Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Arsenal FC – Burnley FC

3:0

konec (0:0)

01.11.2014, 16:00 • Emirates Stadium, Londýn • Lukáš Konvičný (@LKonvicny)

Tipsport: 1.26 6.3 12.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Do velké šance se dostalo Burnley! Po zmatku v obraně domácích se k míči dostal Danny Ings, který však obrovskou příležitostí pohrdl.

Alexis SÁNCHEZ - 3:0

90+1

Arsenal právě vstřelil branku!
Je to 3:0 pro Arsenal! Třetí branka byla v posledních minutách na spadnutí. Po centru Gibbse se k míči dostal nejlepší hráč tohoto utkání ALEXIS SÁNCHEZ, který s přehledem posílá Gunners do tříbrankového vedení.

86

A znovu Podolski! Jeho dělovka z voleje skončila na tyči!

84

Obrovskou šanci na vstřelení třetí branky měl Podolski! Po rohu Cazorly předvedl skvělý volej, ale mnohem lepší zákrok předvedl brankář Heaton.

80

Vystřídalo i Burnley. Odešel Marney, jehož na trávníku nahradil Chalobah, jenž je u Clarets na hostování z Chelsea.

80

Na straně Arsenalu se schýlilo ke dvěma změnám na hrací ploše. Odchází dvojice Welbeck, Oxlade-Chamberlain, přichází Podolski a Walcott.

Calum CHAMBERS - 2:0

72

Arsenal právě vstřelil branku!
Kanonýři se 70 minut nemohli prosadit a teď během pár minut střílí již druhou branku! Cazorlův rohový kop propadl až k Welbeckovi, jehož střelu Heaton výborně vychytal, k dorážce se však dostal CALUM CHAMBERS a svým prvním gólem za Arsenal zvyšuje na 2:0.

Alexis SÁNCHEZ - 1:0

70

Arsenal právě vstřelil branku!
Arsenal se dostává do vedení! ALEXIS SÁNCHEZ se po výborném výkonu konečně dočkal. Ramsey si vyměnil míč s Chambersem, jenž poslal do pokutového území Burnley skvělý centr, na který si nejvýše naskočil právě tento chilský útočník a hlavou zaslouženě střílí první branku tohoto zápasu.

69

Ke střídání dojde i na straně Burnley. Ze hřiště odchází útočník Sordell, jehož na place vyměnil Jutkiewicz.

66

Pravděpodobně největší šanci zápasu spálil Cazorla! Sánchez krásně našel za obranou Chamberse a k odraženému míči se dostal právě tento Španěl, jeho laxní zakončení stálo Arsenal úvodní branku.

64

Arséne Wenger udělal první změnu. Ze hřiště poslal Artetu, kterého nahradil Ramsey. Kapitánskou pásku převzal Mertesacker.

36

A znovu Alexis! Jeho další technická střela na zadní tyč skončila pár centimetrů vedle.

34

Další gólová šance Arsenalu. Alexis si navedl míč na pravou nohu a technickou střelou zpoza šestnáctky vystrašil Heatona. Dorážka Cazorly už neměla razanci.

26

Málem to bylo 1:0 pro Arsenal! Po skvělé narážečce Alexise s Oxlade-Chamberlainem zakončoval Cazorla, jeho střela však mířila těsně vedle levé tyče Heatonovy svatyně.

16

První žlutou kartu si vysloužil hostující Boyd po faulu zezadu na Cazorlu. Arsenal rozehraje přímý kop z velice nadějné pozice.

13

Arsenal se dostal do první velké šance! Pěknou kombinaci zakončoval Danny Welbeck, jeho střela však byla zblokovaná na roh.

Arsenal FC – Burnley FC

3:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 70. A. Sánchez (Chambers), 72. Chambers, 90+1. A. Sánchez (Gibbs)

Karty:   16. Boyd (BLY)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 10:3.

Arsenal FC: Szczęsny – Chambers, Mertesacker (C), Monreal, Gibbs – Arteta (64. Ramsey), Flamini – Oxlade-Chamberlain (80. Walcott), Cazorla, A. Sánchez – Welbeck (80. Podolski).
Náhradníci: Martínez – Bellerín, Rosický, Ramsey, Podolski, Walcott, Sanogo.

Burnley FC: Heaton – Trippier, Duff, Shackell (C), Ward – Boyd, Jones, Marney (80. Chalobah), Arfield – Ings, Sordell (69. Jutkiewicz).
Náhradníci: Gilks – Keane, Chalobah, Mee, Wallace, Kightly, Jutkiewicz.

Rozhodčí: C. Pawson – D. Bryan, D. Eaton