Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Stoke City – West Ham United

2:2

konec (1:0)

01.11.2014, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Lucie Rapantová (@rapalu22)

Tipsport: 2.3 3.37 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Hosté se sice ubránili, ale k odraženému míči se dostal Shawcross, jenž pálil z voleje, ale Collins se mu do střely obětavě položil a zablokoval ji.

83

Cameron se ocitl v obrovské šanci, když mířil ke vzdálenější tyči, avšak jeho pokus branku těsně minul. Vypadalo to, že Adrián balon vytlačil na rohový kop, ale rozhodčí nařídil odkop od brány.

82

Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Bojan Krkić, přichází Charlie Adam.

77

Valencia dostal parádní přihrávku do vápna a měl před sebou pouze brankáře Begoviće, který si připsal skvělý zákrok a čistě sebral Valenciovi balon z kopačky.

Stewart DOWNING - 2:2

73

West Ham právě vstřelil branku!
Na levém křídle Valencia skvěle obehrál svého protihráče a poté přihrál pod sebe, kde se ke střele dostal nikým neobsazený STEWART DOWNING a přesnou trefou k tyči nedal Begovićovi šanci.

71

Domácí tým tak zahrával volný přímý kop a nevypadalo to špatně. Ve vápně se uvolnil hlavičkující Diouf, ale jeho pokus byl tentokrát nepřesný, avšak scházel jen kousíček. Navíc tam Collins vypustil souboj a nebylo to dnes poprvé.

68

Hrací plochu opouští Noble, kterého nahrazuje Nolan.

66

Faulovaný byl Krkić, proti kterému se provinil Collins a rozhodčí mu okamžitě udělil žlutou kartu. Collins fauloval ve středovém kruhu úplně zbytečně a právem dostal žlutou kartu.

63

Přihrávku do vápna obdržel N'Zonzi a okamžitě pálil z voleje, ale Adrián si připsal výtečný zákrok, natáhl se k tyči a jedovatý pokus zneškodnil.

Enner VALENCIA - 2:1

60

West Ham právě vstřelil branku!
Song poslal do útoku Downinga, který obehrál protihráče a poté poslal před branku nadýchaný centr, ke kterému se dostal hlavičkující ENNER VALENCIA a prudkou ránou snížil na 2:1.

58

Valencia dostal přihrávku od Songa a poté se prodral ke střele, avšak protihráč mu jeho pokus úspěšně zablokoval, a tak se stav skóre v 58. minutě nemění.

Mame DIOUF - 2:0

56

Stoke City právě vstřelilo branku!
Na pravém křídle se skvěle uvolnil Walters, který obehrál Cresswella a poté odcentroval balon před branku, kde se ke střele hlavou dostal MAME DIOUF, jenž z šesti metrů nedal Adriánovi šanci.

54

Faulovaný byl Valencia, proti kterém use provinil Sidwell a sudí mu ukázal žlutou kartu.

46

West Ham udělal do druhého poločasu jednu změnu: už se na hřiště nedostal Amalfitano, kterého vystřídal Cole.

45+2

Cameron načasoval parádní přihrávku pro Dioufa, který obehrál Collinse a měl před sebou už jen brankáře Adriána, avšak gólman West Hamu si připsal neuvěřitelný zákrok a svůj tým výtečně podržel.

Victor MOSES - 1:0

33

Stoke City právě vstřelilo branku!
V šanci se ocitl Krkić, který se prezentoval tvrdou střelou, ale Collins jeho pokus zablokoval. Nicméně balon se odrazil přesně do těch míst, kde byl VICTOR MOSES, jenž z bezprostřední blízkosti dotlačil balon do odkryté branky.

27

Downingovi vrátil Song míč do velkého vápna a on se rozhodl pro střelu, ale branku těsně minul. Downing je na sebe sám naštvaný, protože mohl raději přihrát svým spoluhráčům, kteří byli v lepší pozici.

24

Zraněný Reid nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku nahrazuje Tomkins.

22

Krkić obehrál svého protihráče a poté odcentroval balon na malé vápno, ale pozorný Adrián včas zasáhl a míč nohou odkopl do bezpečí.

10

Na pravém křídle se dobře uvolnil N'Zonzi, jenž vyslal parádní přihrávku do velkého vápna, kde se ke střele dostal Krkić, ale jeho dělovku Collins zblokoval a Adrián poté uklidil míč do rukavic.

7

Moses si navedl míč na pravačku a poté vystřelil asi z 25 metrů. Tento pokus vypadal velmi zajímavě, ale střela skončila těsně nad brankou.

Stoke City – West Ham United

2:2

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 33. Moses, 56. Diouf (Walters) – 60. E. Valencia (Downing), 73. Downing (E. Valencia)

Karty:   54. Sidwell (STK) – 66. Collins (WHU)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 10:4.

Stoke City: Begović – Cameron, Shawcross (C), Wilson, Pieters – N´Zonzi, Sidwell – Diouf, Walters, Moses – Krkić (82. Adam).
Náhradníci: Sørensen – Muniesa, Teixeira, Ireland, Adam, Arnautović, Assaidi.

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Collins, Reid (24. Tomkins), Cresswell – Noble (C) (68. Nolan), Song, Kouyaté – Amalfitano (46. Cole), E. Valencia, Downing.
Náhradníci: Jääskeläinen – Tomkins, O´Brien, Jarvis, Zárate, Cole, Nolan.

Rozhodčí: Foy – McDonough, Hatzidakis

Diváci: 27 174