Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Rayo Vallecano – Sevilla FC

0:1

konec (0:1)

07.12.2014, 12:00 • Estadio del Rayo Vallecano, Madrid • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 3.37 3.54 2.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Manucho si poté ve vzdušném souboji pomohl nedovoleným zákrokem, což hlavnímu sudímu neuniklo. Beto (SEV) si poté poněkud ledabyle počínal s rozehrávkou, za což dostává karetní trest.

87

Tak to je kritická situace pro hosty. Carriço (SEV) dostal po svém zákroku druhou žlutou kartu, což znamená cestu do sprch. Vallecano má navíc výhodu v podobě volného kopu.

Manucho měl na kopačce vyrovnání

85

Manucho byl velmi blízko vyrovnání. Z levé strany dostal na hlavu vynikající balon. Zakončil ale prachbídně, hlavička zamířila nad branku. A to navzdory faktu, že byla více než půlka branky zcela prázdná.

82

A střelec zatím jediné branky odchází střídat. Baccu v poli nahradí Gameiro.

82

Emoce planou. Za další nemístné poznámky dostává karetní trest Bacca (SEV).

81

Vallecano využívá i poslední možnost střídaní. ze hřiště odchází Insúa, kterého nahradí Moreno.

77

Vepředu je znovu Vallecano, které nyní vybojovalo volný kop z vynikající pozice na hranici velkého vápna. Jak s ním naloží? Za svůj počin navíc Carriço (SEV) dostává žlutou kartu.

73

Rohový kop se poté domácím vůbec nepovedl. Další akci zastavil hvizd pomezního sudího, který viděl faul Manucha (VLL). Domácí borec si neodpustil peprné poznámky, za což dostává žlutou kartu.

72

Hosté rychle střídají. ze hiřště odchází Krychowiak, kterého nahradí Arribas.

65

Bude se opět žlutit. Banega (SEV) stáhl zezadu pronikajícího protihráče, za což je patřičně "odměněn." Následovat bude další volný kop Vallecana.

62

Střídá také Sevilla. Na lavičku putuje kapitán Reyes. Atmosféru utkání okusí Vidal.

61

Volný kop se poté Vallecano vůbec nepovedl, centr nezamířil mezi tři tyče. Domácí navíc podruhé střídají. Ze hřiště odchází Ba, místo kterého okusí atmosféru Jozabed.

60

Je tomu skutečně tak. Ze hřiště odchází Baena, kterého nahradí Manucho. Uvidíme, zda bude Vallecano tato změna ku prospěchu.

Vitolova slibná šance

57

Další slibná příležitost, tentokráte na druhé straně hrací plochy. Vitolo si přehodil míč na levou nohu a vypálil. Rána ale těsně minula levou tyč. Následovat tak bude odkop od branky.

Kakutova velká příležitost

54

Příhrávka z pravé strany hrací plochy projela až ke Kautovi, který měl spoustu času a prostoru na zakončení. Přesto celou situaci prováhal. Beto poté zmenšil střelecký úhel, což zapříčínilo fakt, že se Kakutovi nepodařilo hostujícího brankáře přehodit.

40

A další žlutá karta, a to pro Pareju (SEV), který v rychlém protiútoku zastavil Baptistãa. Opět budou domácí rozehrávat volný přímý kop.

36

Ba (VLL) si příliš aktivně počínal ve zdi, za což dostává žlutou kartu. Tento zbytečný trest jej v následujícím průběhu duelu může nepochybně mrzet.

33

A další žlutá karta, tentokráte pro domácí. Protgi regulím se provinil Baena (VLL). Sevilla bude rozehrávat volný kop z poměrně zajímavé pozice.

30

Bude se podruhé žlutit. Za vysokou nohu, která zasáhla dokonce obličej protihráče, dostává karetní trest Krychowiak (SEV).

15

Na druhé straně trávníku neuspěl Reyes, jehož pas si Álvarez rovněž pohlídal. Bude se udělovat první žlutá karta. Za podražení Reyese ji dostává domácí kapitán Trashorras (VLL). Sevilla bude mít k dispozici volný kop.

Carlos BACCA - 0:1

8

Sevilla právě vstřelila branku!
Druhá velká chyba se již Vallecanu vymstila tím nejhorším možným způsobem. CARLOS BACCA si naskočil na dlouhý centr a těsně před Álvarezem jej přizvedl. Domácí brankář míč velmi nezkušeně podběhl. Pro forvarda hostí pak nebylo problémem v poklidu zakončit.

Rayo Vallecano – Sevilla FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 8. Bacca (Pareja)

Karty:   15. Trashorras (VLL), 33. Baena (VLL), 36. Ba (VLL), 73. Manucho (VLL) – 30. Krychowiak (SEV), 40. Pareja (SEV), 65. Banega (SEV), 77. Carriço (SEV), 82. Bacca (SEV), 90+3. Beto (SEV)   87. Carriço (SEV)

Rayo Vallecano: Álvarez – Insúa (81. Moreno), Ba (61. Jozabed), Amaya, Quini – Trashorras (C), Baena (60. Manucho) – G. Kakuta, Bueno, Aquino – Baptistão.
Náhradníci: Campos – Jozabed, Manucho, Licá, Moreno, N. Martínez, Morcillo.

Sevilla FC: Beto – Coke, Pareja, Carriço, Figueiras – Krychowiak (72. Arribas), Mbia – J. Reyes (C) (62. Vidal), Banega, Vitolo – Bacca (82. Gameiro).
Náhradníci: S. Rico – Aspas, Den. Suárez, Arribas, F. Navarro, Vidal, Gameiro.

Rozhodčí: Álvarez – Gallego, Barranco

Diváci: 11604