Menu

Fotbal

Evropská liga

Celtic Glasgow – FC Red Bull Salzburg

1:3

konec (1:2)

27.11.2014, 21:05 • Celtic Park, Glasgow • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 3.2 3.64 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Naby KEITA - 1:3

90+2

Salzburg právě vstřelil branku!
Obrana Celticu již byla hodně děravá, Salzburg přidává třetí branku a rozhoduje dnešní zápas. Střelu Sabitzera ještě dokázal Gordon zastavit, ale na dorážku NEBYHO KEITY byl krátký a střídající hráč Salzburgu posílá hlavou míč bez problémů do brány.

90

Sudí nakonec nastavuje "jen" tři minuty, což se domácímu trenérovi vůbec nelíbí.

82

Další šance Celticu! Johansen krásně patičkou posunul míč na Izaguirreho, ale ten z úhlu přestřelil Gulácsiho bránu.

80

Poslední střídání si připravil trenér Salzburgu. Petera Ankersena nahrazuje v rámci výměny post za post Christian Schwegler.

77

Celtic se opět dostal k centru a vyrovnání zabránil jen úžasný zákrok Gulácsiho, který vyrazil Griffithsovu hlavičku z hranice malého vápna!

74

Po třech minutách jsme svědky dalšího střídání. Tentokrát střídají obě strany, za Celtic přichází místo Mulgrewa Tonev, na druhé straně nahrazuje Sabitzer Soriana.

74

Commons pěkně hrudí ztlumil míč pro Griffithse, který vypálil z první pěknou, leč nakonec nepřesnou střelu.

71

Prvním střídaným hráčem na straně Salzburgu je Bruno, kterého nahrazuje Keita.

70

Soriano rozehrál na krátko, po chvíli se mu míč vrátil na nohu a hostující kapitán posílal na zadní tyč krásnou střílenou přihrávku, ke které chyběly Alanovi jen decimetry!

67

Domácí trenér si připravil rovnou dvojité střídání a posílá na hřiště Commonse s Forrestem. Na lavičku pro změnu míří Stokes a McGregor.

39

Hodně tvrdě zastavil McGregorův útok Schmitz a zela po zásluze vidí žlutou kartu.

34

Teď se však Salzburg dostal do kombinace a Johansen vidí po faulu na Kampla první žlutou kartu utkání.

Stefan JOHANSEN - 1:2

30

Celtic právě vstřelil branku!
Tak ani domácí se nechtějí nechat zahanbit a po sedmnáctiminutové fázi bez branky snižují na 1:2! Krásný centr do velkého vápna Salzburgu poslal Izaguirre a míč přistál přesně na noze STEFANA JOHANSENA, který se z první trefil k tyči Gulácsiho brány.

23

Hodně zajímavá situace při rozehrávce Salzburgu. Jonathan Soriano si nejspíše nevšiml toho, že hlavní rozhodčí signalizoval nepřímý volný kop a napálil míč rovnou do brány. Gordon se dokázal na poslední chvíli vyhnout tečování míče a branka tak nemůže být uznána.

ALAN - 0:2

13

Salzburg právě vstřelil branku!
Teď už je to gól a hosté vedou 2:0! Salzburg dokázal z další akce vybojovat roh, který rozehrál Kampl na hlavu Ramalha, ten míč posunul do míst, kde si naběhl ALAN a střelec první branky nekompromisně poslal míč za Gordonovy záda.

11

A na druhé straně rovněž velká šance! Po volném kopu z nohy Soriana se dostal míč až k Hintereggerovi, ale ten zblízka trefil jen skvělého Craiga Gordona.

10

Obrovskou šanci měli domácí, ale branka z toho není! Po dlouhém odkopu Gordona míč propadl ke Griffithsovi, který byl za obranou Salzburgu, ale svou ránu z první namířil nad.

ALAN - 0:1

8

Salzburg právě vstřelil branku!
Obrana Celticu byla nyní hodně pasivní a Salzburg to dokonale trestá. Massimo Bruno si navedl míč na střed odkud vypálil a jeho sražená střela se snesla k volnému ALANOVI, který bez problémů střílí první branku zápasu.

Celtic Glasgow – FC Red Bull Salzburg

1:3

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 30. Johansen (Izaguirre) – 8. Alan (Bruno), 13. Alan (Ramalho), 90+2. Keita (Sabitzer)

Karty:   34. Johansen (CEL) – 39. Schmitz (SLZ)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:2.

Celtic Glasgow: C. Gordon – Matthews, Ambrose, van Dijk, Izaguirre – C. McGregor (67. Forrest), Mulgrew (74. Tonev), Brown (C), Stokes (67. Commons) – Johansen – Griffiths.
Náhradníci: Załuska – Biton, Commons, Tonev, Kayal, Šćepović, Forrest.

FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – P. Ankersen (80. Schwegler), Ramalho, Hinteregger, Schmitz – Kampl, Bruno (71. Keita), Ilsanker, Leitgeb (C) – Alan, Soriano (C) (74. Sabitzer).
Náhradníci: Walke – Schwegler, Ćaleta-Car, Keita, Laimer, Sabitzer.

Rozhodčí: Halis Özkahya – Çem Satman, Kemal Yilmaz (vš. TUR)