Menu

Hokej

NHL

Vancouver Canucks – New Jersey Devils

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

26.11.2014, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 2.0 3.9 3.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:03

Po pěkné a rychlé kombinaci se dostal k zakončení Cammalleri, jenže ten jen trefil lapačku domácího gólmana.

57:25

Teď už je Cory Schneider na střídačce a Devils to zkouší v šesti!

Shawn MATTHIAS - 2:0

54:37

Vancouver právě vstřelil branku!
Jeden z domácích se dostal do úniku a Canucks vedou o dvě branky. SHAWN MATTHIAS utekl hostujícím obráncům a ač se Marek Židlický rychle vrátil, dokázal Matthias zakončit a dostat puk za záda Schneidera. Hostující brankář pravděpodobně vyrazil puk do brusle Židlického, od které se dostal kus černé gumy do brány. Hodně nešťastný moment pro českého obránce. Asistence: Ryan Stanton

52:58

Steve Bernier ve výborné pozice zhruba metr před brankovištěm trefil jen skvělého Millera!

50:24

V posledních zápasech velmi prduktivní Horvatova pětka dělala Devils velké problémy a Hansen byl blízko šesté branky v posledních čtyř utkání.

49:30

Burrows s Higginsem se dostali do přečíslení a střela Alexandre Burrows se otřela o tyčku Schneiderovy brány!

44:32

Jaromír Jágr byl hodně rychle rozjetý a Cammalleri mu dokázal předat kotouč. Český útočník se dostal až k Millerovi, ale jeho bekhendový pokus zastavil výborným zákrokem domácí obránce Luca Sbisa.

35:50

Střelec zatím jediné branky Burrows se dostal do výtečné pozice, ale místo střely volil přihrávku, kterou zastavil skvělým obraným zákrokem Larsson.

33:35

První pětka New Jersey dokázala zatlačit domácí a Zajac se dostal k puku ve výborné pozici. Hostující útočník však tak dlouho čekal se zakončením až se dostal mimo střelecký úhel a Miller si mohl zhluboka oddechnout. Tady to chtělo rychlou dorážku, na kterou by domácí brankář těžce reagoval.

28:14

Jacob Josefson (NJD) vyhrál buly rukou a podle nových pravidel musí na trestnou lavici.

27:48

Miller nejdříve vůbec nereagoval na teč Eliáše a na druhé straně musel zasahovat Schneider proti Henriku Sedinovi, který skočil rybičkou po puku a dokázal jej nasměrovat mezi betony hostujícího brankáře.

23:01

Derek Dorsett (VAN) i Seth Helgeson (NJD) dostávají pětiminutový trest za rvačku.

Alexandre BURROWS - 1:0

21:14

Vancouver právě vstřelil branku!
Po hodně rozpačitém vstupu do druhé třetiny domácí zničehonic udeřili a jdou do vedení! Těžko říct zda Bieksa věděl o svém spoluhráči u Schneiderovy brány, ale každopádně poslal od mantinelu rychlý puk přesně na hůl ALEXANDREA BURROWSE a ten jej usměrnil za záda překvapeného Schneidera. Asistence: Kevin Bieksa, Nick Bonino

13:21

Jaromír Jágr to udělal opravdu výborně, stahovačkou se dostal před Millera, ale ten krásně zasáhl. K dorážce se ještě dostal Zajac, jenže hostující útočník netrefil odkrytou část branky a puk končí na mantinelu.

12:22

Zubrus šel se Seversonem do přečíslení, ale Miller dokázal Zubrusovu střelu vytáhnout ramenem.

10:33

Vancouver si zahraje aspoň přesilovku, protože Seth Helgeson (NJD) seknul Hansena a putuje na trestnou lavici.

10:33

Krásně si mezi dva obránce najel Jannik Hansen, ale poté se dostal mimo střelecký úhel, hledal před odkrytou bránou Henrika Sedina, který však nedokázal zakončit a stav utkání zůstává bezbrankový.

01:20

Alex Burrows poslal před Schneidera pěknou žabičku, ale Higgins zblízka zakončil jen do přesouvajícího brankáře New Jersey!

Vancouver Canucks – New Jersey Devils

2:0

konec (0:0, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Burrows (Bieksa, Bonino), 55. Matthias (Stanton)

Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Sbisa, Weber, Stanton – Vrbata, H.Sedin (C), D.Sedin (A) – Burrows, Bonino, Higgins – Kassian, Richardson, Matthias – Hansen, Horvat, Dorsett

New Jersey Devils: Schneider (Clemmensen) – Severson, Greene (A), Židlický, Harrold, Helgeson, Larsson – Jágr, Zajac (A), Cammalleri – Havlát, Eliáš (A), Henrique – Ryder, Josefson, Ruutu – Bernier, Gionta, Zubrus

Rozhodčí: Ian Walsh, Kelly Sutherland – Trent Knorr, Mark Wheler

Diváci: 18606

Průběh zápasu
1. třetina
10:33
Po 1. třetině
2. třetina
21:14
23:01
28:14
Po 2. třetině
3. třetina
54:37
Konec