Menu

Fotbal

Liga mistrů

PFK Ludogorec Razgrad – Liverpool FC

2:2

konec (1:2)

26.11.2014, 20:45 • Národní stadion Vasila Levského, Sofie • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 3.67 3.5 2.07 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Georgi TERZIEV - 2:2

88

Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
Neskutečné. Ludogorec zasazuje ránu svému soupeři v závěru tak, jako tomu bylo na Anfiled Road. Wandersonův rohový kop prodloužil kapitán Djakov na zadní tyč, kde byl úplně volný GEORGI TERZIEV, jenž hlavou z blízkosti uklidil balón do sítě. Asistence: Svetoslav Djakov.

82

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Raheem Sterling, přichází Alberto Moreno.

Pěkná střela Júniora Quixady

82

Náhradník Júnior Quixadá se pokusil překonat Mignoleta svou levačkou. neměl vůbec špatnou pozici, jenže svůj pokus poslal metr vedle brány.

Výborný zákrok Stojanova

81

Obrovská šance Sterlinga! Gerrard mu adresoval nádhernou kolmici, hostující útočník si naběhl za obranu, jenže sám před vyběhnuvším Stojanovem nakonec nedobře zakončil.

80

Střídání v týmu FK Ludogorec 1947 Razgrad: ze hřiště odchází Fábio Espinho, přichází Younes Hamza.

72

Střídání v týmu FK Ludogorec 1947 Razgrad: ze hřiště odchází Mihajl Alexandrov, přichází Wanderson.

69

Střídání v týmu FK Ludogorec 1947 Razgrad: ze hřiště odchází Dani Abalo, přichází Juninho Quixadá.

Obrovská šance Liverpoolu!

63

Tohle může Liverpool hodně mrzet! Jaj, to byla gólovka. Sterling se dokázal na levé straně prokličkovat až do šestnáctky, odkud dokázal odcentrovat na zadní tyč. Do míče se u ní opřel hlavou Lambert, před nímž zívala poloprázdná svatyně, avšak Minev jeho střelu zablokoval. Z dorážky ještě mohl skórovat Henderson, jenže ten branku dokonce minul.

Jordan HENDERSON - 1:2

37

Liverpool právě vstřelil branku!
Hostující celek otáčí vedení na svou stranu. Sterling z levé strany poslal přihrávku skrz celé vápno, krásně našel z druhé vlny nabíhajícího si JORDANA HENDERSONA, jenž u vzdálenější tyčky pohodlně zakončil za Stojanova. Asistence: Raheem Sterling.

20

Málem z toho byl vlastenec! Ludogorec je na hřišti lepším týmem. Přihrávka z pravé strany doletěla na hranici malého vápna, kde ho hostující stoper odvrátil do zámezí těsně vedle své tyčky.

Rickie LAMBERT - 1:1

8

Liverpool právě vstřelil branku!
Ludogorec si v šestnáctce pohrával a soupeř jeho chyby potrestal. Máme ihned vyrovnáno. RICKIE LAMBERT si naběhl na neposedný míč, který nepříjemně skákal, Minev a ani Moti ho odkopnout do bezpečí nedokázali, takže liverpoolský útočník z hranice malého vápna jemným obloučkem hlavou překonal Stojanova.

Dani ABALO - 1:0

3

Ludogorets Razgrad právě vstřelil branku!
Tak to je šokující zpráva pro hostující tým. Bleskový vstup do utkání ze strany Ludogorce. Marcelinho vyslal střelu ze střední vzdálenosti, kterou brankář Mignolet trestuhodně neudržel. S dorážkou tak přispěchal DANI ABALO, který sám z blízkosti bez problémů zacílil. Asistence: Marcelinho.

PFK Ludogorec Razgrad – Liverpool FC

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 3. Abalo (Marcelinho), 88. Terziev (Djakov) – 8. Lambert, 37. Henderson (Sterling)

PFK Ludogorec Razgrad: V. Stojanov – Caiçara, Moţi, Terziev, Minev – Misidjan, Djakov, Marcelinho, Espinho (80. Hamza), Alexandrov (72. Wanderson) – Abalo (69. Quixadá).
Náhradníci: Borjan – Barthe, A. Alexandrov, Quixadá, Abel, Wanderson, Hamza.

Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, K. Touré, Manquillo – Henderson, Gerrard, Lucas Leiva – Allen – Lambert, Sterling (82. A. Moreno).
Náhradníci: Jones – Lovren, A. Moreno, Coutinho, Lallana, Can, Borini.

Rozhodčí: Lahoz – Devís, del Palomar (všichni ESP)