Menu

Fotbal

Liga mistrů

Paris Saint-Germain – APOEL Nikósia

1:0

konec (1:0)

05.11.2014, 20:45 • Parc des Princes (Paříž) • Radim Sochor (@RadimSochor)

Tipsport: 1.31 5.45 11.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

86

Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Lucas, přichází Yohan Cabaye.

Cavani a jeho střela vedle

81

Edinson Cavani by se dnes mohl živit jako hrobař, protože takové množství šancí co pohřbil, to se jen tak nevidí. Lucas Moura ho pohledně našel ve vápně, první jmenovaný si míč zpracoval a vystřelil. Ze snadné pozice ale netrefil branku!

78

Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Ezequiel Lavezzi, přichází Jean-Christophe Bahebeck.

64

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Rafik Djebbour, přichází Stathis Aloneftis.

59

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Gustavo Manduca, přichází Tomás De Vincenti.

55

Tak to byla fantazie! Lucas Moura si dobře narazil s Matuidim, následně se zbavil jednoho obránce, druhého, ale na třetího již nestačil. Nutno dodat, že to byl poslední obránce, který ho zastavil od toho, aby mohl zakončovat.

49

Další pohledná akce Paříže! Cavani si výborně narazil s Lucasem Mourou ve vápně, načež vyslal slušnou střelu na zadní tyčku. Té chyběla mírná přesnost, aby zapadla pod horní tyčku!

Cavaniho ukopnutí

47

Nechybělo moc a bylo to 2:0! Cavani dostal do vápna přesný pas od Lavezziho, nedokázal ho však přetavit v druhou branku Paříže. Jeho pokus skončil úplně mimo.

46

Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Tiago Gomes, přichází Cillian Sheridan.

Cavani hraje na krásu

37

Rychlý kontr PSG! Zakončovat mohl Edinson Cavani, který před sebou měl pouze brankáře, ten se mu však vrhl pod nohy a míč chytil!

Pardo vytáhl dobrý zákrok

28

Matuidi našel nádherným centrem Lucase Mouru, který střílel z vápna na zadní tyčku. Což o to, razance i umístění byly famózní, brankář Pardo však vytáhl míč špičkami prstů na rohový kop! Sudí ukazuje, že se bude odkopávat.

Cavani trefuje tyč

18

Vážně? To by Paříž mohlo mrzet! Cavani si naskočil na nádherný centr, hlavičku však poslal pouze do tyčky! Následný odražený míč doběhl Lavezzi, zívala na něj odkrytá prázdná branka, ale křídelník PSG se této šance nezhostil, nechal si totiž míč ukopnout!

Velké zaváhání Apoelu

12

To není možné, co nyní nedal Morais! Brankář Sirigu vyrazil hlavičku pouze před sebe, míč se odrazil k prvnímu jmenovanému, jenž z dobrého metru přestřelil branku!

8

Lavezzi zahrával rohový kop, k zakončení se tlačil Thiago Silva, ale těsně před ním se ocitl Ioannou a míč mu na poslední chvíli odkopl na další roh!

Edinson CAVANI - 1:0

1

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Tak to zřejmě nikdo nečekal! Z pravé strany vyslal přesný centr van der Wiel, míč si ve vápně přebral EDINSON CAVANI a prudkou ranou z otočky otevřel skóre dnešního zápasu! Pardo si sice na míč sáhl, ale zkrotit jej nedokázal

Paris Saint-Germain – APOEL Nikósia

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 1. Cavani (van der Wiel)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 9:1.

Paris Saint-Germain: Sirigu – van der Wiel, Silva (C), Luiz, Maxwell – Pastore, Motta, Matuidi – Lucas (86. Cabaye), Cavani, Lavezzi (78. Bahebeck).
Náhradníci: Douchez – Marquinhos, Aurier, Digne, Cabaye, Bahebeck, Rabiot.

APOEL Nikósia: Pardo – Sérgio, Guilherme, Carlão, Ioannou – Gomes (46. Sheridan), Morais (C), Vinicius, Efrem – Djebbour (64. Aloneftis), Manduca (59. De Vincenti).
Náhradníci: Chiotis – Papazoglou, Artymatas, Alexandrou, Aloneftis, Sheridan, De Vincenti.

Rozhodčí: Benquerença – Santos Famá, Gomes