Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

SC Freiburg – VfB Stuttgart

1:4

konec (1:1)

28.11.2014, 20:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 2.43 3.46 2.93 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Utkání nabralo velký obrat. Zprvu byl lepším mužstvem bezpochyby Freiburg, který ale následně začal ztrácet. Ve druhé půli se navíc hosté opět ujali vedení. Po brance na 1:3 zmařilo poslední střípky naděje vyloučení Mitroviće. Martin Harnik poté svou druhou trefou v utkání pečetil skóre duelu na konečných 4:1. Stuttgart si tak pod novým lodivodem Huubem Stevensem připsal cenné tři body. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

Střely na branku: 10:7 (22:26:53)

90+3

Konec zápasu.

90+3

Bude se udělovat žlutá karta. Za vzteklé zakopnutí balonu ji dostává domácí brankář Bürki (FRE).

90+2

Freiburg se chtěl ještě v samotném závěru prodrat do ofenzivní akce, ovšem Hloušek celou situaci pohlídal. Následný protiútok zakončil střelou nad branku domácích Sakaj.

90

K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné dvě minuty.

90

Trávník opouští Gruezo, kterého nahradí Ginczek.

89

Gentner se prodíral do slibné pozice, ovšem v rozhodující chvíli mu balon utekl. Na střídačce Stuttgartu se již chystá další střídání.

88

Utkání již pomalu, ale jistě spěje ke svému závěru, což je zřejmé i na trávníku. Ani jedno z mužstev již neprodukuje nikterak ofenzivní podívanou.

87

Hloušek se po levé straně hrací plochy prodral do zajímavé střelecké pozice. Z poměrně velkého úhlu ale trefil pouze dobře postaveného Bürkiho.

86

Schmidovův pokus přímo z volného kopu skončil pouze v Ulreichově moci. Hostující brankář si ránu z poměrně vleké vzdálenosti v poklidu pohlídal.

85

Harnik se dral do další slibné brankové příležitosti, ovšem tentokráte byl chycen do ofsajdové pasti, kterou defenziva Freiburgu poctivě připravila.

84

Domácí využívají i poslední možnost střídání. Místo Mehmediho naskočí do hry Frantz.

83

Utkání již poněkud ztratilo tempo. Není divu, téměř s jistotou je o vítězi duelu rozhodnuto.

81

Stále stejný obrázek hry. Stuttgart v poklidu kombinuje na útočné polovině, kde si hlídá nabyté vedení. Freibrug již působí poněkud rezignovaným dojmem.

80

Stuttgart je znovu nastěhovaný v blízkosti branky Stuttgartu. Domácí fanoušci stále mohutně povzbuzují své mužstvo, za což si zaslouží absolutorium.

79

Rohový kop v podání Freiburgu neměl na defenzivu Stuttgartu výraznější dopad. Po nedorozumění domácích fotbalistů jsou u míče opět hosté.

78

Freiburg i deseti poměrně sympaticky útočí. Do žádných větších brankových příležitostí se ale zatím nedostává. Stuttgart utkání momentálně opanuje.

Martin HARNIK - 1:4

SC Freiburg – VfB Stuttgart

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 42. Darida (Günter) – 31. Harnik (Rüdiger), 53. Gruezo, 68. Werner (Leitner), 76. Harnik (Sakaj)

Karty:   71. Mehmedi (FRE), 90+3. Bürki (FRE) – 19. Gruezo (STU)   70. Mitrović (FRE)

SC Freiburg: Bürki – Sorg (C), Torrejón, Mitrović, Günter – Schmid, Höfler, Darida, Klaus (54. Kerk) – Mehmedi (84. Frantz), Freis (72. Schahin).
Náhradníci: Mielitz – Krmaš, Mujdža, Frantz, Schuster, Kerk, Schahin.

VfB Stuttgart: Ulreich – Klein, Rüdiger, Baumgartl, Hloušek – Leitner (75. Sakaj), Gruezo (90. Ginczek) – Sararer (66. Rausch), Gentner (C), Werner – Harnik.
Náhradníci: Kirschbaum – Sakaj, Haggui, Rausch, Kostić, Maxim, Ginczek.

Rozhodčí: Gräfe – Achmüller, Schüller

Diváci: 24000