Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FK Baník Sokolov

0:2

konec (0:1)

01.11.2014, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 2.55 3.05 2.55 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Západočeši střídají podruhé a třetí výměnu mají ještě v záloze. Ze hry je stažen Rostislav Šamánek, o něhož se už pokoušely křeče, novým mužem na trávníku je Panajotis Kucalas.

83

Přivolávané střídání je tady, a to hned dvojité. Potřetí střídali domácí a Martina Motyčku nahradil Jaroslav Málek. To Západočeši posílili zadní řady, po odchodu Lukáše Poučka na hrací plochu vplul zkušený František Dřížďal.

80

Ondřej Smetana (TRI) je dalším hráčem, potrestaným žlutou kartou. Tu uviděl po zákroku na Vondráčka. Na druhé straně se po střetu Vomáčky se Šamánkem penalta nepískala.

79

V devětasedmdesáté minutě tady máme druhé střídání domácích. Utkání nedohraje slovenský záložník Miroslav Ceplák, kterého na závěr zápasu vystřídá Jan Lukáš.

76

Sokolov právě vstřelil branku!
Západočeši zaznamenali druhou branku v zápase a upevnili své vedení! Vaněček sklepl centrovaný míč Blažkovi, ten ve vápně uvolnil JAKUBA DVOŘÁKA II., který v pohodě prostřelil Rohela – 0:2!

69

Třinecké mužstvo poprvé v zápase střídá. Ze hry je stažen útočník Petr Joukl, jehož po boku Smetany nahradí Slovák René Dedič, který hraje se speciální obličejovou maskou.

68

Baník se ve druhém poločase více zatáhl a soustředí se hlavně na obranu. Teď se však Blažek dostal ke střele, jenomže trefil pouze Rohela. Toho zbytečně dohrál Lukáš Pouček (SOK) a obdržel žlutou kartu.

62

Ceplák poslal míč do vápna, kde hlavičkoval Motyčka! Míč se od kopaček sokolovských obránců odrážel na brankové čáře, pak jej hosté se štěstím odkopli na další roh!

51

Také druhou žlutou kartu vidí třinecký hráč. Martin Motyčka (TRI) na pomezní čáře ostře dohrál Hofmanna a ten musí být dokonce ošetřován.

40

Slezané jsou nervózní, hosté je totiž prakticky nepouštějí k míči. Pavel Malíř (TRI) musel naposled faulovat Hrubého a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.

39

Jenomže k míči se znovu dostali hosté, Dvořák II. napřáhl z hranice šestnáctky a Rohel měl co dělat, aby ránu vyrazil na další rohový kop!

32

Sokolov právě vstřelil branku!
Z protiútoku ovšem rychle udeřili hosté a ujímají se vedení! Dvořák II. zatáhl míč po levé straně, z čáry přihrál pod sebe ROSTISLAVU ŠAMÁNKOVI, jenž si sběhl na přední tyč a přízemní střelou překonal Rohela – 0:1!

16

Smetana přesně sklepl balon Motyčkovi a založil rychlý protiútok Třince. Míč se dostal na pravý kraj k Malířovi, jeho centr hosté nedopatřením přizvedli až k Ceplákovi, ten ovšem z kroku střílel pouze do připraveného Belaně!

FK Třinec – FK Baník Sokolov

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 32. Šamánek, 76. Dvořák II.

Karty:   40. Malíř (TRI), 51. Motyčka (TRI), 80. Smetana (TRI) – 68. Pouček (SOK)

FK Třinec: Rohel – Velner, Vomáčka (C), Čelůstka, Kubáň – Malíř, Motyčka (83. Málek), Hupka, Ceplák (79. Lukáš) – Smetana, Joukl (69. Dedič). Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Bruk – Matoušek, Lukáš, Kundrátek, Málek, Zawada, Dedič.

FK Baník Sokolov: Belaň – Blažek, Vondráček, Hofmann, Hrubý – Čada (C), Machek – Vaněček, Dvořák II., Pouček (83. Dřížďal) – Šamánek (87. Kucalas). Trenér: Daniel Šmejkal.
Náhradníci: Dvořák I. – Kobylík, Kucalas, Benda, Kravár, Dřížďal.

Rozhodčí: Jana Adámková – Ivo Nádvorník, Pavel Peřina

Diváci: 393