Menu

Fotbal

Italská Serie A

Atalanta Bergamo – AC Cesena

3:2

konec (1:2)

07.12.2014, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.6 3.7 6.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Maximiliano MORALEZ - 3:2

52

Bergamo právě vstřelilo branku!
Domácí družina otáčí skóre. Leali si nerozumněl se stoperem, načež balon nezasáhl ani jeden. Míč se tak dostal ke zcela volnému MAXIMILIANOVI MORALEZOVI, který jej neměl problém uklidit do odkryté klece.

Guglielmo STENDARDO - 2:2

50

Bergamo právě vstřelilo branku!
Tak to je vynikající odpověď domácích. Atalanta hned v úvodu druhé půle vyrovnává. Centr z volného kopu poslal Cherubin pouze do Sportiella, ovšem dorážející GUGLIELMO STENDARDO se již nemýlil.

Yohan BENALOUANE - 1:2

45+1

Bergamo právě vstřelilo branku!
Atalanta ještě v první půli dává kontaktní branku. YOHAN BENALOUANE si po rohovém kopu zpracoval balon a přesným projektilem rozvlnil síť za Lealim. Hosté se velmi zlobí, ovšem není jim to příliš platné.

Grégoire DEFREL - 0:2

43

Cesena právě vstřelila branku!
Hosté dávají Bergamu lekci z produktivity. GRÉGOIRE DEFREL dostal dobrou přihrávku. Poté si seběhl do velkého vápna a střelou přes obránce ke vzdálenější tyči podruhé v utkání překonal Sportiella.

Grégoire DEFREL - 0:1

31

Cesena právě vstřelila branku!
Tak to je pro domácí velký šok. Cesena z ničeho nic otevírá skóre. GRÉGOIRE DEFREL si na hranici velkého vápna uvolnil, načež se pohlednou přízemní střelou trefil přesně k levé tyči z pohledu forvarda hostí.

Atalanta Bergamo – AC Cesena

3:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 45+1. Benalouane (Cigarini), 50. Stendardo, 52. Moralez – 31. Defrel (Giorgi), 43. Defrel (Đurić)

Karty:   13. Carmona (ABC), 83. Benalouane (ABC) – 33. Defrel (CSN), 49. Lucchini (CSN), 62. Giorgi (CSN), 74. De Feudis (CSN), 90. Renzetti (CSN)

Atalanta Bergamo: Sportiello – Del Grosso, Cherubin, Stendardo, Benalouane – Gómez (46. Bianchi), Cigarini, Carmona, Zappacosta (32. D'Alessandro) – Moralez – Denis (C) (73. Migliaccio).
Náhradníci: Avramov, Frezzolini – Bellini, Baselli, Bianchi, Biava, D'Alessandro, Grassi, Migliaccio, Molina, Spinazzola, Scaloni.

AC Cesena: Leali – Capelli, Volta, Lucchini, Renzetti – Cascione (84. Tabanelli), De Feudis (C), Giorgi (69. Rodríguez) – Brienza (81. H. Almeida) – Defrel, Đurić.
Náhradníci: Agliardi, Bressan – Cazzola, Carbonero, H. Almeida, Garritano, Coppola, Magnússon, Mazzotta, Rodríguez, Succi, Tabanelli.

Rozhodčí: Di Bello – Tasso, Padovan