Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

0:4

konec (0:2)

01.11.2014, 15:30 • Mercedes-Benz Arena, Stuttgart • Martin Doležal

Tipsport: 2.8 3.53 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ivan PERIŠIČ - 0:4

88

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Další hřebíček do rakve domácích přidává IVAN PERIŠIČ, který společně s De Bruynem využil rychlý brejk poté, co Leitner ztratil míč. De Bruyne centroval ze strany k protější straně pokutového územi, kde Perišič nastavil nohu a poslal tím balón do zcela prázdné branky.

Kevin de Bruyne - 0:3

48

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A je to již o tři góly. Rychlý protiútok hostů využil KEVIN DE BRUYNE, jenž zužitkoval výborný pas Vierinha na vzdálenější stranu pokutového území, v němž prvně zmiňovaný trefil letící balón z první a vybíhající gólman tak neměl šanci zasáhnout.

Robin KNOCHE - 0:2

45+1

Wolfsburg právě vstřelil branku!
A v závěru přidávají hosté ze standardní siutace další gól. Balón si vzal na starost de Bruyne, který svým pasem našel hlavu ROBINA KNOCHA, a ten se přesnou hlavičkou v pokutovém území nemýlil a poslal kulatý nesmysl za záda bezmocného brankaře.

Ivan PERIŠIČ - 0:1

15

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Jak jednoduchý může být fotbal. Hosté rychle přesunuli hru na útočnou polovinu, kde Romeu způsobil hrubku, když se snažil míč odpálit, jenže jej poslal na kopačku IVANA PERIŠIČE, který si sběhl do pokutového území, kde přízemní ranou poslal balón ke vzdálenější tyči.

VfB Stuttgart – VfL Wolfsburg

0:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 15. Perišič, 45+1. Knoche (de Bruyne), 48. de Bruyne (Vieirinha), 88. Perišič (de Bruyne)

Karty:   28. Sararer (STU)

VfB Stuttgart: Kirschbaum – Schwaab, Niedermeier (78. Hloušek), Rüdiger, Klein – Romeu (66. Leitner), Gentner (C) – Sararer (62. Werner), Kostić, Maxim – Harnik.
Náhradníci: Ulreich – Sakaj, Haggui, Leitner, Gruezo, Hloušek, Ibišević, Werner.

VfL Wolfsburg: Benaglio (C) – Jung, Naldo, Knoche, Schäfer (50. Träsch) – Guilavogui, Gustavo – Caligiuri (16. Vieirinha), de Bruyne, Perišič – Olić (86. Hunt).
Náhradníci: Grün – Träsch, Vieirinha, Hunt, Malanda, Arnold, Dost.

Rozhodčí: Dankert – Hacker, Rohde