Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Aston Villa FC – Leicester City

2:1

konec (1:1)

07.12.2014, 17:00 • Villa Park, Birmingham • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 2.35 3.4 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Alan HUTTON - 2:1

71

Aston Villa právě vstřelila branku!
Autorem branky je ALAN HUTTON. Domácí předvedli parádní akci po levé straně. Míč se pak od Agbonlahora dostal do středu na Bentekeho, jenž si všiml, že u pravé tyčky je volný úplně jeho spoluhráč, a poslal na něj pěkný centr. Hutton měl již dostatek času na zpracování míče a z voleje propálil gólmana Schmeichela. Asistence: Christian Benteke.

Ciaran CLARK - 1:1

17

Aston Villa právě vstřelila branku!
A domácí bleskově vyrovnávají! Westwood rozehrál standardku z levé strany parádním centrem do šestnáctky, tam si naběhl nikým nehlídaný CIARAN CLARK, který hlavou uklidil míč přesně pod břevno. Asistence: Ashley Westwood.

Leonardo ULLOA - 0:1

13

Leicester právě vstřelil branku!
Z ničeho nic se hosté dostávají do vedení. Mahrezovu střelu zpoza vápna levačkou sice dokázal gólman Guzan zkrotit, jenže střelu vyrazil jednou rukou pouze do strany, kam si naběhl LEONARDO ULLOA a z bezprostřední blízkosti v pohodě zamířil do prázdné svatyně.

Aston Villa FC – Leicester City

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 17. Clark (A. Westwood), 71. Hutton (Benteke) – 13. Ulloa

Karty:   34. N´Zogbia (ASV), 75. C. Sánchez (ASV), 81. Hutton (ASV), 90. Agbonlahor (ASV) – 41. Vardy (LEC), 59. Cambiasso (LEC), 60. Schlupp (LEC), 71. Wasilewski (LEC)   80. Konchesky (LEC)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:6.

Aston Villa FC: Guzan – Hutton, Okore, Clark, Cissokho – Cleverley (62. Grealish), A. Westwood (44. Richardson), C. Sánchez – N´Zogbia (76. Bacuna), Benteke, Agbonlahor.
Náhradníci: Given – Bacuna, Herd, Richardson, Lowton, Robinson, Grealish.

Leicester City: Schmeichel – Simpson, Moore, Wasilewski, Konchesky – Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp (78. Albrighton) – Ulloa (46. Nugent), Vardy (66. Wood).
Náhradníci: Hamer – Drinkwater, King, Albrighton, Powell, Nugent, Wood.

Rozhodčí: Pawson – McDonough, Bryan