrací plochu opustil kapitán Nolan, kterého vystřídal Amalfitano.

86

Nicméně Leicester se nevzdal a získal míč znovu pro sebe. K centrovanému balonu se dostal Nugent, který pálil z šesti metrů, ale Adrián zareagoval na jedničku s hvězdičkou a zabránil stoprocentnímu gólu.

79

Máme tu zmiňované střídání: hrací plochu opouští Sakho a místo něj se na hřiště dostává Valencia.

69

Máme tu avizované střídání. Hrací plochu opustil Tomkins, kterého nahradil Collins.

64

Ulloa svůj příchod na trávník nezahájil nijak dobře. Hned na úvod fauloval Songa a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.

62

Zahraje si také Nugent, který se na hřiště dostává místo Vardyho.

61

Dohráno má Konchesky, kterého vystřídal Knockaert. Hrací plochu opustil také Cambiasso, místo kterého se na trávník dostal Ulloa.

Stewart DOWNING - 2:0

56

West Ham právě vstřelil branku!
K centrovanému míči se dostal Sakho a hlavou ho sklepl pro STEWARTA DOWNINGA, který navýšil vedení West Hamu na 2:0. DOWNING si nejprve připravil míč na levačku a poté ze své kopačky vyslal nádhernou střelu k tyči, proti které byl Hamer bez šance.

41

Vardy se neponaučil a opět poslal Songa nedovoleně k zemi. Tentokrát už sudí neváhal a vytasil žlutou kartu. Vardy se rozčiluje, ale neprávem.

34

Tomkins teď chyboval a do šance poslal své protihráče. Mahrez dostal přesnou přihrávku od Vardyho a poté ze své kopačky vyslal prudkou ránu pod břevno, ale gólman Adrián zareagoval výtečně a svůj tým podržel.

33

King zboural svého protihráče a za nedovolený faul vyfasoval právem žlutou kartu.

Andy CARROLL - 1:0

24

West Ham právě vstřelil branku!
Konchesky se snažil najít zpětnou přihrávkou jednoho ze spoluhráčů, ale místo toho přihrál svému protihráči. ANDY CARROLL nezaváhal a v souboji jeden na jednoho nedal brankáři Leicesteru šanci.

24

V obrovské šanci se ocitl Cambiasso, jenž ze své kopačky vyslal jedovatou střelu, ale obětavý Tomkins mu jeho pokus skvěle zablokoval.

23

Adrián rozehrál a jeho spoluhráči okamžitě zaútočili. Parádní přihrávku před branku dostal Carroll, ale ten ve stoprocentní příležitosti branku přestřelil.

West Ham United – Leicester City

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 24. Carroll, 56. Downing (D. Sakho)

Karty:   33. King (LEC), 41. Vardy (LEC), 64. Ulloa (LEC)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 5:2.

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins (69. Collins), Reid, Cresswell – Nolan (C) (87. Amalfitano), Song, Kouyaté – Downing – D. Sakho (79. E. Valencia), Carroll.
Náhradníci: Jääskeläinen – Zárate, O´Brien, Collins, Amalfitano, Cole, E. Valencia.

Leicester City: Hamer – Simpson, Wasilewski, Morgan (C), Konchesky (61. Knockaert) – Mahrez, King, Cambiasso (61. Ulloa), Drinkwater, Schlupp – Vardy (62. Nugent).
Náhradníci: Smith – De Laet, Hammond, James, Ulloa, Knockaert, Nugent.

Rozhodčí: Atkinson – Garratt, Child