Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

UD Almería – Real Madrid

1:4

konec (1:2)

12.12.2014, 20:45 • Estadio de los Juegos Mediterráneos (Almería) • Petr Bílek

Tipsport: 20.0 8.7 1.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Cristiano RONALDO - 1:4

88

Real právě vstřelil branku!
Ronaldo dnes neodehrál úplně povedený zápas, přesto ale dává druhý gól. Nádherně se do vápna soupeře prosadil Daniel Carvajal, který přešel přes posledního obránce. Dostal se ale do velkého úhlu, a tak místo střely zvolil přihrávku na rozběhnutého CRISTIANA RONALDA, který opět ve velké pohodě zakončil na přední tyč – 1:4!

Cristiano RONALDO - 1:3

81

Real právě vstřelil branku!
Ronaldo s Benzemou si umí vyhovět. Portugalský ostrostřelec přihrál do gólové šance na levé straně Benzemovi, jenže ten místo zakončení vrátil CRISTIANU RONALDOVI míč před odkrytou bránu, který pohodlně zvyšuje na 3:1 pro Real.

Gareth BALE - 1:2

42

Real právě vstřelil branku!
Hosté strhávají vedení zpět na svou stranu. Po centru Kroose z pravé strany doputoval míč přímo na hlavu GARETHA BALEA, který pohodlně překonal brankáře Rubéna – 1:2!

VERZA - 1:1

39

Almería právě vstřelila branku!
Domácím se podařilo srovnat po parádní střele, kterou zaznamenal VERZA. K tomu se odrazil balon daleko za velké vápna a na jeho parádní přízemní ránu byl gólman Casillas krátký – 1:1!

ISCO - 0:1

34

Real právě vstřelil branku!
Hosté se po nenápadné akci dostávají do vedení. Ronaldo přiťukl na pravé straně míč Benzemovi, který poslal centr do vápna. Toho se ujal ISCO, udělal si prostor na střelu a povedenou ranou za tyč posílá Real do vedení – 0:1!

UD Almería – Real Madrid

1:4

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 39. Verza – 34. Isco (Benzema), 42. Bale (Kroos), 81. Ronaldo (Benzema), 88. Ronaldo (Carvajal)

Karty:   11. Verza (ALM), 31. Dubarbier (ALM), 52. F. Soriano (ALM), 64. Vélez (ALM) – 24. Bale (REA), 57. Marcelo (REA), 62. Illarramendi (REA), 76. Ronaldo (REA)

Neproměněná penalta: 63. Verza (ALM), brankář Casillas zneškodnil

UD Almería: Rubén – Michel, Navarro, Trujillo, Vélez (83. Corona) – Partey, Verza – Méndez, F. Soriano (67. Silva), Dubarbier (59. Zongo) – Hemed.
Náhradníci: Julián – Dos Santos, Silva, Bifouma, Corona, Zongo, Mané, Azeez.

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Illarramendi, Kroos, Isco – Bale, Benzema (85. Coentrão), Ronaldo.
Náhradníci: Navas – Coentrão, Hernández, N. Fernández, Arbeloa, Jesé, Medrán.

Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

Diváci: 13.950