Menu

Tenis

Challenger Ženeva (krytý tvrdý povrch)

Jiří Veselý (1) – Gerald Melzer

2:0 7:6 (1), 6:3

konec

29.10.2014, 15:44 • Michal Šíma

Tipsport: 1.18 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:3

Přímý bod na závěr, Jiří Veselý vítězí!

40-15

Hned po servisu šel Veselý k síti, zahrál dobrý přípravný úder a poté i volej těsně za síť. Dva mečboly pro nasazenou jedničku!

4:2

Nádhera! Jiří Veselý se hodně raduje, protože tohle byl jeho gem! Na závěr přišel další celkem povedený Melzerův přechod k síti, ale Veselý jej znovu podélným bekhendem prohazuje a vede 4:2!

40-0

Tři brejkboly pro Jirku, který byl trpělivý, vrátil i nebezpečný čop a poté se dočkal soupeřovy chyby při útoku forhendem po lajně z nepřipravené pozice.

40-30

První brejkbol v utkání pro Veselého! Melzer po servisu chybuje agresivním forhendem kros do autu.

7:6

Melzerova dvojchyba na závěr, Jiří Veselý vítězí v prvním setu, přestože si nevytvořil ani jeden brejkbol, naopak sám byl několikrát velmi blízko porážce, a tak se ani nelze divit Melzerovi, že je hodně naštvaný a nyní několikrát praštil raketou o zem.

6-1

Výborně! Veselý se urputně bránil útokům soupeře, Melzer možná už ze zoufalství naběhl na síť, kde nezvládl ne úplně obtížný volej a poslal jej do autu. Setboly má nyní český tenista.

40-A

Další setbol pro Melzera! Rakušan si už od returnu tvořil tlak, diktoval tempo výměny a v závěru trefil i nabíhaný forhendový volej do protipohybu soupeře.

40-A

Ajajaj! Setbol pro Melzera po krásném prohozu bekhendem kros! veselý neměl pozici dobře připravenou, přesto šel k síti a byl za to potrestán.

40-A

Jenže Melzer následně vykouzlil nechytatelný reutrn bekhendem po lajně a má další šanci!

30-40

A pozor! krátký return Veselý doběhl na poslední chvíli a razantní forhend kros poté vyhazuje do autu! Melzer má setbol!

30-40

První brejkbol utkání si vypracoval Melzer, který měl po celou výměnu velký tlak, svými bekhendovými údery rozběhal Veselého, jenž nakonec v nouzi nejvyšší už jen sekaným forhendem zahrál do autu.

J. Veselý – G. Melzer

2:0 7:6 (1), 6:3

konec

Zpět na online