Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Cordoba CF

4:2

konec (1:0)

01.11.2014, 18:00 • Martin Doležal

Tipsport: 1.17 7.3 27.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nabil GHILAS - 4:2

87

Córdoba právě vstřelila branku!
Gólová přestřelka ale evidentně nemá konce! NABIL GHILAS se prosadil poté, co domácí nedokázali zlikvidovat centr v pokutovém území. Skákavý míč se dostal právě na kopačku Ghilase, který nedal nekompromisní dělovkou brankaři semenší šanci.

Raúl GARCÍA - 4:1

82

Atlético právě vstřelilo branku!
RAÚL GARCÍA přidává další hřebíček do rakve Córdoby. Není překvapení, že i tento gól padl po nákopu a následné hlavičce. O centr se postaral Koke, jenž našel na středu vápna Garcíu, který míč nadvezdl a míč poté přeloboval marně natahujícícího se brankaře.

Mario MANDŽUKIć - 3:1

62

Atlético právě vstřelilo branku!
Další standardní situace a další gól. Carlos způsobil obrovskou hrubku, když vyběhl ze své branky s cílem vyboxovat balón. Ten ale netrefil a míč se dostal na hlavu MARIA MANDŽUKIČE, jenž poslal balón do zcela prázdné branky.

Antoine GRIEZMANN - 2:1

59

Atlético právě vstřelilo branku!
Jenže domácí jdou opět velice rychle do vedení. Z velkého úhlu dokázal Juanfran odcentrovat na přední tyč k hlavičce ANTOINEHO GRIEZMANNA, který se natlačil přes obránce a míč usměrni k bližší tyči. Carlos si na balón sice sáhl, ale z brankového prostoru jej vytěsnit nedokázal.

Juan CARLOS - 1:1

55

Córdoba právě vstřelila branku!
A hosté z rohového kopu vyrovnávají! Cartabia vyslal centr na vzdálenější tyči, kde se k hlavičce dostal NABIHAL GHILAS, který se trefil přesně pod levou spojnici

Delgado LUSO - 1:0

44

Atlético právě vstřelilo branku!
A v závěru prvního poločasu do zaslouženého vedení. Po rohovém kopu se míč dostal na kopačku Griezmanna Jeho ránu by Carlos pravděpodobně pokryl, jenže LUSO balón tečoval tak nešťastně, že míč změnil směr osy a zamířil do horní části branky, na což nemohl gólman hostů včas zareagovat.

Atlético Madrid – Cordoba CF

4:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 44. Luso (vla.), 59. Griezmann (Torres Juanfran), 62. Mandžukić (Koke), 82. Raúl García (Koke) – 55. Carlos (Cartabia), 87. Ghilas

Karty:   36. Bouzón (COR), 61. Cartabia (COR)

Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira – Turan (60. Raúl García), Gabi (66. Ñíguez), M. Suárez, Koke – Griezmann (76. C. Rodríguez), Mandžukić.
Náhradníci: Oblak – Ansaldi, Giménez, Raúl García, C. Rodríguez, Ñíguez.

Cordoba CF: Carlos – Bouzón, I. López (77. Abel), Pantić, Pinillos – Cartabia, López Garai, Luso, Fidel (67. Vico) – Ghilas, Xisco (C) (63. Rossi).
Náhradníci: Saizar – Gunino, Ekeng, Rossi, García, Abel, Vico.

Rozhodčí: Gómez – Aguilar, Marco