Menu

Tenis

Turnaj šampionek (krytý tvrdý povrch)

Dominika Cibulková – Carla Suárezová-Navarrová

2:0 7:5, 6:4

konec

29.10.2014, 20:52 sk

6:4

Je to tam! Navarrová zakončuje zápas nepresným úderom a Dominika Cibulková skáče od radosti! Po výbornom výkone získava aj druhý set a víťazí v dnešnom zápase!!!

A-40

Druhý mečbol pre Dominiku! Navarrová znovu posiela úder do outu, Dominika môže znovu rozhodnúť o svojej výhre!

40-30

Takže, a je tu mečbol! Navarrová poslala vysoký úder do outu, Dominika bude môcť rozhodnúť o svojej výhre!

5:4

Ďalší výborný forehand Cibulkovej, získava tento game a pri podaní Navarrovej bude teraz môcť rozhodnúť o svojej výhre! Bude to ťažké, ale psychológia nepustí – Navarrová bude podávať na udržanie sa v zápase!

4:3

Tak toto šlo našťastie celkom ľahko, Dominika aj v tejto výmene zatlačila súperku do defenzívy, z čoho rezultoval jej nepresný úder. Dôležitú siedmu hru získava Dominika vo svoj prospech, teraz musí odpovedať Navarrová.

3:2

Tak teraz si oddýchla Dominika a aj my! Napriek ťažkostiam si totiž udržala svoje podanie a v druhom sete sa tak znovu dostáva do vedenia!

2:0

Skvelé, skvelé! Dominika vracala z náročnej pozície, súperka však svoj následný úder pokazila a loptička tak končí v oute. Cibulková sa tak hneď dostáva do trháku!

7:5

Podarilo sa! Dlhšia výmena, po ktorej bekhend Navarrovej končí v oute a Dominika Cibulková tak po divokom priebehu získava prvý set dnešného duelu! Tak veríme, že práve návrat po piatich stratených gemoch bude pre Cibulkovú vzpruhou aj do druhého setu!

6:5

Výborne, čistá hra! Dominike vyšlo podanie, ktoré Navarrová odvrátila len ďaleko do outu. Uvidíme, ako teraz Španielka pri svojom podaní odpovie.

5:4

Zo stavu 5:0 je 5:4! Navarrová prebila dve Cibulkovej podania a ak si teraz udrží to svoje, vyrovná stav prvého setu. Tak to je po výbornom začiatku Dominiky veľká škoda...stále ale nie je nič stratené, stále môže získať set pri podaní súperky.

5:3

Tak ani v tomto geme to ešte zisk setu nebude, Navarrová odvrátila štyri setboly a nekompromisným úderom zapisuje svoj tretí bod v prvom sete!

5:2

Ach, tak toto je škoda, Dominika tento game zakončuje nevydareným úderom do siete. Stráca tak svoje podanie, nemusí ale ešte panikáriť, ešte bude mať šancu získať tento set vo svoj prospech.

5:0

Jediný game chýba Dominike ku zisku prvého setu! Čistou hrou získava svoje vlastné podanie a už o malú chvíľu bude môcť ukoristiť prvý set! Zatiaľ je to od Cibulkovej doslova famózne predstavenie.

4:0

Je to dobré, je to výborné! Dlhá výmena, na konci ktorej sme videli nádherný Dominikin úder presne do pravého rohu kurtu, presne na hranicu outovej čiary! Dominika tak znovu získava Navarrovej podanie, pomaly smeruje k výhre v prvom sete.

3:0

Úžasné, Dominika otáča z 15-40 a nekompromisným úderom do ľavej strany kurtu nedala Španielke šancu zareagovať. Cibulková už vedie 3-0!

2:0

Fantastické, Cibulková poslala víťazný úder, keď Navarrovej nedala šancu presným krížnym úderom smerujúcim na pravú stranu. Dominika sa hneď na začiatku dostáva do trháku, vzala súperke servis!

D. Cibulková – C. Suárezová-Navarrová

2:0 7:5, 6:4

konec

Zpět na online