Menu

Házená

Mistrovství Evropy žen

Maďarsko – Francie

25:26

konec (13:16)

19.12.2014, 15:30 • Papp László Budapest Sportaréna, Budapešť (Maďarsko) • Martin Petřek

Tipsport: 2.2 7.5 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59

Ale Maďarky už to nestihnou! Házenkářky země galského kohouta poráží v dnešním utkání Maďarsko jednobrankovým rozdílem a končí tak mezi top 5 týmy házenkářské Evropy! (25:26)

58

Francouzské bránící hráčky jsou ve své obraně 0:6 doslova namačkány u svého brankoviště a nedávají tak nyní maďarské pivotmance ani dalším hráčkám příliš mnoho prostoru se prosadit. Francouzky se v těchto momentech soustředí na to, odkud přijde rána. (25:26)

58

Andras Nemeth reaguje na vývoj utkání oddechovým časem! (25:26)

56

Francouzky proměňují nařízený sedmimetrový hod, kterým opět uvádí utkání do nerozhodného stavu! (24:24)

55

Triscsuková našla cestu až do středu brankoviště a svou přesnou pravačkou k tyči připisuje Maďarsku jednobrankové vedení. Maďarské házenkářky jsou v dnešním utkání podporované opravdu bouřlivou kulisou domácích fanoušků, kteří svým skandováním vytrhávají nabitou halu ze základů! (24:23)

55

Dvouminutový trest padl také na stranu Francie. Na lavičku si půjde nedobrovolně odpočinout Kamto Njitamová.

55

Vzadu u brankoviště nyní zůstává 5 bránících Maďarek, rozehrávku soupeře napadá vysunutá maďarská hráčka. Maďarky hrají tedy velmi populární styl obrany 1:5. (23:23)

55

Temesová si vykoledovala dvouminutový trest. Maďarská hráčka však s výrokem českých rozhodčích není zcela ztotožněna. (23:22)

55

Pavel Válek píská Maďarkám útočné prorážení! Dopředu tak půjde reprezentační výběr Francie! (23:22)

51

A pozor! Maďarské házenkářky srovnávají stav utkání! Do individuální akce se dostala Kovacsicsová, která po odrazu z šestky nedala francouzské brankářce šanci. Po úspěšném střeleckém pokusu maďarské hvězdy se tak Francie dostává do velkých potíží! Maďarští fandové vytvářejí po srovnávací brance opravdu pekelnou atmosféru! Všichni maďarští příznivci skandují a přes celou halu se jasně rozléhá hlasitý křik ria, ria Hungaria! (22:22)

49

Tak tohle udělala Triscsuková skvěle! Zkušená ostrostřelkně se rozhodla v útočné jízdě Maďarek pro podstřel a nasměrovala svou prudkou ránu přímo mezi nohy francouzské brankářky. Ale pozor! Na druhé straně ji dokázala výbornou střelu konkurovat Zaadiová! Francouzská reprezentantka se na desíti metrech zavěsila do vzduchu a výborně přetáhla svou dynamickou ránu ke kratší tyči! (20:22)

47

Triscsuková právě rozbušila tlukot v srdcích vše maďarských fandů! Ostřílená matadorka předvedla bezkonkurenční přetah na desíti metrech a snižuje na rozdíl jediné branky! Hvězda maďarské házenkářky jasně září na obloze házené! Maďarská hala je v euforii! (19:20)

42

Maďarky si zahrají v početní nevýhodě, což je voda na mlýn pro reprezentantky Francie. (16:18)

39

Dembeleová vidí za svůj zákrok dvouminutový trest. (15:18)

36

Maďarky budou v těchto okamžicích prožívat těžké chvíle! Zahrají si totiž v početní nevýhodě. (15:16)

33

Maďarky měly navíc k dispozici sedmimetrový hod, který proměnila střelou k pravé tyči Triscsuková. (14:16)

32

Dvouminutový trest padl také na hlavu Levequeové. Počet hráček na palubovce se nám tak vyrovná. (13:16)

31

A hned na úvod druhého poločasu si po ataku na devíti metrech půjde na lavičku odpočinout Pappné-Szamoránská. (13:16)

26

Čtyři minuty před koncem prvního poločasu byl ve prospěch Maďarek nařízen sedmimetrový hod, ve kterém opět nezaváhala Triscsuková. (13:14)

20

Na sedmimetrový hod byla vyslána neomylná exekutorka sedmimetrových hodů Triscsuková, která se nemýlí. (10:13)

13

Bránící hráčka Francie vstupem do brankoviště zmařila jasnou brankovou příležitost Maďarek, což vyústilo v nařízení sedmimetrového hodu, který bezpečně proměnila Triscsuková. (7:9)

3

Za zmaření jasné brankové příležitosti byl ve prospěch Maďarek nařízen sedmimetrový hod, která bez problémů proměnila Triscsuková. (2:2)

Maďarsko – Francie

25:26

konec (13:16)

Zpět na online

Maďarsko: Herrová, Bíróová, Kissová, Triscsuková, Szucsánszkiová, Kovacsicsová, Bulathová, Pappné-Szamoránská, Bognár-Bódiová, Mayerová, Planétová, Mészárosová, Erdösiová, Kovacsiczová, Temesová, Tomoriová, Tothová

Francie: Glauserová, Leynaudová, Kamto Njitamová, Ayglonová, Cisséová, Pineauová, Landreová, Baudouinová, Zaadiová, Prouvensierová, Dembéléová, Levequeová, Nze Minková, Francoisová, Niomblová, Lacrabèreová

Rozhodčí: Jiří Opava, Pavel Válek (oba CZE)

Diváci: 3500

Statistiky: