Menu

Fotbal

Německý pohár

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

1:2

konec (0:1)

29.10.2014, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 3.0 3.33 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Končí zápas Eintrachtu Frankfurt s Borussií Mönchengladbach a po prohře 1:2 také vystoupení Eintrachtu v letošním ročníku německého poháru.

Fotbalisté Borussie postupují naprosto zaslouženě, když si dnes vypracovali celou řadu gólových příležitostí, z nichž dokázali skórovat alespoň Hazard s Traorem. Utkání nakonec mělo i českou stopu, když střídající Václav Kadlec trefou v 89. minutě mírně zdramatizoval závěr zápasu, nicméně hosté si již postup uniknout nenechali. (22:23:42)

90+3

Konec zápasu.

Výborný zásah Wiedwelda

90+3

Po parádní individuální akci Herrmanna měl pojištění výsledku na kopačce Kruse, ale domácí brankář Wiedwald si připisuje další z řady svých dnešních skvělých zákroků a vytáhl ránu mířící do šibenice!

90+1

U vzdálenější tyče si našel prostor k zakončení Madlung, v záklonu ale hostující branku přestřelil.

90+1

V úvodu tříminutového nastavení Inuie zválcoval bránící Jantschke a Frankfurt má možnost zajímavé standardní situace těsně vedle pokutového území a před brankou soupeře je i domácí brankář Wiedwald!

90

Domácí evidentně spěchají a touží ještě po vyrovnání, zatím ale s míčem na kopačkách hrají hosté.

KADLEC - 1:2

89

Frankfurt právě vstřelil branku!
V závěru zápasu se vstřelené branky dočkal i VÁCLAV KADLEC! Ten si naběhl za hostující obranu na skvělý pas Inuie, obešel brankáře Sommera a z úhlu nasměroval míč do prázdné branky!

88

Následný rohový kop už k ohrožení Sommerovy svatyně nevedl.

Střela z dálky

87

Inui napřáhl z osmnácti metrů a jeho nebezpečná tečovaná rána proletěla jen těsně vedle hostující branky, tentokrát už by Sommer neměl sebemenší šanci zasáhnout.

86

Poslední střídání hostů, jednoho z hrdinů zápasu, Thorgana Hazarda, nahrazuje americký krajní obránce Fabian Johnson.

84

Inui se pokusil zaskočit Sommera stříleným centrem přímo do branky, zkušený brankář se ale překvapit nenechal a balón ukryl do svých rukavic.

81

Nepřesná souhra Russe s Aignerem končí autovým vhazováním ve prospěch Borussie.

Zákrok Wiedwalda

79

Brankář Wiedwald je nadále v jednom ohni! Tentokrát na něj směřoval zcela osamocený Herrmann, pokusil se Wiedwalda obejít a zakončit do prázdné branky, nicméně domácí brankář se mu včas vrhl pod nohy a skvělým zákrokem zamezil dalšímu inkasování.

78

A s Eintrachtem mohlo být ještě hůře, k velkému štěstí pro domácí ale na Herrmannův povedený centr jen o pár centimetrů nedosáhl nabíhající Kruse, jenž by jinak se zakončením býval neměl moc potíží.

Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 89. Kadlec – 17. Hazard, 67. Traore

Karty:   41. Jantschke (MNC), 68. Domínguez (MNC)

Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Ignjovski (68. Inui), Madlung, Anderson, Oczipka – Russ, Hasebe – Aigner, Medojevič, Stendera – Seferovič (48. Kadlec)
Náhradníci: Hildebrand – Chandler, Inui, Kadlec, Kinsombi, Lanig, Piazon

Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Stranzl, Jantschke, Dominguez – Nordtveit, Kramer, Traoré (72. Hahn), Hazard (86. Johnson) – Kruse, Hrgota (72. Herrmann)
Náhradníci: Blaswich – Brouwers, Hahn, Herrmann, Johnson, Raffael, Wendt

Rozhodčí: Kircher – Kempter, Schiffner