Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – RCD Espanyol Barcelona

5:1

konec (1:1)

07.12.2014, 17:00 • Camp Nou (Barcelona) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 1.1 11.4 32.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lionel MESSI - 5:1

81

Barcelona právě vstřelila branku!
Odpověď zní: Ano! LIONEL MESSI si v pokutovém území narazil míč s jedním ze svých spoluhráčů a poté už pro něj nebyl problém přesně zakončit. Střelec gólu je také zároveň autorem hattricku.

PEDRO - 4:1

77

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona odskakuje Espanyolu na rozdíl již tří branek: Na hranici ofsajdového postavení se nacházel Messi a PEDRO, právě druhý jemnovaný si zpracoval míč a se svým spoluhráčem postupovali vpřed na brankáře Casilla. PEDRO se rozhodl vzít odpovědnost na sebe a udělal dobře, když přesnou střelou zvýšil náskok svého týmu.

Gerard PIQUÉ - 3:1

53

Barcelona právě vstřelila branku!
Fotbalisté barcelonského velkoklubu odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Na rohový kop si nejvýše naskočil GERARD PIQUÉ a svou hlavičku umístil přesně za záda gólmana Casilla.

Lionel MESSI - 2:1

50

Barcelona právě vstřelila branku!
Domácí otáčejí průběh zápasu a poprvé je vedení na jejich straně! Suárez z levé strany poslal míč před vápno LIONELU MESSIMU, který obskočil bránícího hráče a poté vyslal směrem na bránu nechytatelnou ránu, na kterou už Casilla nedokázal včas zareagovat.

Lionel MESSI - 1:1

45+1

Barcelona právě vstřelila branku!
Již v nastaveném čase se domácím fotbalistům podařilo vyrovnat! Gól do šatny vstřelil LIONEL MESSI, který napřáhl z hranice šestnáctky a střelou k levé Casillovy tyči propálil vše, co mu stálo v cestě.

Sergio GARCÍA - 0:1

13

Espanyol právě vstřelil branku!
Hosté se v městském derby ujímají překvapivého vedení! Jordi Alba podpořil útočnou akci svého týmu, ale o míč byl obrán. Hráči Espanyolu poté založili rychlý protiútok, na jehož konci bylo zakončení SERGIA GARCÍI, který povedenou střelou překonal domácího brankáře Brava.

FC Barcelona – RCD Espanyol Barcelona

5:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+1. Messi (Xavi), 50. Messi (L. Suárez), 53. Piqué, 77. Pedro, 81. Messi (Pedro) – 13. S. García

Karty:   29. Sevilla (ESB), 52. Vázquez (ESB), 69. Álvaro González (ESB), 79. Arbilla (ESB)

FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Piqué, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets (83. Mathieu), Rakitić (65. Iniesta) – L. Suárez (70. Pedro), Messi, Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Iniesta, Pedro, Rafinha, Adriano, Munir, Mathieu.

RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Arbilla, Álvaro González, Bertrand (83. Abraham González), Fuentes – Vázquez, V. Sánchez, Cañas (60. H. Moreno), Sevilla – S. García, Caicedo (71. Stuani).
Náhradníci: Pau – Stuani, V. Álvarez, Abraham González, H. Moreno, J. López, Colotto.

Rozhodčí: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Enrique Ramos

Diváci: 76057