Menu

Motorsport

Formule 1

Velká cena Abu Dabí

Vítěz: L. Hamilton

konec

23.11.2014, 14:00 • Okruh: Yas Marina, Abú Dhabí, SAE • Michal Šandor

Konec závodu.

55

LEWIS HAMILTON jako první proťal cílovou pásku, vítězí ve Velké ceně Abú Dhabí a za přítomnosti ohňostroje se stává mistrem světa pro rok 2014! Druhý dojel Felipe Massa a třetí Valtteri Bottas.

55

Jezdci najeli do posledního kola a Lewis Hamilton si jede jak pro vítězství ve Velké ceně Abú Dhabí, tak i pro titul mistra světa!

50

Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Massa, 3. Bottas, 4. Ricciardo, 5. Button, 6. Hülkenberg, 7. Rosberg, 8. Pérez, 9. Vettel, 10. Alonso. Za tohoto stavu by se stal mistrem světa Hamilton!

47

Ze závodu mezitím odstoupil také Kamuj Kobajaši.

45

Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Massa, 3. Ricciardo, 4. Bottas, 5. Vettel, 6. Button, 7. Rosberg, 8. Hülkenberg, 9. Alonso, 10. Pérez.

29

V boxech se objevil také Jenson Button. Na trati stále vlají žluté vlajky.

29

Vůz Pastora Maldonada začal hořet a Venezuelan tak byl nucen odstavit svůj monopost vedle trati. Po Kvjatovi je tak druhým jezdcem, který neprojede cílem.

27

Moje slova jsou skutečně naplněna, Rosbergovy problémy přetrvávají, čehož využil Felipe Massa a posunul se na druhé místo!

26

Nico Rosberg se potýká s technickými problémy na svém autě, čehož by mohl využít Felipe Massa k předjetí!

17

Daniil Kvjat se nakonec do hry zpět nevrátí a je tak prvním pilotem, který dnes neuvidí šachovnicový praporek.

16

Daniil Kvjat dostal hodiny a zůstal stát na trati, čímž na chvíli způsobil vyvěšení žlutých vlajek. Uvidíme, jestli se mladý Rus ještě vrátí zpět do závodu.

11

Z prvního místa zajel do boxů Lewis Hamilton a vedení v závodě tak převzal Nico Rosberg! Povinný pit stop absolvoval také Valtteri Bottas.

Závod právě odstartoval.

Velká cena Abu Dabí

Vítěz: L. Hamilton

konec

Zpět na online