Menu

Fotbal

Italská Serie A

Janov CFC – U.S. Citta di Palermo

1:1

konec (1:1)

24.11.2014, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris (Janov) • Martin Švejkar

Tipsport: 2.2 3.3 3.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Enzo Maresca, přichází Granddi Ngoyi.

88

Velké nebezpečí v hostujícím vápně! Edenilson nejprve přihrával do malého vápna, kde míč odkopl těsně před číhajícím Pinillou jeden z obránců Palerma a následně se k míči dostal Fetfatzidis, který přihrávkou vybídl ke střele Kucku, jemuž však střela nesedla a jeho nedůrazný pokus zlikvidoval Sorrentino.

83

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Andrea Belotti.

78

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Andrea Bertolacci, přichází Juraj Kucka.

Velká šance domácích, Pinilla nedokázal z bezprostřední blízkosti sklepnout míč do brány.

76

Tutovku teď promarnili i domácí! Antonelli dostal skvělou přihrávku do vápna a na vybíhajícího Sorrentina se snažil vyzrát přihrávkou na volného Pinillu, který si nabíhal před prázdnou bránu, jenže přihrávka byla zbytečně příliš vysoká a Pinilla nedokázal těžký míč usměrnit hlavou do brány.

Velká šance hostů.

71

Další obrovská šance Palerma! Po Barretově centru hlavičkoval zcela osamocený Vázquez, který však trestuhodně minul bránu.

68

Když se však hosté dostanou do útoku, umí být velmi nebezpeční! Morganella teď výborně odcentroval před bránu, kde v dobré pozici hlavičkoval střídající Quaison, který ale usměrnil míč pouze doprostřed brány, kde byl připravený Perin.

66

Střídání v týmu U.S. Citta di Palermo: ze hřiště odchází Ivajlo Čočev, přichází Robin Quaison.

62

Domácí se krásně prokombinovali krátkými přihrávkami až do vápna, kde se v gólové pozici objevil Perotti, kterému však na poslední chvíli sebral míč Lazaar.

60

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Alessandro Matri, přichází Joannis Fetfatzidis.

59

Málem to bylo 1:2! Hostující Vázquez se napřáhl skoro z dvaceti metrů a jeho povedená střela skončila na tyči domácí brány!

56

Domácí Greco zasáhl míč rukou a vidí za to žlutou kartu.

46

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Iago Falqué, přichází Mauricio Pinilla.

Velká šance hostí.

35

V posledních minutách se s gólovými šancemi roztrhl pytel! Hosté založili rychlý protiútok, Dybala si perfektním prvním dotekem obhodil Burdissa a rázem uháněl s míčem úplně sám na Perina, který parádním zákrokem dokázal vytěsnit míč mimo bránu.

34

Další obrovská šance Janova! Falqué střílel v gólové pozici, ale jeho pokus zblokoval jeden z obránců, který teď zachránil Palermo před inkasováním.

33

Žlutou kartu dostává Facundo Roncaglia (Janov CFC).

32

Obrovská šance domácích! Falqué parádně přihrál Antonellimu, který šel z levé strany úplně sám na Sorrentina, jehož však zblízka nedokázal překonat, když napálil míč pouze přímo do něj.

Andrea BERTOLACCI - 1:1

30

Janov právě vstřelil branku!
O chvíli později však Morganella chyboval, což vedlo až k vyrovnávací brance! Po nepovedeném odkopu hostující obránce se k míči dostal ANDREA BERTOLACCI, který přesnou střelou k tyči překonává Sorrentina.

20

Síť hostující brány se rozvlnila a Janov slavil vyrovnávací branku, ale rozhodčí gól neuznává! Brankový sudí nyní pomohl hlavnímu, když si všiml, že Edenilsonovi utekl míč do zámezí ještě předtím, než přihrál do malého vápna Matrimu, který poté zblízka vstřelil neplatný gól.

Paulo DYBALA - 0:1

7

Palermo právě vstřelilo branku!
Zničehonic je tu ovšem vedoucí gól Palerma! PAULO DYBALA povodil míč po pravé straně a "po Robbenovsku" předvedl zasekávačku do středu hřiště s následnou parádní ranou do vzdálenějšího horního rohu Perinovy brány.

Janov CFC – U.S. Citta di Palermo

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 30. Bertolacci – 7. Dybala (Vázquez)

Karty:   33. Roncaglia (JAN), 56. Greco (JAN)

Janov CFC: Perin – Roncaglia, Burdisso, Marchese – Edenilson, Greco, Bertolacci (78. Kucka), Antonelli (C) – Perotti, Falqué (46. Pinilla) – Matri (60. Fetfatzidis).
Náhradníci: Lamanna, Sommariva – Antonini, Izzo, Rosi, Fetfatzidis, Kucka, Pinilla, Lestienne, Mandragora, Mussis.

U.S. Citta di Palermo: Sorrentino – Muñoz, González, Andelkovič – Morganella, Čočev (66. Quaison), Maresca (90. Ngoyi), Barreto (C), Lazaar – Vázquez (83. Belotti), Dybala.
Náhradníci: Ujkani – Vitiello, Pisano, Terzi, Feddal, Daprela, Emerson, Della Rocca, Ngoyi, Belotti, João Silva, Quaison.

Rozhodčí: M. Fabbri – A. Petrella, M. Vivenzi