Menu

Fotbal

MONACObet liga

Slavoj Trebišov – MFK Dynamo Dolný Kubín

3:1

konec (1:0)

16.11.2014, 13:00 • Mestský futbalový štadión Trebišov • Jakub Bobovič sk

Tipsport: 2.1 3.2 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Koniec zápasu. (14:48:08)

90

Domáci futbalisti nezaháľajú a aj v záverečných minútach sa snažia o štvrtý gól.

89

Žltú kartu dostáva Dragula (Slavoj Trebišov).

89

Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Kortstam, prichádza Vaňo.

89

Kortstam sa pýta dole a uvidíme tak ešte jedné striedanie na domácej strane.

88

Po akcii hosťujúcich futbalistov bude teraz nasledovať len odkop od brány Slavoja, ktorý obstará Denis Barát.

87

Hostia si v posledných minútach dokázali vytvoriť obrovský tlak, teraz však stratili loptu a Slavoj má k dispozícii autové vhadzovanie z vlastnej polovice ihriska.

86

Makela poslal loptu na zadnú tyč a ku hlavičke sa dostal Doriano Kortstam, ktorý mohol pridať svoj tretí gól v stretnutí, jeho hlavička však po odraze od zeme nenabrala ten správny smer.

85

Kortstam faulovaní na pravej strane ihriska, Slavoj má k dispozícii priamy voľný kop.

84

Kortstam teraz narobil obrane hostí veľké problémy a Trabalík odkopuje loptu len mimo hraciu plochu, domáci futbalisti ostávajú na útočnej polovici.

84

Aj v závere stretnutia vidíme obrovské nasadenie oboch tímov, hrá sa o dôležité body v ceste za záchranou v súťaži.

83

Striedanie v tíme MFK Dolný Kubín: z ihriska odchádza Drengubiak, prichádza Baričák.

81

Sani teraz dostal dobrú prihrávku v šestnástke a dokázal sa dostať do zakončenia, bol však v postavení mimo hru a tak z tejto šance hostí nie je nič.

80

Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Cairo, prichádza Dragula.

78

Jeden z hostí teraz poslal k zemi Levického, faul sa však nepíska, pri lopte sú domáci, ktorý majú k dispozícii autové vhadzovanie.

77

Dnešné stretnutie sleduje 420 divákov.

76

Tréner domácich pripravuje druhé striedanie, na ihrisko príde Igor Dragula.

75

Strela od jedného z hosťujúcich futbalistov teraz končí na bočnej sieti a mám dojem ak by smerovala medzi priestor brány tak by bolo 3:2.

75

Do konca zápasu zostáva približne štvrťhodina, s väčšou aktivitou na kopačkách momentálne vidíme hosťujúcich futbalistov.

74

Doriano Kortstam bol teraz ošetrovaný a hra bola chvíľu prerušená. Hráč domácich je však v poriadku a pokračuje ďalej v hre.

73

Glushkov teraz skoro strelou zo strednej vzdialenosti prekvapil Trabalíka, lopta končí tesne nad hosťujúcou bránou a nasledovať bude odkop od brány Dolného Kubína.

72

Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Capko, prichádza Krochta.

70

Dolný Kubín dal gól!
Gól strelil KOLORÉDY.
FILIP KOLORÉDY sa teraz dostal k lopte v šestnástke, spracoval si ju a strelou po zemi ku pravej tyči prekonal Baráta. Hostia korigujú stav stretnutia a záverečných 20 minút ešte bude zaujímavých.

67

Domáci tréner plánuje prvé striedanie, na ihrisko sa pozrie Krochta.

66

Veľká šanca hostí! Strela od Otrubu, ktorý sa oprel do lopty vo vnútri šestnástky končí len na Barátovi, ktorý vytiahol perfektný zákrok a loptu vyrazil!

66

Sopúch s dobrým obranným zákrokom, pri lopte však ostávajú domáci futbalisti.

65

Laura teraz rozohral autové vhadzovanie o 5 metrov ďalej ako mal a tak rozhodca Galád správne prisúdil loptu domácim.

64

Futbalisti Slavoja kombinujú prihrávkami na útočnej polovici, hostia majú problém sa dostať za poliacu čiaru.

62

Domáci sú pri chuti a ak by bolo skóre stretnutia 5:0, tak by nemohol nikto nič povedať. Slavoj v dnešnom stretnutí podáva doposiaľ najlepší výkon v domácom prostredí, v doterajšom priebehu súťaže.

60

Trebišov dal gól! Gól strelil KORTSTAM.
A je zrejme rozhodnuté! DORIANO KORTSTAM pridáva svoj druhý gól v stretnutí, keď dostal dobrú loptu za obranu a prehodil vybiehajúceho Trabalíka, ktorý sa opäť len prizeral ako končí lopta v sieti.

57

Po akcii domácich futbalistov teraz uvidíme len odkop od brány Dolného Kubína.

56

Žltú kartu dostáva Čučka (MFK Dolný Kubín).

56

Domáci pridávajú aj druhý gól a majú tak skvele nakročené k dôležitým trom bodom v dnešnom stretnutí.

54

Trebišov dal gól! Gól strelil CAPKO.
Neuveriteľný moment na štadióne Slavoja. JAROSLAV CAPKO posiela loptu do siete z rohového kopu, z ľavej strany ihriska. Krásny futbalový moment, ktorý som doposiaľ ešte nevidel! Trabalík sa len prizeral ako lopta končí v bráne.

53

Glushkov teraz poslal kolmú prihrávku na Caira, ktorý sa dostal do úniku, hosťujúci obrancovia ho však dokázali od lopty odzbrojiť a nasledovať bude rohový kop.

52

Na zemi teraz končí po súboji s Otrubom aj Marek Oláh, domáci stopér však bude v poriadku.

51

Capko pokračuje ďalej v hre, avšak atak od jedného z hostí na ňom zanechal určité stopy. K rozcvičujúcej dvojici sa teraz pridal aj Krochta.

50

Capko odchádza z ihriska krívajúc a na pokyn domáceho trénera sa z lavičky domácich odchádzajú rozcvičovať Vaňo a Dragula.

49

Na ihrisku teraz vidíme ošetrovanie Jaroslava Capka, kapitána domácich, s ktorým to nevyzerá veľmi dobre.

48

Hostia opäť chybili v defenzíve a Kortstam teraz strelou ohrozil Trabalíka, brankár hostí však jeho strelu vyráža, následne sa ešte legionár v domácom drese dostal k dorážke, tá však smeruje nad hosťujúcu bránu.

47

Do zakončenia sa teraz dostal pred šestnástkou Cairo, lopta mu však aj vplyvom teréna skočila a tak jeho strela končí vysoko nad bránou Slavoja.

46

Hostia sa ihneď po rozohrávke dostali po akcii do zakončenia, Barát však s loptou smerujúcou do jeho náručia nemal vôbec žiadne problémy.

46

Začal sa druhý polčas.
V polčasovej prestávke sa udiala jedna zmena, rozhodcovská trojica, ktorá nastúpila na zápas v modrých dresoch sa prezliekla do červených, z dôvodu že aj hostia na dnešný zápas nastúpili v modrých dresoch.
Hráči nám už nastupujú na hraciu plochu. Výkop v druhom polčase budú mať hostia z Dolného Kubína.
Po prvom polčase vedie domáci Slavoj v súboji s Dolným Kubínom 1:0, gólom Kortstama z 19 minúty. Domácich môže mrzieť kvantum nepremenených príležitosti, pričom v bráne hostí podáva dobrý výkon brankár s ligovým skúsenosťami Ivan Trabalík. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, v dôležitom zápase o záchranu majú doposiaľ navrch domáci futbalisti. Druhé dejstvo sa začne približne o 14:00 hod.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Štandardná situácia veľa vzruchu v hosťujúcej šestnástke nepriniesla a polčas sa zrejme končí za stavu 1:0.

45

V závere prvého polčase ešte vidíme priamy voľný kop z pravej strany ihriska, ktorý zahráva Capko.

44

Strela od Emila Lukáča končí tesne nad hosťujúcou bránou a hostia majú tak k dispozícii odkop od vlastnej brány.

43

Cairo teraz síce vyhral bežecký súboj s jedným z brániacich hráčov domáceho celku, následne mu však tento hráč dokázal loptu vypichnúť. Slavoj ostáva na útočnej polovici.

42

Hostia sa teraz dopustili postavenia mimo hru a domáci majú tak k dispozícii rozohrávku približne z hranice veľkého vápna.

41

Domáci futbalisti hrajú dnes ako vymenený, výmena trénera im zrejme prospela a vidíme iný Slavoj ako v doterajšom priebehu súťaže.

40

Po centri z ľavej strany sa k zakončeniu dostal Sani, jeho hlavička smeruje mimo hraciu plochu.

39

Krásna kombinácia domácich futbalistov, ktorá sa začala na vlastnej polovici ihriska, pričom k zakončeniu sa po sérii prihrávok dostal Nikita Glushkov, celá táto akcia končí zákrokom Trabalíka, ktorý však loptu len vyráža a domáci ostávajú na útočnej polovici.

38

Hostia teraz začínajú s rozohrávkou na vlastnej polovici ihriska, prvý polčas je doposiaľ v réžii domáceho celku, ktorý hostí doposiaľ pustil len k jednej strele do priestoru brány.

36

Veľká šanca domácich končí len verdiktom postranného rozhodcu, ktorý odpískal offside. Cairo si teraz mohol vybrať, namiesto Capka však prihral Kortstamovi, ktorý loptu napálil len do Trabalíka.

35

Kortstam teraz nezachytil loptu, v domnienke že je v postavení mimo hru, to však postranný rozhodca nesignalizoval.

34

V hre sa pokračuje ďalej, Marek Oláh je v poriadku.

33

Oláh teraz skončil na zemi a bude potrebovať ošetrenie, na ihrisko už prichádza lekár domáceho tímu.

33

Trabalík teraz musel vybehnúť a skryť loptu pred nabiehajúcim Kortstamom.

32

Ojedinelá útočná akcia hostí sa končí dobrým obranným zákrokom Jaroslava Capka, Slavoj smeruje do útoku.

30

Domáci futbalisti sú pri chuti a futbal im dnes chutí, ako dobrý ťah sa ukazuje presunutie Kortstama zo stopérskeho postu na hrot útoku.

29

Tréner hostí Jozef Šino teraz upozorňoval na Mareka Oláha, stopéra domácich, ktorý chodí na štandardné situácie do hosťujúcej šestnástky, hráči Dolného Kubína však jeho varovanie nevyslišali a hlavička od Oláha končí tesne vedľa pravej tyči.

28

Domáci sú na koni a po šanci Glushkova majú k dispozícii rohový kop, lopta smeruje mimo hraciu plochu od Ivana Trabalíka.

26

Ďalšia veľká šanca domácich! Tentoraz sa v šestnástke k lopte dostal Cairo, pričom v obrane chybil Veselovský, ktorý spravil obdobnú chybu ako včera macedónsky futbalista pri góle Adama Nemca, obrancu hostí však teraz zastúpil Ivan Trabalík, ktorý vytiahol perfektný zákrok!

25

Veľká šanca domácich! Emil Lukáč teraz vybojoval loptu na útočnej polovici, poslal ju na Capka, ktorý dlhým centrom v šestnástke našiel Kortstama, ktorý si spracoval loptu a následnou strelou z uhla tesne míňa pravú tyč hosťujúcej brány!

24

Domáci majú nahrané, pri lopte je teraz Denis Barát, ktorý sa nikam neponáhľa.

23

Nebezpečná situácia v šestnástke domácich sa nekončí gólom, jeden z domácich ju upratal do bezpečia odkopom na útočnú polovicu.

22

Žltú kartu dostáva Kortstam (Slavoj Trebišov).

21

Po faule Kortstama budú mať hostia k dispozícii priamy voľný kop z ľavej strany ihriska.

19

Trebišov dal gól! Gól strelil KORTSTAM.
Hostia teraz chybili v obrane, čo využil DORIANO KORTSTAM, ktorý dostal dlhú loptu do šestnástky, ktorú si na hranici bieleho bodu spracoval, nie ideálnym spôsobom, dokázal si ju však dobre pokryť telom, zdvihol hlavu a umiestnenou strelou k tyči prekonal Trabalíka.

19

Čučka si teraz postrážil loptu, ktorá smerovala do šestnástky a hlavou ju odvrátil do bezpečia.

18

Kortstam teraz vybojoval loptu, následne ju však v súboji s jedným z hostí stratil a na záver použil známy slovenský vulgarizmus, čo značí že so slovenčinou nemá najmenšie problémy.

17

Makela zahral priamy kop len do náručia Ivana Trabalíka, ktorý s touto loptou nemal najmenší problém.

16

Hostia sa teraz dopustili faulu na Capka a domáci tak majú k dispozícii priamy voľný kop zo strednej vzdialenosti.

15

Drengubiak teraz odvracia loptu smerujúcu na polovicu Dolného Kubína a domáci majú k dispozícii autové vhadzovanie z vlastnej polovice ihriska.

14

Jozef Šimko s dobrým obranným zákrokom, futbalista, ktorý dostal šancu v základnej zostave po prvýkrát v sezóne teraz skĺzom odzbrojil od lopty prenikajúceho hráča hosťujúceho celku.

13

Makela teraz prihrávkou našiel len súpera, ktorý odvracia loptu mimo hraciu plochu a Slavoj má k dispozícii autové vhadzovanie.

12

Kortstam teraz poslal prihrávku na Levického, ktorý sa dostával do šance, následne ho však od lopty odzbrojil dobrým obranným zákrokom Peter Veselovský.

11

Levický teraz dostal prihrávku za obranu, nachádzal sa však v postavení mimo hru a tak z tejto šance domácich nič nebude.

10

Ku strele sa teraz vo vnútri šestnástky odhodlal Milan Lukáč, Trabalík loptu len vyráža a domáci ostávajú na útočnej polovici.

10

Kortstam teraz odzbrojil od lopty Kolorédyho, lopta však smeruje mimo hraciu plochu a hostia majú k dispozícii autové vhadzovanie.

9

Cairo teraz pokazil prihrávku v strede ihriska, následne sa však hostia dopustili faulu, pričom na zemi skončil Levický. Voľný kop pre Slavoj.

8

Bumebra teraz v strede ihriska atakovala Kortstama, faul sa však nepíska a pri lopte sú hostia, ktorý kombinujú prihrávkami na útočnej polovici.

7

Veľká šanca domácich! Capko teraz poslal kolmú prihrávku na Caira, ktorý sa odhodlal ku strele zo strednej vzdialenosti, ktorú Trabalík len vyrazil a následne sa k dorážke dostával Kortstam, ktorý však nešikovne spracoval loptu a tak sa nedokázal dostať do zakončenia.

7

Lopta končí iba u Trabalíka, ktorý ju vyboxoval do bezpečia, Slavoj však ostáva na útočnej polovici.

6

Glushkov teraz skončil po súboji s jedným z hostí na zemi a Slavoj má k dispozícii voľný kop.

4

Pekná kombinácia domácich legionárov, keď sa lopta po spolupráci Makela – Cairo skoro dostala na Kortstama, ktorého však dobre pokryl jeden z brániacich hráčov hostí.

3

Kortstam teraz odvrátil nebezpečne smerujúcu loptu do šestnástky, ktorá smerovala na jedného z hostí, ktorý by v prípade ak by sa dostal k lopte, tak by smeroval sám na bránu.

2

Po ľavej strane sa teraz predral Laura, ktorý vybojoval rohový kop pre hostí, po ktorom sa k lopte v šestnástke dostal Bumbera, ktorý strelou z voleja preveril schopnosti Baráta, ktorý vytiahol perfektnú robinsonádu a loptu vyrazil. Veľká šanca hostí hneď v úvode stretnutia.

1

Výkop v prvom polčase mali domáci futbalisti, ktorý sa po rozohrávke snažia založiť prvý útok v dnešnom stretnutí.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Pred zápasom sme si ešte minútou ticha uctili zosnulého Jozefa Diana, ktorý v sezóne 1977/1978 bol hráčom Slavoja Trebišov.
Ako tréner domácich bol pred zápasom ohlásený Martin Úporský, čo značí trénersku zmenu v tíme domácich, doterajším trénerom bol Vladimír Rusnák ml.
Hráči nám už nastupujú na hraciu plochu, domáci Slavoj dnes nastúpi v žlto-modrej kombinácii dresov, hostia pre dnešok zvolili modro-čiernu kombináciu dresov. Zápas sa o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

Slavoj Trebišov: Barát – Kortstam, Levický, Capko, Glushkov, Makela, Šimko, M.Lukáč, E.Lukáč, Olah, Cairo
Náhradníci: Syvakivskyi – Krochta, Vaňo, Dragula

MFK Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Čučka, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani
Náhradníci: Beňuš, Baričák, Puskarčík, Osadský

Rozhodcovia: Galád – Perát, Čajka (Vlčej).
Príjemné popoludnie Vážení športoví fanúšikovia. Vítam Vás pri on-line prenose zo zápasu Doxxbet ligy skupiny Východ, v ktorom Slavoj Trebišov privíta na domácom štadióne MFK Dolný Kubín. Stretnutie má naplánovaný výkop o 13:00 hod. Nie je tajomstvom že pre obe mužstvá sa počnúc 17 kolom začal tuhý boj o udržanie sa v súťaži. Domáci Slavoj sa aktuálne nachádza na poslednej 12 pozícii v tabuľke so ziskom 12 bodov, pričom futbalisti Trebišova majú na svojom konte najmenej strelených gólov a druhý najvyšší počet inkasovaných gólov, preto výsledná 12 pozícia je spravodlivým odzrkadlením doterajších výsledkov Slavoja. Hostia sú na tom obdobne, ich ofenzíva je aktuálne s počtom 15 strelených gólov tretia najhoršia v súťaži, pričom v defenzíve je Dolný Kubín mužstvom s najvyšším počtom inkasovaných gólov a to 34. Do konca prvej časti súťaže sa hrá ešte o 18 bodov, dnes je však už isté že postup neujde prvým Michalovciam, ktoré sa nachádzajú na 1 mieste so ziskom 38 bodov, pričom siedma Rimavská Sobota má aktuálne na svojom konte 20 bodov. Prvá šestka, ktorá postúpi do súťaže kde sa na jar stretnú tímy z východnej a západnej časti súťaže sa nám pomaly začína krištalizovať, avšak s výnimkou vedúceho Zemplínu nemá postup ešte istý nikto. Dobrými výkonmi v posledných stretnutiach sa k prvej šestici mužstiev výrazne priklonil prešovský Tatran, ktorý sa aktuálne nachádza na 5 pozícii. Zaujímavý súboj sa črtá o poslednú postupovú miestenku, na 6 pozícii sa aktuálne nachádza Poprad, ktorý má na svojom konte 23 bodov, pričom siedma Rimavská Sobota ich má 20. Po pozícii zaručujúcej účasť v jarnej časti súťaže, v ktorej sa bude hrať o jedno postupové miesto do Fortuna ligy určite poškuľujú aj v Moldave nad Bodvou či v košickej Lokomotíve. Pre Slavoj sa jedná o dôležitý zápas aj z toho hľadiska, pretože v poslednom jesennom kole cestujú trebišovskí futbalisti na pôdu neďalekých Michaloviec, odkiaľ sa body nenosia. Dolný Kubín čaká v poslednom jesennom kole domáci súboj s košickou Lokomotívou. Vzhľadom na vyrovnanosť súťaže ešte nemajú v boji zo záchranou vyhraté ani v košickej Lokomotíve, v jej kádri sa však nachádza niekoľko hráčov so skúsenosťami z najvyššej súťaži a práve títo hráči dokážu v kľúčových momentoch zabrať.

Rozhodcovia:

Hlavný rozhodca: Galád Roman
Prvý asistent rozhodcu: Perát Anton
Druhý asistent rozhodcu: Čajka Peter
Náhradný rozhodca: Vlčej Peter

Informácie pre návštevníkov

Vstupné na zápasy Slavoja Trebišov je stanovené jednotne na 2 € (dôchodcovia a deti majú vstup zdarma). Lístok platí na hlavnú tribúnu, tribúny popri hlavnej a na ovál.

Najbližší program oboch mužstiev

22.11.2014, 13:00 hod.
MFK Zemplín Michalovce – Slavoj Trebišov

22.11.2014, 13:00 hod.
MFK Dolný Kubín – FC Lokomotíva Košice

Vzájomné zápasy

6.kolo, 30.8.2014, 16:00 hod.

MFK Dolný Kubín 2:0 Slavoj Trebišov

Góly: 54 min. Bumbera 1:0, 72 min. Drengubiak 2:0 (PK).

Počet divákov: 285

Slavoj Trebišov – MFK Dynamo Dolný Kubín

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. Kortstam, 54. Capko, 60. Kortstam – 70. Kolorédy

Karty:   22. Kortstam (SLT), 89. Dragula (SLT) – 56. Čučka (DKU)

Slavoj Trebišov: Barát – Kortstam, Levický, Capko, Glushkov, Makela, Šimko, M.Lukáč, E.Lukáč, Olah, Cairo
Náhradníci: Syvakivskyi – Krochta, Vaňo, Dragula

MFK Dynamo Dolný Kubín: Trabalík – Sopúch, Čučka, Bumbera, Kliment, Laura, Drengubiak, Kolorédy, Veselovský, Otruba, Sani
Náhradníci: Beňuš, Baričák, Puskarčík, Osadský

Rozhodčí: Galád – Perát, Čajka (Vlčej)

Diváci: 420