Menu

Hokej

KHL

Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

01.12.2014, 15:00 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 4.55 4.5 1.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Lukáš KAŠPAR - 3:0

57:59

Tým Jugra právě vstřelil branku!
LUKÁŠ KAŠPAR svou druhou trefou v utkání rozhoduje o vítězi tohoto utkání. Metallurg zkoušel power-play, jenže jeho špatnou rozehrávku zachytil český útočník, jenž vjel do soupeřova pásma a odtud zamířil do prázdné svatyně. Bez asistence.

57:42

Metallurg odvolává Košečkina a bude hrát power-play!

55:29

Jakucenja minul trestuhodně puk, takže Brust nakonec zasahovat nemusel. Jugra má i velké štěstí, že v tomto zápase zatím vede.

48:19

Melart (JUG) nejenže obdržel od rozhodčích 2 minuty za nedovolené bránění, ale také osobní trest v podobě 10 minut.

44:57

Ajajaj! Tohle může být rozhodčím po skončení utkání hodně vyčteno. Puk se totiž před několika desítkami vteřinami ocitl za brankovou čárou, jenže nikdo nic nepostřehl. A sudí tak branku hostům neuznávají.

40:59

Jugra tuhle přesilovku nevyužívá dobře. Hostující Junkov se totiž dokázal na druhé straně protlačit před brankáře Brusta! Jenže zakončení mu nevyšlo podle představ, takže stav zůstává nezměněný.

40:05

Uběhlo jen pět vteřin a hosté už budou hrát ve čtyřech. Nedovoleného bránění se dopustil Chabarov (MET).

38:26

Až nyní se dokázal ke střele propracovat Mozjakin! Ale píšeme stále stejnou pohádku... Brust chytá! Pro hostující útočníky začíná být tenhle muž dost frustrujícím faktorem.

37:32

Maxwell (JUG) se dopustil držení a oslabí svůj tým na dvě minuty. Prosadí se hosté z této početní výhody?

Lukáš KAŠPAR - 2:0

30:50

Tým Jugra právě vstřelil branku!
A domácí zase využívají jednu z mála možností, které měli k dispozici. A co je potěšující fakt, zařídil jí tak jako v sobotu proti Jekatěrinburgu LUKÁŠ KAŠPAR. V útočném pásmu se dostal k puku, vybruslil do mezikruží, odkud švihem zápěstím překonal nic netušícího Košečkina. Asistence: Alexandr Koroljuk.

30:25

Tresty jsou následující. Brent (MET) dostává 2+2 minuty za nedovolené bránění a následnou hrubost, Želdakov (JUG) obdržel 2 minuty za hrubost.

30:25

Bitka v Chanty-Mansijsku! Tenhle moment rozbouřil celou halu. Těžko říci, zda-li se vítězem stal domácí bek Želdakov nebo hostující forbard Brent. Rozhodčí mají ruku zdviženou, bude se vylučovat.

29:42

Hosté mají po přesilovce. Lee (MET) podrazil svého soupeře a oslabuje svůj tým na dvě minuty.

29:24

Vůbec první vyloučení tohoto utkání. Podražení se dopustil Bortnikov (JUG) a obdržel od rozhodčích menší trest v podobě dvou minut.

25:11

Osala se ocitl v tutové šanci, dostal se totiž do úniku, nicméně Brust je mezi třemi tyčemi stále velmi jistý. Domácí musejí spoléhat na to, že se jejich gólmanovi bude dařit i nadále. Může to být klíčový faktor pro celé utkání.

Michail MAMKIN - 1:0

16:10

Tým Jugra právě vstřelil branku!
Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení. Autorem branky je MICHAIL MAMKIN. Koroljuk na modré čáry naznačil, že bude střílet, ale nakonec chytře posunul puk na svého spoluhráče, jenž svou pumelicí nedal brankáři Košečkinovi žádnou šanci střelu zlikvidovat. Asistence: Alexandr Koroljuk, Alexej Pepeljaev.

10:45

Maxwell hezky zakombinoval s Koroljukem, druhý jmenovaný pak měl celkem solidní střeleckou pozici, nicméně Košečkin byl mužem na svém místě. První větší šance domácího celku v branku nevyústila.

03:14

Zaripov se snažil zamířit k levé tyčce Brustovy svatyně, domácí brankář si však s touhle střelou dokázal poradit. Byla ale pořádně nebezpečná, přísnější parametry určitě snesla.

Jugra Chanty-Mansijsk – Metallurg Magnitogorsk

3:0

konec (1:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Mamkin (Koroljuk, Pepeljaev), 31. Kašpar (Koroljuk), 58. Kašpar

Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Birjukov) – Larsen, Melart, Sergejev, Želdakov, Stalnov, Rjabykin, Pepeljaev, Mamkin – Kašpar, Maxwell, Koroljuk – Magogin, Buljanskij, Gusev – Sitnikov, Jacenko, Gorbunov – Koreněv, Romancev, Bortnikov

Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Chabarov, Ibragimov, Batyršin, Těreščenko – Zaripov, Kovář, Mozjakin – Jakucenja, Brent, Osala – Pare, Kosov, Kameněv – Timkin, Kaletnik, Platonov – Junkov

Rozhodčí: Bukin, Naumov – Menšich, Fatějev

Průběh zápasu
1. třetina
16:10
Po 1. třetině
2. třetina
29:24
29:42
30:25
30:50
37:32
Po 2. třetině
3. třetina
40:05
48:19
57:59
Konec