Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Celta de Vigo

0:1

konec (0:0)

01.11.2014, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Libor Kucza (@LiborKucza)

Tipsport: 1.11 10.6 25.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Za svůj ostrý skluz dostává Pedro (BAR) žlutou kartu, což znamená zřejmě definitivní konec domácích nadějí.

88

Hosté střídají. Místo Nolita naskočí do hry Madinda.

Luis Suárez důkladně protáhl Álvareze

84

Sergio Álvarez dnes zřejmě přivede barcelonské střelce k šílenství. Suárez vyslal ostrou ránu k levé tyči. Hostující muž s rukavicemi se ale natáhl a brilantním zákrokem tuto ránu zneškodnil. Rohový kop se poté Barceloně nepovedl.

Charlesova ekvilibristika

82

Charles převedl velmi vyspělou techniku, když si obhodil Mathiea a pokusil se zakončit. Bravo ale jeho pokus dokázal vytěsnit. Sledujeme naprosto strhující závěr duelu.

Messiho přímý kop

80

Sergio Álvarez se po přímém kopu natahoval marně. Lionel Messi ale napálil spojnici tyčí. Branková konstrukce dnes domácímu celku zkrátka nepřeje. Do konce utkání již mnoho času nezbývá.

Nolitova šance

78

Hosté mohli podpořit své naděje! Nolito se octl zcela sám na levé straně, což chtěl zužitkovat. Z levé strany velkého vápna poslal po centru balon z voleje na branku domácí družiny. Narazil však na výborný zákrok Brava, který své mužstvo podržel.

75

Hostující celek střídá. Ze hřiště odchází Larrivey, kterého nahradí Charles.

72

Suárez byl velmi nešetrně zastaven Gómezem (CVG), který za svůj počin dostává žlutou kartu. Barcelona má k dispozici volný kop z excelentní pozice.

Suárezova hlavička

70

Další velká příležitost k vyrovnání! Pedro předvedl elegantní zasekávačku, načež adresoval milimetrový centr na hlavu Luise Suáreze. Hbitý útočník ale poslal balon pouze k Álvarezovi.

69

První střídání také na hostující straně. Hernándeze nahradí Fernández.

66

Busquetse pak nahradí Pedro. Uvidíme, zda budou tyto změny domácímu celku ku prospěchu.

66

Na řadu přichází střídání. Místo Rafinhy naskočí do hry Xavi.

Joaquín LARRIVEY - 0:1

55

Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
Tak to je neskutečné, hosté se ujímají vedení! Alves si těsně před pokutovým územím počínal velmi nezodpovědně a o balon přišel. Nolito poté vynikající patičkou přihrál JOAQUÍNU LARRIVEYOVI, který trefil přesně prostor u pravé tyče.

Druhé břevno v podání Neymara

47

Alba našel přihrávkou z levé strany Neymara, který poněkud krkolomně trefuje své druhé břevno v utkání. Následovat tak bude opět odkop od branky.

Další tutovka domácího kapitána

32

A znovu Lionel Messi! Tentokráte si domácí kapitán zaběhl do velkého vápna, načež měl před sebou zcela odkrytou bránu. Gómez ale dokázal vynikajícím skluzem odvrátit balon do břevna.

Messiho dělovka

30

Po Neymarově přihrávce vypálil velmi razantně Lionel Messi. Álvarez však excelentním zákrokem vytěsnil balon na rohový kop. Ten poté nikterak nebezpečná nebyl. Skutečně vynikající moment v podání hostujícího brankáře.

13

Nyní se hrálo převážně v okolí středového kruhu. K vidění je první žlutá karta utkání, kterou za loket v soupeřově obličeji dostává hostující Hernández (CVG).

Neymarovo břevno

11

Rafinha přihrál Neymarovi, který se vytočil do středu pole a poté pravačkou vypálil. Álvarez se natahoval marně, tvrdou ránu zastavilo až břevno hostující branky. Následovat bude odkop.

FC Barcelona – Celta de Vigo

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Larrivey (Nolito)

Karty:   90+3. Pedro (BAR) – 13. Hernández (CVG), 72. S. Gómez (CVG)

FC Barcelona: Bravo – Alba, Mathieu, Mascherano, Dani Alves – Rakitić, Busquets (66. Pedro), Rafinha (66. Xavi) – Suárez, Messi (C), Neymar.
Náhradníci: ter Stegen – Bartra, Adriano, Xavi, Roberto, Pedro, Munir.

Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo (C), Cabral, S. Gómez, Castro – Krohn-Dehli, Radoja, Hernández (69. B. Fernández) – Nolito (88. Madinda), Larrivey (75. Charles), Orellana.
Náhradníci: Blanco – Costas, Á. López, Madinda, B. Fernández, Mina, Charles.

Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Villate

Diváci: 71000