Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Queens Park Rangers – West Bromwich Albion

3:2

konec (1:2)

20.12.2014, 16:00 • Loftus Road, London • Martin Augustin (@ogy_16)

Tipsport: 2.5 3.2 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Sébastien Pocognoli, přichází Cristian Gamboa.

90+1

Tak ještě tři minuty!

90

Wow! Saido Berahino na levé straně šestnáctky utancoval bránícího Caulkera a z ostrého úhlu napálil brankovou konstrukci! Domácí teď měli obrovské štěstí.

Charlie AUSTIN - 3:2

86

QPR právě vstřelili branku!
Dnešní zápas má jednoznačného hrdinu! CHARLIE AUSTIN dovršuje hattrick a také obrat Hoops z 0:2 na 3:2! Austin se po rohu Bartona protlačil na malém vápně k hlavičce a poslal míč k tyči hostující svatyně.

84

Málem osudové zaváhání Roberta Greena, který byl u míče později než Berahino. Hostující útočník však z úhlu bránu netrefil.

80

Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Bobby Zamora, přichází Niko Kranjčar.

79

Domácí mohli dokonat obrat! Hoilett vysunul krásným pasem Charlieho Austina, kterému zabránil ve skórování Ben Foster, jenž ze své brány rychle vyběhl a nedal domácímu střelci prostor k pořádnému zakončení.

69

Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Ideye Brown, přichází Saido Berahino.

67

Střídání v týmu Queens Park Rangers: ze hřiště odchází Eduardo Vargas, přichází Junior Hoilett.

50

Joey Barton si ve vápně hodil míč mezi dva protihráče a spadl. Domácí kapitán se dožaduje odpískání pokutového kopu, ale sudí Pawson je jiného názoru.

Charlie AUSTIN - 2:2

48

QPR právě vstřelili branku!
Domácí srovnávají! Po rohovém kopu hlavičkoval Richard Dunne pouze do břevna, ale po následném závaru míč dotlačil do brány kdo jiný, než CHARLIE AUSTIN – 2:2.

43

Co chybělo! Kousek za pokutovým územím se dostal k míči Austin a jeho rána, která nabrala výšku a pak rychle padala, skončila těsně nad břevnem.

40

Sessègnon se pokusil zaskočit Greena překvapivou ranou z ostrého úhlu. Domácí gólman měl co dělat, aby míč vyrazil na roh.

39

Richard Dunne (Queens Park Rangers) dojel Varelu již po odehrání balónu a dostává žlutou kartu.

33

K rozehrávce trestného kopu se postavil Gardner. Míč ještě přizvedl jeden z bránících hráčů ve zdi a Green se musel natahovat, aby ho vytáhl nad břevno své svatyně.

30

Tak Jun Sok-jong není natolik v pořádku, aby zápas dohrál. Na jeho místo přichází Clint Hill.

Charlie AUSTIN - 1:2

24

QPR právě vstřelili branku!
CHARLIE AUSTIN poslal míč na opačnou stranu, než jakou si vybral brankář Foster. Domácí snižují na 1:2 a jsou zpět ve hře!

23

Pokutový kop pro domácí! Brankář Foster po rohu neudržel míč a Fera, který mohl dorážet do odkryté brány, stáhl k zemi Morrison.

Silvestre VARELA - 0:2

20

West Brom právě vstřelil branku!
Hosté podnikli rychlý brejk, který odtáhl a také zakončil SILVESTRE VARELA! Portugalský reprezentant vyvezl míč z vlastní poloviny až před šestnáctku soupeře, tam si ho narazil se Sessègnonem a přes padajícího Greena zvýšil na 0:2.

Joleon LESCOTT - 0:1

10

West Brom právě vstřelil branku!
A je tu zasloužené vyústění toho, co se na trávníku děje! Rohový kop Pocognoliho dolétl až na hlavu neobsazeného JOLEONA LESCOTTA a stoper WBA míč uklidil za záda bezmocného Roberta Greena.

7

Centr Sessègnona propadl až k nohám Browna Ideyeho, který ze sedmi metrů vysoko překopl bránu QPR. To se dalo zakončit lépe.

2

První větší příležitost pro WBA! Sessègnon našel ve vápně Gardnera, jehož střelu dokázal skvěle zneškodnit Robert Green, který míč vyrazil zpět do pole.

Queens Park Rangers – West Bromwich Albion

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 24. Austin (pen.), 48. Austin (Zamora), 86. Austin (Barton) – 10. Lescott (Sessègnon), 20. Varela (Sessègnon)

Karty:   39. Dunne (QPR)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 2:6.

Queens Park Rangers: Green – Onuoha, Caulker, Dunne, Jun Sok-jong (30. Hill) – Vargas (67. Hoilett), Barton (C), Henry, Fer – Austin, Zamora (80. Kranjčar).
Náhradníci: McCarthy – Ferdinand, Hill, Phillips, Mutch, Kranjčar, Hoilett.

West Bromwich Albion: Foster – Wisdom, McAuley, Lescott (C), Pocognoli (90+1. Gamboa) – Morrison, Gardner – Sessègnon, Dorrans, Varela – Brown (69. Berahino).
Náhradníci: Myhill – Baird, Yacob, Gamboa, Berahino, Mulumbu, Dawson.

Rozhodčí: C. Pawson – M. McDonough, M. Scholes