Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Bayern Mnichov – Borussia Dortmund

2:1

konec (0:1)

01.11.2014, 18:30 • Allianz Arena, München • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.52 4.75 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Brankář Roman Weidenfeller se vydal do šestnáctky, aby se pokusil vyrovnat a po rozehrání rohového kopu se dostal do zakončení! Manuel Neuer byl ale u své levé tyče připraven.

88

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Sebastian Rode.

Arjen ROBBEN - 2:1

86

Bayern právě vstřelil branku!
ARJEN ROBBEN zachoval chladnou hlavu a otáčí vývoj zápasu!! Robben se postavil k rozehrání pokutového kopu a přízemní střelou uklidil míč přesně k levé tyči.

85

Žlutou kartu dostává Neven Subotić (Borussia Dortmund).

85

Bayern bude zahrávat penaltu!

84

Claudio Pizarro skvěle zasekl míč v šestnáctce a poté napřáhl ke střele, kterou Roman Weidenfeller dokázal skvělým zákrokem zneškodnit!

81

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Pierre-Emerick Aubameyang, přichází Adrián Ramos.

81

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Claudio Pizarro.

74

Thomas Müller vypálil z pravé strany šestnáctky mezi nohama jednoho z obránců BVB na přední tyč, tam byl ale připravený Roman Weidenfeller.

Robert LEWANDOWSKI - 1:1

72

Bayern právě vstřelil branku!
ROBERT LEWANDOWSKI vyrovnává krásnou přízemní střelou na 1:1!! Polský útočník se dostal k odraženému míči a skvělou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Roman Weidenfeller byl tentokrát bezmocný.

72

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Šindži Kagawa, přichází Kevin Großkreutz.

70

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Franck Ribéry.

64

Mehdi Benatia hlavičkuje těsně vedle! Jerome Boateng se dostal k přetaženému centru z rohového kopu a centrem z pravé strany našel na vzdálenější tyči Mehdiho Benatiu, jehož následná hlavička jen o vlásek minula levou tyč.

62

Žlutou kartu dostává Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund).

59

Šindži Kagawa pálí těsně vedle! Kagawa se parádně otočil na hranici pokutového území s míčem a jeho následná přízemní střela pravačkou zamířila těsně vedle pravé tyče.

51

Robert Lewandowski se ocitl na malém vápně v obrovské šanci, Romana Weidenfellera ale střelou o zem překonat nedokázal!

47

Arjen Robben dostal od Thomase Müllera přihrávku do šestnáctky a poté se snažil levačkou zatočit míč přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči, jeho pokus ale postrádal přesnost a razanci a Roman Weidenfeller si připsal další dobrý zákrok.

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Neven Subotić.

40

Arjen Robben se dostal v šestnáctce ke kličkám, z velké blízkosti ale poté zamířil těsně vedle!

38

Arjen Robben našel v šestnáctce Thomase Müllera, ten ale nedokázal jeho skvělou přihrávku do běhu zužitkovat, když ho fantastickým zákrokem dokázal vychytat Roman Weidenfeller!

37

Žlutou kartu dostává Xabi Alonso (Bayern Mnichov).

Marco REUS - 0:1

31

Dortmund právě vstřelil branku!
MARCO REUS posílá Borussii Dortmund do vedení!! Pierre-Emerick Aubameyang se dostal na pravém křídle k centru, kterým na vzdálenější tyči našel nabíhajícího Marco Reuse, a ten ho následně přesnou hlavičkou uklidil přesně k levé tyči.

30

Henrich Mchitarjan se ocitl z ničeho nic sám před Manuelem Neuerem, obrovskou šanci ale ve vstřelení úvodního gólu zápasu přetavit nedokázal! Neuer předvedl fantastický zákrok.

23

Arjen Robben opět předvedl svou levačku v plné kráse a po tradiční kličce do středu hřiště pořádně protáhl Romana Weidenfellera, brankář Borussie Dortmund byl ale u své levé tyče včas a jeho pokus vyrazil fantastickým zákrokem na rohový kop!

16

Thomas Müller napřáhl po zpětném centru Arjena Robbena z pravé strany pokutového území k pohotovým bočním nůžkám, které postrádaly razanci a Roman Weidenfeller si připsal úspěšný zákrok!

13

Thomas Müller v dobré šanci! David Alaba našel v šestnáctce parádním obloučkem Thomase Müllera, který to měl sice na dlouhou nohu, přesto ale dokázal zakončit a jeho následná přízemní střela zamířila těsně vedle pravé tyče.

9

Henrich Mchitarjan napřáhl na hranici šestnáctky pravačkou ke skvělé střele, která orazítkovala pravou tyč Neuerovy brány!

6

Arjen Robben si narazil míč s Phillipem Lahmem a poté zpoza šestnáctky napřáhl k jedovaté střele, kterou dokázal Roman Weidenfeller skvělým zákrokem vytěsnit nad!

Bayern Mnichov – Borussia Dortmund

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 72. Lewandowski, 86. Robben (pen.) – 31. Reus (Aubameyang)

Karty:   37. Alonso (BAY) – 62. Piszczek (DOR), 85. Subotić (DOR)

Bayern Mnichov: Neuer – Benatia, J. Boateng, Alaba – Robben, Lahm (C), Alonso, Bernat – T. Müller (81. C. Pizarro), Lewandowski (88. Rode), Götze (70. Ribéry).
Náhradníci: Zingerle – Dante, Rafinha, Ribéry, Shaqiri, Rode, C. Pizarro.

Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Papastathopoulos, Hummels (C) (46. Subotić), Durm – S. Bender, Kehl – Mchitarjan, Kagawa (72. Großkreutz), Reus – Aubameyang (81. Ramos).
Náhradníci: Langerak – Subotić, Gündoğan, Großkreutz, Ginter, Immobile, Ramos.

Rozhodčí: Manuel Gräfe. Asistenti: G. Kleve, T. Schiffner. Čtvrtý rozhodčí: M. Schmidt