Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 McDonald’s

Stade de Reims – EA Guingamp

2:3

konec (1:1)

07.12.2014, 17:00 • Martin Doležal

Tipsport: 2.45 3.1 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Claudio BEAUVUE - 2:3

79

Guingamp právě vstřelil branku!
Snaha domácích byla paradoxně potrestána tim nejhorším možným způsobem. CLAUDIO BEAVUE si od postranní čáry naběhl do lepší střelecké pozice a ranou přes obránce usměrnil míč přízemním projektilem do pravého dolního rohu branky.

Prince ONIANGUÉ - 2:2

68

Reims právě vstřelilo branku!
Přeci jen se domácí celek dočkal kýženého vyrovnání. A nutno dodat, že to bylo nádherným způsobem. PRINCE ONIANGUÉ si sběhl blíže k velkému vápnu, kde poté napřáhl po jeho střele se míč stočil do horní části branky a zamířil pod spojnici. Na tohle nemohl Lössl nikterak zareagovat.

Christophe MANDANNE - 1:2

48

Guingamp právě vstřelil branku!
Beavue napřáhl ze střední vzdálenosti. Jeho prudkou ránu dokázal Placide vytěsnit pouze před sebe. Toho využil nabíhající CHRISTOPHE MANDANNE, který nabral rychlost, dostal se přes obránce a ve skluzu usměrnil kulatý nesmysl do prázdné branky.

Lars JACOBSEN - 1:1

33

Guingamp právě vstřelil branku!
Stačila jedna standardní situace hostů a máme vyrovnáno. Centr do šestnáctky dokázala defenzíva Reimsu odvrátit pouze na nabíhajícího LARSE JACOBSENA, který i ve skluzu dokázal vyprodukovat nekompromisní dělovku a tou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Gaëtan CHARBONNIER - 1:0

7

Reims právě vstřelilo branku!
Domácí jdou poměrně brzy do vedení. GAETAN CHARBONNIER.se dokázal výborně zorientovat v pokutovém území, odpoutal se od bránících protíhráč a poté se obtočil kolem vlastní osy a nártem usměrnil balón k pravé straně hostující svatyně.

Stade de Reims – EA Guingamp

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 7. Charbonnier, 68. Oniangué – 33. Jacobsen, 48. Mandanne, 79. Beauvue

Karty:   44. Oniangué (REI), 74. Tacalfred (REI) – 34. Angoua (GUG), 85. Lévêque (GUG)

Stade de Reims: Placide – Signorino, Tacalfred, Mandi, Conte – Fortes (59. Moukandjo), Devaux, Oniangué, Diego – Charbonnier, N'Gog (78. Courtet).
Náhradníci: Agassa – Courtet, Roberge, Bourillon, Mavinga, Moukandjo.

EA Guingamp: Lössl – Jacobsen, Angoua, Sorbon, Lévêque – Beauvue, Giresse, Diallo (23. Sankharé), S. Yatabaré – Mathis, Mandanne (81. Kerbrat).
Náhradníci: Guichard – Sankoh, Baca, Sankharé, Douniama, Pied, Marveaux, Kerbrat.

Rozhodčí: Schneider – Lombard, Lang