Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

K1 Florbal Židenice – TJ Sokol Královské Vinohrady

7:4

konec (1:1, 3:1, 3:2)

22.11.2014, 17:00 • SH SportPoint Brno • Tadeáš Mima (@arsenalfanda)

59:21

Petra Honzová (Vinohrady) byla vyloučena na 2 minuty za nedovolené vrážení.

59:08

Židenice právě vstřelily branku!
Rozdíl je opět třígólový. JANA ŠVECOVÁ se prodrala do prostoru před branku, brankářka proti jejímu přesně umístěnému dělu do horní části branky nemohla zakročit. Asistence: Žaneta Veletová.

58:25

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Hráčkám z Vinohrad se povedlo v závěru zápasu snížit. Míček se dostal k Anetě Tvrzníkové, její střelu ještě tečovala IVANA HYRŠLOVÁ a dopravila jej za bezmocnou Příleskou. Asistence: Aneta Tvrzníková.

56:52

Židenice právě vstřelily branku!
Mezírky v obraně využila s přehledem LINDA HYKSOVÁ, která se dostala přes obránkyni, zpracovala si míček a dělovkou k tyči navýšila náskok svého celku. Pražské to už budou mít těžké. Asistence: Andrea Dernerová.

50:17

Židenice právě vstřelily branku!
Marie Svobodová zvolila místo zakončení nahrávku na ŽANETU VELETOVOU, její přesně umístěny pokus vymetl horní růžek branky a zajistil domácím dvougólové vedení do závěru zápasu. Asistence: Marie Svobodová.

43:51

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Po zákroku Židenic bylo nařízeno trestné střílení ve prospěch hostujícího celku. TEREZA TRUNEČKOVÁ využila svůj pokus znamenitě, překvapivě vystřelila po několika pomalých krocích dopředu a Příleská se stačila jen ohlédnout. Bez asistence.

40:28

Hyksová šla úplně sama na branku, položila si Máčilovou, ale míček v závěru akce poslala jen do boční síťky.

33:48

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Zápas určitě ještě není vůbec rozhodnutý. Barbora Reichová na útočné polovině předala míček k výpalu ANNĚ JAVORSKÉ, na její ránu nestačila Příleská žádným způsobem zareagovat a jen se otočila. Asistence: Barbora Reichová.

32:22

Židenice právě vstřelily branku!
Defenziva hostujícího celku dala domácím dostatečný prostor a o zakončení se mohla pokusit Jana Švecová. Ta sice ještě neuspěla, ANDREA DERNEROVÁ už zamířila do téměř úplně odkryté svatyně. Asistence: Jana Švecová.

30:28

Židenice právě vstřelily branku!
Rychlý brejk židenického Sokolu byl završen brněnským úspěchem. Jessica Zlámalová unikala s MARTINOU INDROVOU na Máčilovou. Druhá jmenovaná dostala přesný pas, do kterého stačilo pouze vložit hůl a hostující budou mít ještě těžší práci. Asistence: Jessica Zlámalová.

28:00

Židenice právě vstřelily branku!
Na začátku byl další z ofenzivních výpadů brněnských florbalistek, který byl zastaven až pražským faulem. Po rozehrání volného úderu si míček zpracovala JESSICA ZLÁMALOVÁ. Její dělovka se dokonce ještě při letu otřela o břevno. Asistence: Kamila Pravcová.

23:15

Za Máčilovou zazněl zvuk nastřeleného břevna! Pravcová může pouze litovat, že tento výpal nedokázala lépe usměrnit.

22:24

Příleská musela čelit další sérii nepříjemných pražských střel! Díky rychlé reakci dokázala schovat kulatý předmět pod svým tělem a skóre se nemění.

19:18

Židenice právě vstřelily branku!
Domácímu celku se povedlo vsítit gól do šatny, dlouhý výhoz Nikoly Příleské doplachtil až na hůl MARTINY INDROVÉ. Úspěšná střelkyně předvedla sprint, nechala protivnice za sebou a před brankářkou nezaváhala a trefila odkrytý prostor. Asistence: Nikola Příleská.

15:28

Tlak na branku v podání Židenic ukončila až pozorná Máčilová, která se roztáhla na brankové čáře a zabránila míčku, aby se dostal za čáru!

13:27

Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
Do vedení jdou aktivní Vinohrady. Brňanky si nedokázaly pokrýt další z mnoha protiútoků hostujících florbalistek. Hyršlová ještě úspěch nezaznamenala, ale ANETA TVRZNÍKOVÁ před sebou měla prázdnou branku a její pokus byl bezpečně proměněn. Asistence: Ivana Hyršlová.

10:23

Tvrzníková se dostala k odraženému míčku a zkoušela překvapit Příleskou střelou na vzdálenější tyč, jen těsně míjí!

07:25

Dernerová se dostala do samostatného úniku a již před ní byla pouze Máčilova, ta ale zasáhla bezchybně a položila se do dráhy dělového výpalu.

06:35

Příleská výborně zareagovala na nepřesnost obrany v prostoru před kasou. Bleskově sklapla nohy a nenechala žádnou z hostujících dorážet!

K1 Florbal Židenice – TJ Sokol Královské Vinohrady

7:4

konec (1:1, 3:1, 3:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Indrová (Příleská), 28. Zlámalová (Pravcová), 31. Indrová (Zlámalová), 33. Dernerová (Švecová), 51. Veletová (M. Svobodová), 57. Hyksová (Dernerová), 60. Švecová (Veletová) – 14. Tvrzníková (Hyršlová), 34. Javorská (Reichová), 44. Trunečková, 59. Hyršlová (Tvrzníková)

K1 Florbal Židenice: Příleská (Frühbauerová) – Rozenbergová, J. Svobodová, L. Svobodová, Hyksová, Švecová, Veletová, Kusáková, Dundelová, M. Svobodová, Rejdová, Pravcová, Indrová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová, Obrovská

TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Kutnarová) – Petřeková, Hyršlová, Schwarzová, Tvrzníková, Reichová, Honzová, Strejcovská, Trunečková, Jiříčková, Valášková, Komorousová, Šádková, Javorská, Sladkovská

Rozhodčí: Jan Drška a Jiří Meisner

Diváci: 88

Průběh zápasu
1. třetina
13:27
19:18
Po 1. třetině
2. třetina
28:00
30:28
32:22
33:48
Po 2. třetině
3. třetina
43:51
50:17
56:52
58:25
59:08
59:21
Konec