Menu

Futsal

Liga mistrů

FK Chrudim – Slov-Matic Bratislava

2:1

konec (1:0)

19.11.2014, 18:00 • Arena Pardubice • Petr Dejnožka

38:54

Příliš dlouho mu to však nevydrželo, Bratislava znovu s prázdnou brankou a pěti hráči v poli!

38:09

Máme zde znovu hru Bratislavy v pěti. Vykřesá slovenský mistr kýžené vyrovnání?

36:36

Rychlá akce Chrudimi po ose Olinha – Rešetár našla před brankou Maxe! Ten to měl však přes nohu a míč mezi tři tyče vměstnat nedokázal!

35:37

Matěj Slováček trefil od půlící čáry pouze spojnici břevna a tyče!

34:40

Pět minut a dvacet vteřin zkouší Slovan hru bez brankáře!

34:38

Vzápětí vyslal Michal Seidler ze stejné pozice nepříjemnou ránu, kterou mimo tři tyče vytáhl brankář Olinha!

MIKITA - 2:1

33:28

Slov-Matic právě vstřelil branku!
V závěru zápasu přece jen bude o co hrát! Michal Seidler napravil svoji vlastní branku, když našel před brankou nabíhajícího si kapitána LADISLAVA MIKITU, jenž pohlednou patičkou překvapil chrudimskou obranu v čele s gólmanem Olinhou – 2:1!

31:26

Michal Seidler měl nyní před chrudimskou svatyní míč doslova na zlatém podnose, bohužel pro něj mu ale nevyšel krok, a tak ve skluzu zamířil mimo!

28:32

Rodrigo Taverna z rychlého protiútoku vystrašil slovenské fanoušky, jeho nebezpečnou šanci skvěle zlikvidoval Gašparovič!

SEIDLER - 2:0

27:38

Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí se prosazují podruhé! Matěj Slováček se skvěle protáhl podél posledního bránícího hráče, svoje tažení nakonec do branky Slov-Maticu poslal hráč slovenského mužstva MICHAL SEIDLER (vlastní) – 2:0!

26:51

Michal Seidler chtěl navázat na svůj excelentní gól ze slovenské ligy, po rozehrávce rohového kopu se opřel do balonu, který ale zamířil přímo do náruče připraveného Olinhy!

22:30

Max dobrým forčekinkem donutil Gašparoviče k chybě, nabídnutou šanci ale Matěj Slováček využít nedokázal! Střela z bezprostřední blízkosti skončila vysoko nad brankou!

21:53

Slováček měl spoustu času na střelu, jeho prudkou ránu vyškrábl mimo tři tyče gólman Gašparovič!

18:25

Slov-Matic zkusí něco udělat s nepříznivým vývojem a posílá na hřiště hráče navíc! Branku Bratislavy je tím pádem prázdná!

15:18

Felipeho famózní průnik doslova zahodil Alvarito, který před poloprázdnou brankou váhal se zakončením a následně napálil pouze bránícího hráče Slov-Maticu!

13:47

Felipe u pravé postranní čáry podražen Ladislavem Mikitou, který dostává žlutou kartu. Co je ale důležitější, připisuje na konto Bratislavy pátý akumulovaný faul!

11:29

Mnohem nebezpečněji vypadala akce, na jejímž konci prověřil gólmana Gašparoviče kapitán Lukáš Rešetár! Slovenský gólman znovu podržel svůj tým!

11:16

Michal Mareš "napravil" svoji ztrátu skluzem na Drahovského, i v tomto případě se rozhodčí rozhodl z kapsičky vytáhnout kartu žluté barvy.

10:30

Martin Rejžek přistrčil při zakončení Maxe, sudí mu okamžitě ukázal žlutou kartu. V tomto případě může být hráč s číslem 14 na zádech ještě rád. Podaří se ERA-PACKu udeřit z následné standardní situace?

08:35

Obrovská smůla pro Slov-Matic! Smolařem slovenského mistra je Gabriel Rick, který prakticky vyrazil z brankové čáry zakončení svého spoluhráče a zachránil tím čisté konto pro brankáře Olinhu!

04:46

Max se dostal s míčem do nebezpečné situace, avšak zakončení z pravé strany mu skvělým způsobem lapil gólman Slov-Maticu Mário Gašparovič!

03:09

Max dostal balon po rozehrávce přímo na pravou nohou, jeho rána se od jedničky Slov-Maticu odrazila pouze do břevna!

02:56

Slováček se vynikajícím způsobem protáhl přes posledního hráče, jeho zakončení ale namířilo pouze do nohou vybíhajícího brankáře Gašparoviče!

00:53

Chrudim právě vstřelila branku!
Tak to je fantastický vstup chrudimského týmu do dnešního utkání! Střela Felipeho skončila na pravé tyči Gašparovičovy branky, před brankou se ale nejlépe zorientoval MATĚJ SLOVÁČEK, který bleskově dorazil míč do sítě Slov-Maticu – 1:0!

FK Chrudim – Slov-Matic Bratislava

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 1. Slováček (Felipe), 28. Seidler (vla.) – 34. Mikita (Seidler)

Karty:   12. M. Mareš (CHR) – 11. Rejžek (SMA), 14. Mikita (SMA)

FK Chrudim: Olinha (Žďánský) – Alvarito, Felipe, Max, Slováček – M. Mareš, Evandro, Rodrigo, Koudelka, Chmelík, Kilmer, Rešetár (C).

Slov-Matic Bratislava: Gašparovič (Brndiar) – Kozár, Rejžek, Mikita (C), Seidler – Rick, Drahovský, Kyjovský, Brunovský, Fehervári, Haľko, Bahna, Bartošek.

Rozhodčí: Benazzi (Nizozemsko), Nikolič (Slovinsko) – Christou (Kypr)