Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SC Wiener Neustadt – SV Grödig

2:4

konec (1:3)

05.11.2014, 18:30 • Wiener Neustädter Stadion, Wiener Neustadt • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Tipsport: 3.3 3.2 2.14 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Žlutou kartu dostává těsně po skončení tohoto duelu Strobl (GRD).

TIEBER - 2:4

88

Neustadt právě vstřelil branku!
Že by drama? Domácí tak jako tak přidávají alespoň čestný úspěch. Ranftlovu střelu z vápna stačil Stankovic zachytit, vyrazil však míč nešťastně před MICHAELA TIEBERA, u nějž nebyl natěsno nejblíže postavený obránce Maak, a tak náhradník Wieneru Neustadt mohl dorážet do prázdné branky.

MARTSCHINKO - 1:4

84

Grödig právě vstřelil branku!
Tak tohle je poslední hřebíček do rakve Wieneru Neustadt. CHRISTOPH MARTSCHINKO si to namířil středem hřiště až na hranici vápna, a protože domácí obrana si ho jako by vůbec nevšímala, mohl svou levačkou zamířit po zemi přesně k tyčce Schierla. Asistence: Robert Völkl.

83

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Huspek, přichází Goiginger.

76

Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Freitag, přichází Koch.

74

Žlutí se nám to, žlutí... Freitag (WIE) dostává žlutou kartu za skluz vedený bezohledným způsobem zezadu vůči svému soupeři.

69

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Tomi, přichází Völkl.

68

Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Djuric, přichází Emmanuel.

68

Denner (WIE) dostává také žlutou kartu. Trochu zbytečná, přestupek totiž provedl ve středu hřiště.

65

Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Maderner, přichází Tieber.

61

Další žlutá karta na straně Grödigu. Martschinko (GRD) totiž zastavil soupeřovu akci jen za cenu držení.

Dobrasův přímý volný kop polapil Stankovic

60

A tohle nebyla špatná standardka ze strany hostujícího celku. Jako již tradičně se jí ujal Dobras, který obstřelil zeď a mířil na bližší tyčku, tam ale zasáhl Schierl.

59

Potzmann (GRD) je prvním potrestaným hráčem na straně hostů. Za svůj nevybíravý skluz na hranici vápna si jí určitě zasloužil.

Potzmann odkopl balón na brankové čáře pryč

56

Tak teď měli hosté pořádnou kliku! Dlouhý aut totiž propadl až ke gólmanovi Schierlovi, jemuž míč proskočil mezi nohama a mířil do brány. Na brankové čáře ho ale odkopl do bezpečí pozorný Potzmann.

53

Hosté podnikli jeden takový výpad ihned po rohovém kopu soupeře, po kterém se marně snažil zakončovat Mimm. Hosté se dostali do brejku 3 na 2, jenže vše zhatila přihrávka Potzmanna z pravé strany, kterou zachytil jeden z domácích obránců ve skluzu.

46

Střídání v týmu SC Wiener Neustadt: ze hřiště odchází Deutschmann, přichází Schöpf.

REYNA - 1:3

40

Grödig právě vstřelil branku!
Peruánský útočník YORDY REYNA završuje v prvním poločase hattrick! Wiener Neustadt byl v posledních dvaceti minutách lepším týmem a inkasoval z ničeho nic. Martschinko poslal zleva nadýchaný centr do vápna, kde jeho spoluhráč předskočil nedůrazného Sušace a jemným obloučkem hlavou překonal marně se natahujícího Schierla. Asistence: Christoph Martschinko.

DOBRAS - 1:2

31

Neustadt právě vstřelil branku!
Tohle byla parádní akce ze strany domácích! Vše začalo u Dennera, po jehož čistém zákroku na vlastní polovině se Wiener Neustadt dostal do brejku. Po několika přesných přihrávkách si míč poté vyměnili Rauter s KRISTIJANEM DOBRASEM, jenž nikým nehlídaný se štěstím, ale přece překonal bezmocného Stankovice. Asistence: Herbert Rauter.

Tomi svou možnost spálil

26

Velká hrubice Mimma, který nedokázal míč odvrátit do bezpečí! Grödig mohl vést už o tři branky. Jenže Tomi, kterému balón spadl do klína, si z blízkosti neporadil se zakončením a poslal svůj pokus pouze nad branku Schierla.

první šance Wieneru Neustadt

19

A v šanci se objevili také domácí! Jeden z hostujících obránců zaspal, následnou střelu Ranftla, jehož vyslal Deutschmann, v malém vápně vyrazil Stankovic jen před sebe, kde na míč o kousek nedosáhl Mimm. Kdyby ano, zívala by před ním poloprázdná branka a v klidu by dorážel. Takhle defenzíva Grödigu nakonec zasáhla.

18

První žlutá karta tohoto utkání. Dobras (WIE) zajel u laviček ostře do Nutze a vysloužil si poprávu osobní trest.

další nepřesný pokus Huspeka

13

Další dobrá možnost pro hostující celek! Reyna adresoval svou přihrávku doprava na rozeběhnutého Huspeka, ten si narovnal balón na pravačku, jenže jeho nepovedený přízemní pokus skončil nakonec jen vedle.

nepovedená střela Huspeka

9

Další velká šance hostů na navýšení náskoku! Domácí pořádají v obraně den otevřených dveří. Huspek se po přihrávce od Tomiho ocitl ve vápně naprosto sám, jenže balón netrefil ideálně, a tak Schierl jeho pokus v pohodě lapil do koše.

REYNA - 0:2

8

Grödig právě vstřelil branku!
Tak to je další krutá rána do řad Wieneru Neustadt. Opět se trefuje YORDY REYNA během krátké chvíle. Nutz přihrál míč doprava na Huspeka, odtud letěla přihrávka někam na hranici malého vápna, kde se sice ke střele nedostal Potzmann, ale jeho spoluhráč stačil míč slabě tečovat, a ten se došoural za brankovou čáru. Tenhle gól ale neměl platit, poněvadž Reyna stál pravděpodobně v ofsajdu. Asistence: Philipp Huspek.

REYNA - 0:1

4

Grödig právě vstřelil branku!
Nejlepší střelec Grödigu se prosazuje už na samotném začátku utkání! Tak to je snový start pro hosty. YORDY REYNA si naběhl na harnici ofsajdu na dlouhý pas Nutze ze středu pole, byl o krůček dříve u míče než gólman Schierl, který šel do tohoto souboje nedůrazně, takže peruánský útočník mohl zamířit do prázdné branky. Asistence: Stefan Nutz.

SC Wiener Neustadt – SV Grödig

2:4

konec (1:3)

Zpět na online

Branky: 31. Dobras, 88. Tieber – 4. Reyna, 8. Reyna, 40. Reyna, 84. Martschinko

Karty:   18. Dobras (WIE), 68. Denner (WIE), 74. Freitag (WIE) – 59. Potzmann (GRD), 61. Martschinko (GRD), 90+4. Strobl (GRD)

SC Wiener Neustadt: Schierl – Ranftl, Mimm, Deutschmann (46. Schöpf), Sušac – O'Brien, Freitag (76. Koch) – Maderner (65. Tieber), Dobras, Denner – Rauter
Náhradníci: Prettenthaler, Koch, Tieber, Schöpf, Mally, Stadler, Sereinig

SV Grödig: Stankovic – Potzmann, Maak, Strobl, Martschinko – Brauer, Nutz – Huspek (83. Goiginger), Reyna, Djuric (68. Emmanuel) – Tomi (69. Völkl)
Náhradníci: Völkl, Handle, Wallner, Strasser, Goiginger, Emmanuel

Rozhodčí: Harkam – Hübler, Kolbitsch

Diváci: 1050